מתנה לדולה?
טוב אז ילדתי לפני שבועיים, בלידה שהתחילה בזירוז,עם מוניטור רציף, אבל פעילה לחלוטין חוץ מזה. הרוב בזכות הדולה המדהימה שליוותה אותי
. ילדתי בתל השומר והדולה היא דולה שלהם, לא אחת שבחרתי מראש אבל בכל זאת היא נתנה לי את הטלפון שלה מראש, פניתי אליה כמה פעמים בשאלות. ביום הלידה היא הגיעה ממש עם התחלת הזירוז, היתה איתי כל הזמן והיתה מאוד רגישה לכל הצרכים והבינה מתי ללחוץ ומתי לא. תמכה גם בי וגם בבן זוגי והצילה אותי לא פעם מטיפול לקוי של המיילדות (כמו למשל שהמיילדת העלתה את הפיטוצין לאחר ירידת מים טבעית שאני כבר עם צירים עצמוניים ובערך 10 דקות לפני לידה...) נשארה איתי גם אחרי הלידה, מנעה מאמא שלי להכנס
בקיצור היתה ממש חיץ ביני לבין כל מי שיכול היה להפריע. התשלום שאנחנו שילמנו הוא לבית החולים, אנני יודעת כמה ממנו מגיעה אליה ואני מרגישה שאני חייבת לה יותר. מה אתן אומרות - כן/לא מתנה? ואם כן אז מה? אשמח לתגובות של דולות, לא רוצה להביא לה עוד מתנה שבמקרה הטוב תשב במחסן. רוצה לדבר איתה אבל עכשיו, אחרי זה נראה לי מוזר...
טוב אז ילדתי לפני שבועיים, בלידה שהתחילה בזירוז,עם מוניטור רציף, אבל פעילה לחלוטין חוץ מזה. הרוב בזכות הדולה המדהימה שליוותה אותי