מתנות.

איזה יופי! נתת לי ביפר! ../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif

איזו מתנה שווה, באמא'שלי. את נדיבה מדי.
[
*80,000,000]

paperdoll16

New member
וואו.. זה קשה../images/Emo54.gif

לסיוני (אם היא עדיין פה בכלל) הייתי קונה המון גרביים שקשורים בדרך כלשהי לפרות. למיכלי אמממ... מצלמה כתומה? לא יודעת.. נו. משהו כתום או משהו שקשור לצילום. לשירע נראה לי שהייתי קונה בלונים כומים וורודים.. אין לי מושג למה, זה פשוט נראה לי מתאים לה, נו.. לתתי הייתי קונה את הבובות חרסינה הקטנות החמודות האלה.. אז יש כאלה של פיות ויש להן מעמד מיוחד כזה שיש בו מקום לבערך 10 פיות אם אני לא טועה. אז הייתי קונה לה את המעמד+כל הפיות שלו.. לצ'ולי שרשרת חדשה של סמל החיים, כי השרשר הקודמת שקניתי לה היא בכלל לא משו.. לאורנית אין לי מושג, האמת.. אבל הייתי קונה לה משהו, זה בטוח. אמממ.. לא יודעת נו. לנועיתי דיסק של סונטה.. ודובי כזה שמנמן ופרוותי שעושה פרצוף נועיתי!
לניאלית חצאית שחורה ארוכה.. או מחוך סגול כהה, או אדום כהה.. אוף, אין לי כוח להמשיך..
מי שלא כתובה פה זה רק בגלל שאין לי כוח להמשיך.. אבל בעיקרון יש לי בראש רעיונות כמעט לכולכן!

paperdoll16

New member
נועיתייייי../images/Emo54.gif

אני מתגעגעת..
תעשי פרצוף נועיתיייייייי

paperdoll16

New member
אבל אבל... ../images/Emo54.gif

באמת שאין לי מושג.. כלומר, חשבתי אולי חתול שחור מדהים כזה? כי פעם היית black cat.. אבל לא יודעת, נו.. אני לא טובה בדברים כאלה.. באמת שלא. אבל אני אוהבת אותך.

Mashina Girl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

היא מתה לי מזמן. מרוב שהיא הייתה עליי החוט נקרע. ולא מצאתי חוט אחר :(.

../images/Emo77.gif

לרותמית (שכבר לא כאן וחבל
) הייתי מביאה חיבוקי ענק, ואת כל שחקני מכבי חיפה ואת כל השחקנים שהיא אוהבת מכל העולם
למעעעעעיה(את פה בכלל?או שאני מדמיינת?
) הייתי מביאה את יובל בנאי. בעצם לא, כי הוא שלי
, אז הייתי מתחלקת בו איתך. בעצם לא. נו, הייתי נשארת איתך ימים שלמים במאהל בשדרות רוטשילד
הייתי מביאה נשיקה לשירע, כי פעם היא הייתה אשתי

Miss Tika

New member
נוסטלגיהההה!!../images/Emo24.gif

היי, ומי אמר שהתגרשנו?! אני לא זוכרת את עצמי חותמת על שום גט!!! חוחוחו

Sweet Shely

New member
אני לא מכירה אתכן....

אבל הייתי מביאה לכל אחת מה שהיא הכי הייתה רוצה

Shusho

New member
אבל אני אשכח בנות, אני בטוחה.

לדניאל הייתי נותנת את הירח במתנה. לאורית את הגרב השניה שלי, כשאמצא אותה. או זוג חדש. למיכל הייתי נותנת את החיבוק הכי הכי הכי בעולם. ללירון דיסק ישן של שירים טובים. אם הייתי מוצאת אותובאמת הייתי נותנת לה אותו, יש לי הרגשה שהיא היתה אוהבת אותו. למיכלכתומה הייתי נותנת שרביט של פיות. לליאור פלקט גדול שכתוב עליו I miss you. או כותבת לה על המדרכה בכניסה לבית. לאורנית הייתי נותנת שעון (הזמן עובר כשנהנים...[: ) במאה אחוז שכחתי מישהי [סליחה כבר עכשיו] הלכתי לאורתודנט ביי

למעלה