מתנה לחברה

מתנה לחברה

שלום לכולם רציתי לבקש ממכם עזרה קטנה. רציתי לקנות מתנה לחברה הכי טובה שלי שלומדת משפטים. לאור ההשקעה העצומה שלה בשנתיים האחרונות חשבתי לקנות לה משהו שיעזור לה להשקיע ולהרגע בין כל הלימודים והמבחנים. האם יש חכם רעיונות למשהו שיוכל לעזור ללמוד יותר טוב.. משהו להרגע איתו בין קריאת מאמר למשנהו... אשמח לכל רעיון ועזרה.. תודה מראש :)

morini 24

New member
קני לה משהוא שלא קשור ללימודים

קודם כל למה לי אין חברות כאלה שקונות לי סתם מתנות? רוצה להיות חברה שלי
סתם... לדעתי עכשיו כשיש חופש (למרות מועדי ב שיש לרובנו) לאף אחד אין ממש כוח למתנות לימודיות, קני לה משהוא שרלוונטי לחופש ולא משהוא שיוכל לעזור לה ללמוד. בגד ים זה רעיון מעולה, שמלה קיצית ויפה, כרטיס טיסה לתאילנד, ג'יפ חדש...
אם נהייה מציאותיות לדעתי הכי כיף להזמין אותה למסאג' מרגיע, בילוי משותף או תכשיט/ פריט לבוש צזול ונוע. זה גם תלוי תקציב... אבל לפחות עד שנה הבאה עזבי אותך ממתנות לימודיות!

תודה על הרעיונות ועל הצעת החברות אבל..

לא נראה לי שהיית אומרת את זה אם היית יודעת שזו מתנה ליומלדת שלה שחל לפני יותר מחודש
... בכל מקרה לא ור המצב שהיא הולכת ללמוד נורא קשה גם שנה הבאה רציתי לשמוע על כל רעיון שיתן כוח ללמוד הכוונה לא למתנה לימודית אלא למשהו לנשמה בין כל הלימודים המאמרים המבחנים משהו שיתן לה את הכוח להמשיך להשקיע.... אבל תודה על הרעיונות אולי אשתמש לי באחד מהם!

למעלה