מתנה לחג

מתנה לחג

לכל מנויי סטרימלוד ולכל מי שמעוניין להלן רשימת דיסקים מובחרים שהעליתי מתוך הספרייה הפרטית שלי. להנאתכם.

ל-אמנון גפני תמיד טענתי שאני נמצא

בחברה הנכונה, תודה על הכל...אני בשישי שבת במודיעין, נדבר בהמשך... להשתמע...שוב תודה, חיים

F a d i

New member
אמנונוס ידידי איזה מבחר יפה

ואיזו נדיבות אז קודם כל תודה ודבר שני הייתי רוצה את הדיסקים הבאים: 1. Stamatis Spanousakis – Alexandros 2. Homage to Tsitsanis 3. protopsalti - the very best 4. rebetiko song in america 1920-1940, Vol. 1 5. Rebetiko Song in America 1945-1960, Vol. 2 6. Songs of Manghes, Vol. 1 7. Greek Archives- Songs of the Taverna בתודה מראש או בצורה רשמית יותר (כמו בגריק פורום) se parakalw account:zorba_sou s'euxaristw poli

arik87

New member
מישהו אמר פה מנגאס ../images/Emo11.gif

איך אני יכול להשיג את מספר 6 שפאדי רשם Songs of Manghes, Vol. 1 אין לי סטרימ...איך שקוראים לזה

אשמח לצרוב לך

ולשלוח אם תגיד לי איך. סטרימלוד - חובה לכל חובב יוונית ובכלל. קודם תירשם בgreek-forum ותיראה אוקינוס של דיסקים שקוראים לך "קח אותי" אחר כך תשלם סכום פעוט לstreamload ואז תכין שנורקל ותתחיל לצלול בים החומר שבחרת..

shmuel16

New member
ענת..עוד אתרים להורדת מוזיקה...

קישור MSN : http://community.msn.co.il/comm_links_page.asp?CommID=7495&seqLinkID=1743

12אניהיא

New member
לפני כמה חודשים עשיתי טעות...

נתתי איזה אוסף של דיסקים למישו והם לא חזרו. עכשיו אני מנסה להשיג דיסקים אחרים..

Nava5

New member
פאדי תעשו משהו../images/Emo92.gif

האולטימטום הזה רציני?

ענת, שלא ייעז להרוג אותך, יש לך פה

הרבה מגינים חיים ונושמים, סתם בצחוק, האם יש לך ספק שהאוסף של אנגלופולוס ישוחזר???

למעלה