מתנה לחג

12אניהיא

New member
חיים

בזכות פאדי חלק ניכבד מהאוסף כבר אצלי. אין לי מילים כדי להודות לו.
ובעלי לא באמת יהרוג אותי
אבל אליקו חולה היום וכשהשמעתי לו כמה שירים החיוך חזר לשפתיו.

המון בריאות, אליקו הבוזוקאי, שמור

על עצמך, ענת המון אהבה, מרק חם, אוזו, ומוזיקה יוונית, זה המתכון המיוחד לבריאות טובה...

F a d i

New member
חחחחח חתיכת אולטימטום אה?!

איזה אנגלופולוס את רוצה?!תני שמות שירים/דיסקים!!

ענת, למה את לא פונה לגרב ורודה,

אצלו אין דבר כזה אין, ואני בטוח שיוכל לשפר אותך בצורה לא רגילה המאגר אצלו בלתי-נדלה...האם קיבלת את האי-מייל ששלחתי???

מה שנקרא - דיר באלק ...

שתדעי לך שעדיין לא התאוששתי מאותו ערב וכבר את רוצה לנטוש ... חסר לך ... ובאמת יש לאושיק ים אבל ים של דיסקים חדשים וחמים מהתנור ... רק תאמרי מה של אנגלופולוס את מחפשת ! שיהיה לך אחלה של יום ! איילה הוד

shabtai2

New member
MANOLIS ANGGELOPOULOS

הי ענת
אין לי מושג מה כבר קבלת אני יכול להציע לך את האלבומים הבאים: 1. Zakynthinakis 2. VOL1 TA ZEIMPEKIKA 3.Se Thimame 4.In 12 Bouzouki Tunes(Laikes_Strofes 5.ANAMNISIS 6.O Mavros Dromos תיצרי איתי קשר, שבתאי.

12אניהיא

New member
תודה לכם אתם חברים מקסימים../images/Emo24.gif

אחרי שאקבל את מה שפאדי שלח אדע מה עוד חסר. אין לי מילים כדי להודות לכם, אוהבת את כולכם. השלום חזר לביתי

איזקיס

New member
מעוניין להיות גם מנוי.תוכל להסביר

קצת איך זה עובד? תודה על כל עזרה!

סטרימלוד וגריק פורום

הסבר לא מיקצועי: סטרימלוד הוא אתר לאיחסון קבצים אשר גובה כסף - סכום סימלי- עבור האיחסון תרשם ותשלם משהו בין 25 - 50 ש"ח. אחר כך תלך לגריק פורום - ההרשמה חינם- ותמצא ים של דיסקים. אתה מזהה אותם ושולח בקשה לחייב את חשבונך בסטרימלוד. אחרי כמה זמן הוא מופיע אצלך ואתה חוגג !!

אמנון גפני, ידידי, אני חושב שגם

פאדי יכול לתרום ביידע שלו בנושא, לא מזמן עשה הרצה בכל מה שקשור לאתר זה...כמובן תבורכו שניכם על הסיוע שאתם מגישים כאן...

mangas

New member
דיסקים בסטרימלוד

חג שמח ושבת שלום לך ולגברת אם תוכל החשבון שלי בסטרימלוד הוא: ami1949 תודה מראש עמוס

למעלה