מתנת סוף שנה

ctshlomo

New member
מתנת סוף שנה

בנות אני חושבת שזה רעיון נהדר למי שעדיין לא החליטה מה לתת מתנת סוף שנה. זהו דיסק שהוא מזכרת מדהימה לכל החיים. בא צלם ומצלם את הילדים תמונות וידאו וסטילס שמאוגדות בדיסק מחשב. ההורים שתמיד רצו לראות מה קורה בגן יוכלו לראות זאת דרך הדיסק. השירות אדיב והמחיר שולי ביחס למתנה.הדיסק מכיל גם ספר זכרונות ומשחקים לילדים כגון: פאזל, לוטו, משחק הזיכרון ועוד. לפרטים נוספים צרו קשר עם שלמה כהן: 052-561740

ctshlomo

New member
לשאלתך

עולה 39 ש"ח בלבד. ממליצה בחום. אם את מעוניינת במצגת תודיעי לי אני אפנה אלייך את הסוכן.

ודרך אגב... ../images/Emo105.gif

אתן באמת מתכננות מעכשיו את סוף השנה??? אני עוד לא סיימתי לתכנן את סדר ט"ו בשבט... שנה שעברה לא התחלתי לחשוב על מסיבת סוף שנה, עד שסיימתי עם מסיבות ל"ג בעומר, שבועות וימי הולדת ל-12 ילידי יוני-יולי-אוגוסט...

ctshlomo

New member
במקרה נתקלתי בפרוספקט שלהם

וכל הרעיון הוא שהם מצלמים תמונות ממהלך השנה, ויכולים גם לסרוק תמונות שאת תביאי להם לדיסק ממהלך השנה, כך שזהו בדיוק הזמן לסגור איתם.

i17113

New member
עפ"י הוראה משרד החינוך - אסור!!!!

צר לי שפורום זה משמש כמודעת פרסום עסקית לצלם מסויים (למרות שאני מבינה אותואולם יש הוראה מפורשת ממשרד החינוך שאוסרת להכניס בעלי מקצוע ו"לתת" מתנות שההורים צריכים לשלם עליהן. מתנה צנועה שתעשה ע"י הילד עצמו היא הראויה לשמש מתנת סוף שנה. אין לגבות כספים מיותרים מההורים . אני מקווה שמנהלת הפורום שמודעת היטב לבעיות שיש לגננות עקב גביית כספים. תגיב לדברי.(ואם שלמה כהן הסליחה...
)

אלהלה

New member
מתנות סוף שנה../images/Emo20.gif

אז כן אני אוספת רעיונות למתנות סוף שנה. ומתנה כמו זו שהוצעה פה יקרה מידי לטעמי. אצלנו הרשות המקומית נותנת לכל ילד סכום מסויים ובו אנו רוכשות מתנה לכל ילד וחוץ ממנה אני מכינה עוד דברים בגן שלא ממש עולים. אני מכינה לכל ילד השנה דיסק ועליו פאזלים מתמונות שצילמתי בגן במהלך השנה. חוץ מזה אני אכין גם לכל ילד שומר מסך מתמונות שאני כל השנה מצלמת. ועוד דברים שבאמת לא ממש עולים. ובסוף הם יוצאים עם שלל מתנות שלא עולות הרבה ונשארות למזכרת להרבה זמן.

אלהלה

New member
מתנות

אז אני מצלמת כל השנה במצלמה רגילה ובסוף שנה הילדים מקבלים אלבום עם תמונות וחוץ מזה אני מצלמת בדיגיטלית וזה באמת לא עולה לי כסף כי מעלים את התמונות למחשב ומוחקים את הדיסקט ומשתמשים שוב. ועלות דיסקט לכל ילד לסוף שנה היא שקל בערך ככה שזה לא ממש כסף!

ctshlomo

New member
עולות,

אבל בכל מקרה אני מצלמת ללוח שנמצא בגן ונקרא "מהווי הגן".

gili111

New member
אלה - שומר מסך היא תוכנה כבדה

שלא נכנסת לדיסקט. וגם התמונות כבדות. ספרי איך? וחוץ מזה לגבי הפזלים לא הצלחתי לשמור במחשב כקובץ jpg יש לך רעיון?

אלהלה

New member
אז הסבר פה

אז ככה את התמונות מקטינים ואז לכל אחד אני מכינה שומר מסך בערך מ4 תמונות תלוי בגודל שלהם. לצערי לא יכולה להראות לך פה כי לא מקבלים פה תוכנות EXE וגם את הפאזלים אי אפשר לשמור כקובץ JPG כי זו תוכנה ולא תמונה פשוטה. אם תכיני פאזל בתוכנה של טיבור כמו שנתתי קישור תראי שהשמירה היא לא בתמונה אלא בפאזל. כדי להפעילו את צריכה להקליק על הסמל של הפאזל. הכנתי לכל ילד לפחות 4-5 פאזלים בדיסקט. אצלי הפאזלים שמורים בתיקיה שקראתי לה פאזל ומשם אני מעתיקה לדיסקט ומעתיקה למחשב של הגן. עושה קיצור דרך לשולחן עבודה עם אייקון לכל פאזל והם מפעילים לבד משולחן העבודה. אם תרצי שומר מסך לראות כדוגמא תני אימייל ואשלח לך דרך שם.

gili111

New member
הורדתי אפילו 2 תוכנות של פזלים

ובאמת הכנתי מהם פאזלים. אבל אי אפשר היה לשמור אותן כקבצי jpg יצרתי פאזל של כל ילדי הגן, ורציתי להעלות לאתר. אני מעוניינת לשמור אותן כך- כjpg האם יש לך דרך לעשות זאת? אי מייל שלי: [email protected]

אלהלה

New member
פאזל כ JPG

הרי הכנת את הפאזל מתמונה ששמורה אצלך בJPG כשאת הופכת את זה לפאזל התמונה עדיין נשארת בתיקיה שלך של התמונות אבל כשהיא בפאזל היא חלק מהתוכנה של הפאזל. שני דברים שונים. פאזל ותמונה. ובפרינט סקרין את פשוט מדפיסה את התמונה שעל המסך ולא כפאזל.

אלהלה

New member
אי אפשר לשמור פאזל כJPG

פאזל זו תוכנה ולא תמונה סתם. את יכולה להעלות את הפאזל כמו שהוא לאתר בלי להחליף לJPG

zy

New member
תוכנת פאזל

אלהלה, את יכולה לתת שוב את כתובת האתר שבו נמצאת תוכנת הפאזלים שעליה את מדברת

4נירה

New member
אין שום בעיה

אם את מצלמת במצלמה דיגיטאלית. את יכולה להעלות על תקליטור (לא דיסקט) את כל התמונות. את יכולה להוריד את התוכנה (חינמית)OfotoNow ניתן למצוא אותה בגוגל. ושם יש לך שומר מסך, אלבום , אפשרות לעשות מהתמונה מה שרק בא לך... וכו´. כל ילד יכול לקבל תקליטור כזה + הכתובת לOfotoNow וזה יעלה לך ס"ה מחיר תקליטור שניתן להשיג היום בפרוטות.

למעלה