מתסכל אותי...

a n n a18

New member
מתסכל אותי...

שאת שאלות ההעדפות שלי עשיתי תחילת שנה כשעוד לא ידעתי בכלל מה כל תפקיד אומר ובחרתי סתם תפקידים שלא מתאימים לי ועכשיו אני עם כלל צהל"י וזה כל כך מתסכל.. :(

yossir41

New member
לא הבנתי מה אנחנו אמורים להגיב

אבל בכל מקרה... היית אמורה לברר על כל תפקיד אז בתחילת שנה ולא אחרי שהגשת את השאלון העדפות... בכל מקרה מקווה שיפול לך תפקיד טוב. מתי את מתגייסת?

a n n a18

New member
רק רציתי לספר מה עובר עליי

יודעת שיש כאלה שלא יעניין אותם אבל אולי יש כאלה שבאותו מצב כמוני... גם אני מקווה שיהיה לי תפקיד טוב...אני מתגייסת ב13.12..יש זמן עד אז..

yossir41

New member
אהה שלא תחשבי שזה לא מעניין אותי

גם אני מתגייס עוד 9 ימים ובחוסר וודאות מוחלט אין לי מושג לאן אני הולך.. גם כל"צ ורבים כמוני ככה חשבתי פשוט שיש לך שאלה ולא הבנתי איפה היא נמצאת אבל להבדיל אני לא מתחרט על מה שבחרתי במנילה... =\

../images/Emo104.gif מתסכל אותי

שאת הצו הראשון שלי עשיתי כשהייתי צעירה שהרגע התחילה כיתה יא ולא ידעתי שכדאי לי לעשות את הפסיכוטכני מאוחר יותר (לא שיצא נורא כ"כ עד כמה שידוע לי אבל תתמיד שואפים ליותר, לא?), שאת המנילה שלי הייתי צריכה להגיש בלי שהיה לי את מי לשאול על כל תפקיד (וזו היתה אחת התקופות ששיגעתי את הפורום ועדיין לא מיציתי לגבי כל תפקיד), שהלכתי ללימודי עתודה טכנולוגית ורק אחרי שנה התעוררתי והחלטתי ללכת בכל זאת לכל"צ, שלא התעקשתי יותר לקבל את המיון שהכי הכי רציתי בעולם ושלא הוצאתי מעצמי יותר במיונים שהיו לי כי הם באמת היו פשוטים אבל כנראה שככה זה כשנופלים על בחורה מפוחדת שרואה צבא פעם ראשונה בחיים (אם לא מחשיבים את הצו הראשון). את באמת רוצה שאני אמשיך...? סתם חבל לשקוע ברחמים עצמיים, כרגע כדאי להתמקד במה שיש לפנייך. תסתכלי מה יש לך במנילה במקצועות ללא מיון, תבדקי לגבי כל תפקיד מה מי ואם מתאים לך ותדעי מה לבקש מהקצין מיון.

a n n a18

New member
ואותי מתסכל ..

שבגלל שאני לא מבינה בזה כלום בכל התפקידים של הצבא אני אתקע בפקידות ומזה לא בא לי על זה...

../images/Emo104.gif אז בשביל מה יש אותנו? ../images/Emo24.gif

תתחילי לשאול... מה שלא נדע ננסה להפנות אותך לכאלה שיודעים. ואל תשכחי לציין מה חשבו לך בתפקיד (תפקיד קורע וממצה, יציאות, זולה וכו').

a n n a18

New member
תודה על העזרה..

אם יהיו לי שאלות ברור שאפנה אותם לכאן...סומכת עליכם.... :)

למעלה