הא???
S Shusho New member 25/10/04 #36 את צריכה לכתוב יותר. ובכלל אני יודעת כשאת כותבת מה שאת חושבת טוב לך. או שכרגיל, אני מדמיינת.
O Oo CheN oO New member 25/10/04 #38 האמ. לא מדמיינת בכלל. אבל לישרא הגיעו לי. ולכתוב בכלל? אין לי השראה לכלום והכל יוצא מוזר ומגעיל וחסר עצמות. בעיקרון-נעלם.
האמ. לא מדמיינת בכלל. אבל לישרא הגיעו לי. ולכתוב בכלל? אין לי השראה לכלום והכל יוצא מוזר ומגעיל וחסר עצמות. בעיקרון-נעלם.
S Shusho New member 25/10/04 #39 תפרסמי את זה לי אישית הפרסום עושה טוב ומוציא הכל החוצה והתגובות על מה שאני כותבת הן בונות בד"כ ומסתבר שמאוד עוזרות. במבט לאחור אני רואה איך זה השפיע עלי. (ומה הבעיה לכתוב למחברת? או אחד חדש בישרא? או לדף ולתת לחברות. או פורומים. משהו כזה.)
תפרסמי את זה לי אישית הפרסום עושה טוב ומוציא הכל החוצה והתגובות על מה שאני כותבת הן בונות בד"כ ומסתבר שמאוד עוזרות. במבט לאחור אני רואה איך זה השפיע עלי. (ומה הבעיה לכתוב למחברת? או אחד חדש בישרא? או לדף ולתת לחברות. או פורומים. משהו כזה.)
S Shusho New member 25/10/04 #33 את פיה. באמת. אני רואה אותך מתרוצצת וחושבת שרק חסר לך הטול הורוד והרך מסביבך, כמה נצנצים מאירים ושרביט פיות. [זאת רק אני ככה?]
את פיה. באמת. אני רואה אותך מתרוצצת וחושבת שרק חסר לך הטול הורוד והרך מסביבך, כמה נצנצים מאירים ושרביט פיות. [זאת רק אני ככה?]
I Immortality New member 25/10/04 #44 יו ../images/Emo9.gif אני אגיד המוןהמון תודה ושאני אוהבת אותך ועשית לי לחייך מלא, ואשתוק.
S Shusho New member 25/10/04 #45 וואו, ואותך באמת התכוונתי לכתוב ושכחתי . קטורת. בריח ורדים. אבל כזאת שעושה לך לחייך.
M Mooa-Numi New member 26/10/04 #59 ../images/Emo24.gif ואני מבטיחה לקבל אותו באמיתיות ולא לעשות פרצופים מאחורי הגב, ואפילו לחבק בחזרה. והגרב השניה לאורית, זה מהיומולדת של פיסטוק כשהחלפתן?
../images/Emo24.gif ואני מבטיחה לקבל אותו באמיתיות ולא לעשות פרצופים מאחורי הגב, ואפילו לחבק בחזרה. והגרב השניה לאורית, זה מהיומולדת של פיסטוק כשהחלפתן?