מתנה

מיכל@ל

New member
מתנה

לילדה שלי [כתה ב] יש מורה נפלאה. המורה הזאת היא כל מה שחלמתי עליו ,כך מחנכת צריכה להיות. אני מאוד רוצה לתת לה מתנה [בנפרד ממתנת הועד]. האם זה מקובל ? מה אתן הייתן רוצות לקבל מתנה ? מה לדעתכן ישמח אותה ? המון תודות מראש

למיכל, מתנה אישית למורה הייתי מביאה

לביתה או נותנת בדרך דיסקרטית, פרטית. מה לתת מתנה? מורים מאוד שונים האחד מהשני כמו כל בני האדם, ואת בודאי יודעת מה קרוב לליבה של המורה. העיקר הוא תשומת הלב....לא המתנה. ברכה מיוחדת (עבורי) היא יותר ממתנה. האם המורה נפרדת מהכתה השנה? אם לא, לא הייתי נותנת בנפרד. רק לפרדה, לסיום. בברכה אסנת

מצטרף: ברכה אישית שווה כל מתנה...

אפשר אם מתעקשים להוסיף ספר (ספר שירים זה תמיד טוב).

motyka

New member
ולא לשכוח פתק החלפה

מצד שני ספר זו לא תמיד מתנה אישית. וכאות הערכה אולי כדאי לנסות לחשוב, מה המורה אוהבת, אולי תכשיט, אולי תמונה ואולי באמת ספר. ואפשר לשאול בעדינות את מזכירת ביה"ס - היא תמיד תדע.

מיכל@ל

New member
תודה לכם ../images/Emo20.gif

אסנת,היא לא מסיימת השנה [לא לגמרי בטוח אבל אנחנו מאוד רוצים שהיא תישאר],אבל עשתה עבודה כל כך נפלאה שחשוב לי להודות לה.

חני ב

New member
דוגמא למספר

מתנות שקבלתי מהורים באופן אישי: ספר תכשיט - עגילים כלי נוי לבית בושם מה שמאד שימח אותי בשנה שעברה, שקיבלתי מכתב מאד מחמם מהורים עם כמובן תפוצה לא קטנה... לפעמים יותר טובה המילה ממתנה.

מצטרפת לדעתה של חני... מכתב

מכתב אישי אליה, עם תפוצת נאטו... תשמח אותה ותשרת אותה הרבה יותר מאשר ספר, בושם או כל מתנה חומרית אחרת. תפוצת נאטו כוללת במקרה הזה: העתקים ל: מנהלת ביה"ס למפקחת ביה"ס למנהל מחלקת החינוך בישוב בו את גרה לי פעם כתבו אפילו לראש העיר.. אבל חייבת להודות שהיה נחמד שכאשר פגש אותי ברחוב.... התייחס למכתב. (התפלאתי שקרא אותו בכלל... חשבתי שזה נעצר אצל המזכירה) ועוד אנשים שאת חושבת שחשוב שידעו מה את מרגישה את יכולה להפנות את המכתב למנהלת ביה"ס כשהמורה היא אחת מהמכותבות ומקומה אז בהעתקים

למעלה