מתנת למחנכת

מתנת למחנכת

אודה לכל מי שיעלה רעיון למתנה למחנכת מקסימה, לסוף שנה עם בני י"ב. תודה ל.מ.

בניית אתר לכבודה

בטוח שיש בכיתה חבר´ה היודעים לבנות אתר אינטרנט. אתר עם תמונות.. ושכל ילד כותב לה משהו, מכין עמוד אישי.... לדעתי מתנה מקורית, מיוחדת ומרגשת

פזיתנ

New member
ואם אין אז אלבום עם כריכת עץ שבו

לכל ילד דף וכותב לה משהו אישי. בעיני אלו המתנות הכי מרגשות ומשמעותיות. אפשר להכין צעיף ממשי שבו לכל ילד איזור תחום (מי שיודע להכין יודע למה אני מתכוונת) והוא צובע אותו וכותב את שמו. ראיתי גם שנתנו למורה כלי מחרס (עבודת יד מחנות בהוד השרון נדמה לי) ועל הכלי כתובים שמות כל ילדי הכיתה.

מתנות שקיבלתי../images/Emo77.gif

בתור מחנכת אמנם לכתות הנמוכות, קיבלתי תכשיטים, ספר על א"י, כלים נאים לבית, שעון קיר מעוצב, אבל המתנה היפה ביותר היא המכתב שהורים כותבים לי.

tamzug

New member
רעיונות שונים../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif

מתוך נסיוני כמורה ומחנכת כל מתנה מרגשת. עד היום (כולל ברגע זה) אני עונדת שעון שקבלתי מכתת חינוך שלי ותמיד משוויצה איתו. אפשר סט מגבות יפה עם רקמת השם ומשפט מחץ, חלוק מגבת, שמעתי גם שאפשר להכין דיסק מיוחד עם מספר שירים ( לא יודעת בדיוק הינן עושים זאת).בכל מקרה מכתבים מהתלמידים והוריהם כרוכים בכל צורה שהיא הם תמיד כייפים בזמן קבלתם וגם לאחר מכן. בהצלחה

פזיתנ

New member
שיר במתנה

יש חברה שהפרסומת שלה מופיעה בכל מיני מקומות גם בפנאי פלוס. מספקים להם הרבה פרטים והם כותבים שיר ומלחינים אותו לכבוד האדם לו מיועדת המתנה. ככל הידוע לי נכון לשנה שעברה הסכום היה 130 שקלים

גדעוןן

New member
מתנה

הספר וזאת הברכה, ברכות לכל אירוע המפיץ וןחנן לוטפי 052578460

רותי32

New member
אשת חיל

ניתן להשיג היום בחנויות לכלי כסף את הפיוט אשת חיל בחריטה על כסף זה נירה כמו תמונה ובא בגדלים שוני.

עליגל

New member
אפשר שכל אחד יכתוב או יצייר

משהו והכל יעשה על חצי ברסטול ואחר כך תמסגרו אני חושבת ששום דבר קנוי לא יכול לעמוד בהשוואה למשהו אישי שאתם תכתבו או תכינו.

psa

New member
רעיון אחר - לברר מה המורה הכי אוהבת

אולי יש לה אוסף מסויים . להוסיף לה פריט מיוחד לאוסף ברכישה או ביצירה(תלוי מה האוסף) . כמובן , להוסיף הקדשה מיוחדת. בכל מקרה לא לשכוח את ההקדשות של כל התלמידים / הורים באלבום ,כתוספת .

Elishabb

New member
מושמוש on line

אוסף רעיונות למתנות בעשיה עצמית באתר הצופים. אלישע

למעלה