מתנת סוף שנה

gili111

New member
רעיון נהדר...אבל הבעייה הרגילה שלי

מה עושים עם הילדים שאין להם מחשב בבית? אני רוצה מאד להכין כזה דיסק, וחשבתי על כך רבות...

4נירה

New member
אני מסכימה איתך

אבל זו מזכרת נהדרת מהגן (לשם לא חוזרים יותר) בכל מקרה התקליטור הוא כמו אלבום שניתןלראות אותו בכל בית אצל חברים משפחה ומתוך הנחה שביום מן הימים בכל זאת יהיה מחשב בבית כדאי להנציח , לשמור ולתת לילד כמתנה. מתוך נסיון שלא ניתן לפתוח את התקליטור ללא התוכנה. שמרי לעצמך תמיד את הכתובת והצמידי אותה לתקליטור. אגב.... יש עוד הרבה תוכנות כאלה . נשיקות נירה.

4נירה

New member
עוד תוכנה לעיבוד תמונות

http://www.acdsystems.com/English/Products/Downloads/ACDSee?LAN=EnglishX50 לא בטוחה שיש בה שומר מסך צריך לבדוק. אבל הקודמת יותר פשוטה לטעמי (יש לי את שתיהן ואפילו עוד.....

ctshlomo

New member
אני מסכימה איתך כי

מתנת סוף שנה מתוצרת ידם של הילדים היא הראויה, אך אני בעלת גן פרטי ואת המתנה הזו רכשתי מכספי ולא גביתי אותה מההורים. אני לא מוצאת שום פסול במזכרת נוספת מעין זו. בטוחה אני כי ההורים יידעו להעריך ולאהוב את המתנה. בנוסף, לא הייתה כאן שום כוונה לפרסם את הצלם למטרות רווח שלו, אלא רק להעביר מידע שאולי גננות אחרות יאהבו לראות. לי אישית אין כל רווח כספי מפרסום שמו.

gili111

New member
מודעת פרסום עסקית? במה מדובר?

נכנסתי לתפקידי לפני כשבועיים ואינני יודעת במה מדובר? אשמח אם תאירי את עיני...

gili111

New member
הבנתי- את מדברת על ההודעה בראש השרש

השרשור הזה. טוב, כעת אתייחס לכך- פורום זה מורכב מגננות בגנים פרטיים וגננות בגנים עירוניים. החברה בפורום מעורבת. לגנים הפרטיים אפשר להכניס צלם פרטי, אין לי אפשרות להתערב בעניין.

טלגל

New member
הנכון לעשות זה להציע את הרעיון

שלכשעצמו הוא מעניין ויש כאלו שיאהבו אותו. ואז לומר שמי שרוצה בפרטים נוספים יכול לפנות אל כותבת ההודעה. בסה"כ פירסומים אישיים אנו לא נרשה בפורום ואף נמחוק אותם. אבל רעיונות מקובלים עלינו מאד. אני גם מבקשת לא להשתמש בשם משרד החינוך כדי לומר מה אסור ומה מותר יש לשלוח לנו קישור מתאים ובו האיסור או האישור למה שעלה לדיון, כל אחד מבין איסורים והוראות קצת אחרת ולעיתים קרובות זה נתון לפרשנות. וכמו שנאמר יש פה גם גננות לגנים פרטיים.

למעלה