מתנות ליום הולדת

benda2109

New member
מתנות ליום הולדת

אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לשאול, אבל אין מה להפסיד ושווה לנסות... אני חוגג בסוף החודש יום הולדת, ותכלס הפכתי את זה לספורט לאומי לנסות להרשם כחבר מועדון בכל מיני רשתות (אופנה או בכלל) כדי לקבל הנחה יפה ליום הולדת. מכייםר רשתות כאלה? או איך אוכל לחפש כאלה בקלות? תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה

Shy Guy

New member
חבר מועדון.. :)

למען האמת, אני לא זוכר כ"כ לאיזה רשתות אופנה אני רשום כחבר, אבל במידה ואני רשום למספר רב יחסית, אז אגלה בעוד כשבוע אם הם מחלקים מתנות או לא ליום ההולדת.
הרשתות שאני כן זוכר הן קסטרו - נרשמתי לפני כמה שנים טובות והם נוהגים לשלוח גם סתם כך שוברי הנחה וכו' (בדר"כ כשיש קולקציה חדשה) ואם אני לא טועה, גם ביום ההולדת מקבלים איזשהו שובר.. לגבי זה אוכל לעדכן רק בעוד כשבוע. :) יש לי גם כרטיס חבר מועדון של המשביר (למרות שאני קונה שם לרוב הלבשה תחתונה ולא מעבר), אבל אני לא בטוח אם הם שולחים משהו ביום ההולדת..
אולי אנשים נוספים כאן יוכלו לעזור לגבי חבר מועדון ברשתות אופנה נוספות. :)

v o d a

New member
לרשת היינס

יש כרטיס חבר מועדון וכל שנה מקבלים מתנה ליום ההולדת.הצטרפות למועדון עולה 78 ש"ח,אבל מקבלים שובר בשווי 38 ש"ח לקנות בחנות.חוץ מזה שאצלם לא צריך לחדש את החברות במועדון מידי שנה ויש הנחות שוות..השאלה אם הסגנון הספורטיבי מדבר אליך.

למעלה