מתנות ליום הולדת

benda2109

New member
מתנות ליום הולדת

אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לשאול, אבל אין מה להפסיד ושווה לנסות... אני חוגג בסוף החודש יום הולדת, ותכלס הפכתי את זה לספורט לאומי לנסות להרשם כחבר מועדון בכל מיני רשתות (אופנה או בכלל) כדי לקבל הנחה יפה ליום הולדת. מכייםר רשתות כאלה? או איך אוכל לחפש כאלה בקלות? תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה

foggy night

New member
דווקא באופנה אני מבינה קצת פחות

אבל בלא מעט חנויות "של בנות" מקבלים שלל מתנות והנחות (חנויות סבונים למשל)
חכה למנהלת, היא בטח תדע לענות... ו-מזל טוב!

Fun Fair

New member
האמת שקיוויתי שאת תדעי../images/Emo13.gif אני מכירה הנחות

בג.ר.א.ס, רונן חן (איך לא), ללין וכו'. לא משהו עשוי להיות רלוונטי לגבר (אלא אם לרגל יום הולדתו הוא רוצה לפנק את זוגתו, אם קיימת...
)

foggy night

New member
זה מעורר תהיות

האם בעלי החנויות / רשתות מודעים לכך שכח הקניה של נשים גדול בצורה משמעותית מכח הקניה של גברים ומנצלים את זה? האם יש סיבה טובה לכך שלגברים אין כמעט הנחות כי "גבר קונה רק מה שהוא צריך" ואז אם הוא לא צריך הוא לא יקנה, אפילו אם תהיה הנחה, ומצד שני אם הוא צריך הוא יקנה גם במחיר מלא?

רק עכשיו אני רואה שאת "אדומה"

אבל מה *זה* אמור להביע?????
מה תפקידך בכוח, פוגי? ואיך לא סיפרת לי???

אז ספרי, מה רלוונטי לנשים?

עוד חודש וקצת אני מזדקנת עוד קצת ואשמח לשמוע על רעיונות שיוכלו להמתיק קצת...

foggy night

New member
../images/Emo41.gif כדאי לטגלן ../images/Emo41.gif

1. אפשר להירשם חינם לאתר הבודי שופ הישראלי ותקבלי ביום ההולדת קופון להנחה באחוזים לפי גילך ועד 50% לרכישה אחת של מקסימום 5 מוצרים. 2. ללין, סבון של פעם, לואר, סופ אנד מור - לחלקם כרטיס מועדון חינם ולחלקם בתשלום. כולם נותנים 20% הנחה ביום ההולדת וחלקם נותנים בנוסף מתנה: קרם ידיים, סבון נוזלי וכו'. 3. מאדינה מילאנו - חברות בתשלום, נותנים הנחה (אם אני זוכרת נכון) או גלוס מתנה. משהו כזה. 4. איל מקיאז' - חברות חינם. אני לא קיבלתי משום מה מתנה ליומולדת אבל בנות אחרות קיבלו ב- סמס לפעמים שולחים סתם לבוא לקבל מתנה צללית או עפרון. 5. אפרודיטה - לבני נשים - כשהיה לי כרטיס מועדון (בתשלום) נתנו 50 ש"ח לקנות מה שבא לי, לא תלוי בקניה. 6. גראס - תכשיטים - כרטיס מועדון בתשלום, הנחה לפי הגיל באחוזים ועד 50%. בנוסף נותנים קופונים לכל חודש. 7. קליגולה - נעליים - מועדון בתשלום, הנחה גבוהה יותר ביום ההולדת, לדעתי 10% או 10% בנוסף לכל הנחה אחרת. 8. לייפסטייל - כרטיס אשראי - שלחו לי קופונים עם 30% הנחה על מוצר יוקרה אחד, 50% הנחה על בושם אחד ו- 1+1 על איפור וטיפוח עממי. יכולתי לנצל את הקופון כמעט לכל דבר (חוץ ממעט מאוד מוצרים שמצויינים בקופון). אם אני אזכר בעוד אני אוסיף. מי שיודעת על עוד - שתוסיף.

תודה רבה ../images/Emo24.gif

בסבון של פעם אני חברה ואכן מקבלת מהם מתנות (גם בראש השנה), רק ש... א. לא תמיד יוצא לעשות שופינג ביומולדת עצמו (ומה קורה אם היומולדת יוצא בשבת?!) ב. אני באופן כללי נגד לשלם כדי להיות חברת מועדון במידה שאת לא קונה בקביעות, ברשתות בהן נהייתי חברת מועדון הצטרפתי בחינם או שהתשלום התקזז עם דברים שקניתי. אני מבינה את ההגיון של הנהלת הרשתות, אבל זה לא מתאים לכולן ולא שווה בהרבה מקרים את המתנה ליומולדת...

foggy night

New member
בדרך כלל ההנחה היא בחודש של יום ההולדת ולא רק

באותו יום. ולגבי העניין השני - זה ברור - תשלמי על כרטיס רק איפה שתוציאי אותו ותרוויחי מהחברות.

Fun Fair

New member
טוגלן ../images/Emo13.gif וגם- ברונן חן ובסיגל דקל

בכל יום הולדת אני מקבלת כרטיס עם 10-20% הנחה (משתנה כל שנה). ברונן חן גם נותנים מתנה מבלי שמחייבים אותך לקנות משהו. בשנה שעברה זה היה מן תיק-ארנק קלאץ' מדליק..

קשכפית

New member
ברוב המקומות שנותנים הנחת יום הולדת

זה מסתכם בעשר אחוז הנחה שזה די בדיחה לדעתי. זה לא ממש עוזר לנו, מסכימים? ב דורין פרנקפורט יש עשרים אחוז הנחה בחודש של היום הולדת וגם מתנה, פעם כובע, פעם צעיף, כל פעם משהוא קטן. בחנות "מסלול" (דברים לטיולים) כשנרשמים בחנות מקבלים עשר אחוז הנחה ביום הולדת.

Fun Fair

New member
תשמעי, תלוי איפה את קונה...

כשאני מגיעה לרונן חן, למשל, ששם הפריטים מלכתחילה יקרים יותר, כל הנחה עושה לי טוב על הלב :) בד"כ מדובר על 15-20% הנחה +מתנה, כמו שכתבתי :)

למעלה