מתנות.

Shusho

New member
ועוד כמה ../images/Emo13.gif

ענברי. אני רוצה לתת לך פשטידת כרישה ובצל
. אבל חוץ מזה, מֵגה-פוֹן. יובלי, מראה. נועה, את כל כל כל כל הסטוק בועות סבון שיש לי בבית (שמשום מה נעלם לי בזמן האחרון Oo).

../images/Emo6.gif

יש לי פה עדיין תלוי את הדולפין
וד.א הייית היום בתחנה מרכזית ב2 וחצי ככה?

Shusho

New member
כן, זו הייתי אני ../images/Emo9.gif

עם בלון כתום ועוד שתי בנות לידי, נכון? באתי לשאול אותך מה חיפששם ואז נזכרתי שאת גרה שם
.

greeneye

New member
נאמ.

לשלס, הייתי נותנת חיבוק ענק. והייתי נותנת לה מקום להקים בו את הגמל הקומי איתי. והייתי נותנת לה את אלי ומריאנו עם סרט, בתוך קופסא. והייתי מביאה לה את מיה דגן. ואת דליק וולניץ החתיך. והייתי מביאה לה מכתב שהיה כתוב בו "שיו את לא יודעת כזה!" והייתי מצלמת לה במצלמת וידאו את אלי, מראינו, אורנה בנאי, ארז טל, מיה דגן, כל שאר האנשים מהשיר שלנו, את אסי כהן, קיציס, פרידמן, דב נבון ועלמה זק, מברכים אותה בברכת יומולדת שמח. או סתם בברכת "שלס אנחנו חולים עלייך".

greeneye

New member
המשך.

לתתי- הייתי מביאה המון צבעים. מכל הסוגים. בעצם- את כל חומרי עבודות היד שיש. היא יצירתית כזאת. והמון חיבוקים ומישהו שיגיד לה כל יום שהיא יפה והוא אוהב אותה. (כאילו, בן או בת זוג או משו. אני יכולה לעשות את זה, אבל זה לא יהיה אותו דבר, לא?) אוח. והייתי נותנת לתתי חיבוק ממש ממש ארוך כזה. כי אין עוד מה להביא לה. היא מדהימה. היא באמת לא צריכה כלום. לשוחע הייתי מביאה...חיבוק. חוץ מזה- כלום. היא מושלמת. פשוט מושלמת. אבל זה לא יפה לא להביא לה כלום. אני אביא לה מכנס כתום זוהררררר. לוידעת. חניכים אולי.

greeneye

New member
המשך2.

למיכל (הג'ינג'ונה)- הייתי מעניקה את המצלמה הכי משוכללת שרק אפשר. שרק תמשיך לצלם כ"כ מדהים. והייתי נותנת לה המון בטיחון עצמי להבין כמה שהיא יפה. למיכל (עם המשקפיים, נו החכמה שכותבת יפה), הייתי נותנת שק של סנטימנטים. טוב, אז לא,פשוט התקשר לי כזה. הייתי נותנת לה....מחברת ענקית כזאת ועט שלא נגמר. שתמשיך לכתוב תמיד. ושמש בחדר. שתמיד יהיו לה שקיעות וזריחות וצילומי שמיים יפים כאלה. לאנה, הייתי נותנת חיבוק גדול. וטור אישי בואי נט. מגיע לך. איזה בואי נט? במעריב, טור יומי.

Furious Me

New member
../images/Emo79.gifשק של סנטימנטים../images/Emo79.gif

"או שק של סנטימנטלים"

Mooa-Numi

New member
../images/Emo9.gif

שמש בחדר זה הדבר הכי חמוד בעולם! (ותודה גם על הדף ועט, אפילו שזה פחות כיפי. והסנטימנטים.. זה מזכיר לי אה, נשכחות
)

greeneye

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי מטורף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תתי
שלס
שחרר
מיכל הג'ינג'ית אימורטליתי(או איך שפאקינג לא אומרים את זה)
. שימו לב. השקעתי בכם, וככה לא להסתכל?

לוּבּה

New member
ואני רוצה גם לתת לך.:]

הייתי נותנת לך חיבוק-מוחץ ועגיל של פאאאאפסי ומסטיקים אווריריים וטלפון מקיציס ופרידמן ומוניות ספיישל לרמת החייל ובית פה קרוב [
] והייתי נותנת לך גם מקום לגמל הקומי אבל את כבר נתת לי. אז לא נורא, יהיו שניים:] וקלטת עם כ-ל המקומות שקיציס ופרידמן הופיעו בהם.

greeneye

New member
זו המתנה הכי יפה שיכולתי לקבל...

ועעע בשושו ובסודי סודות- לספיר יש יומולדת ב-2.11 צריך לבצע משו!

אוף. אני גרועה בדברים האלה. ../images/Emo25.gif

אני אנסה. אז לריילי, לריילי הייתי נותנת מצית זיפו. עם מרלין. וחיבוק כל יום
והופעה של נירוונה. או של גאנז. ולאלונה, קצת ביטחון עצמי. ושאני אהיה מסוגלת להיות שם בשבילך. וקצת שלווה ואושר. משהו שבאמת אני יכולה לתת? לא יודעת. דיסק של 3DD. נראה לי. טוב, זהו. אני לא יודעת.

אה, וללימורי ../images/Emo25.gif

הייתי נותנת חיבוקים בלי סוף. וכמה קיבוצניקים, כמו החברות שלי

רייל

New member
אני אוהבת אותך.

באמתבאמת. ואלו המתנות הכי שוות בעולם.
אוף. נו. אני ממש אוהבת אותך.

למעלה