מתנה לדולה?

danit4

New member
מתנה לדולה?

טוב אז ילדתי לפני שבועיים, בלידה שהתחילה בזירוז,עם מוניטור רציף, אבל פעילה לחלוטין חוץ מזה. הרוב בזכות הדולה המדהימה שליוותה אותי
. ילדתי בתל השומר והדולה היא דולה שלהם, לא אחת שבחרתי מראש אבל בכל זאת היא נתנה לי את הטלפון שלה מראש, פניתי אליה כמה פעמים בשאלות. ביום הלידה היא הגיעה ממש עם התחלת הזירוז, היתה איתי כל הזמן והיתה מאוד רגישה לכל הצרכים והבינה מתי ללחוץ ומתי לא. תמכה גם בי וגם בבן זוגי והצילה אותי לא פעם מטיפול לקוי של המיילדות (כמו למשל שהמיילדת העלתה את הפיטוצין לאחר ירידת מים טבעית שאני כבר עם צירים עצמוניים ובערך 10 דקות לפני לידה...) נשארה איתי גם אחרי הלידה, מנעה מאמא שלי להכנס
בקיצור היתה ממש חיץ ביני לבין כל מי שיכול היה להפריע. התשלום שאנחנו שילמנו הוא לבית החולים, אנני יודעת כמה ממנו מגיעה אליה ואני מרגישה שאני חייבת לה יותר. מה אתן אומרות - כן/לא מתנה? ואם כן אז מה? אשמח לתגובות של דולות, לא רוצה להביא לה עוד מתנה שבמקרה הטוב תשב במחסן. רוצה לדבר איתה אבל עכשיו, אחרי זה נראה לי מוזר...

איזה חמודה את ../images/Emo140.gif

מבחינת הסכום שהדולה מקבלת, לא יודעת בוודאות אך מניחה שסביב ה-1800 אולי מעט יותר
אם את מרגישה צורך לתת מתנה יש כל מיני אופציות. זה לא חייב להיות יקר, אלא סמלי ומרגש
אפשר חב' צנועה מסבון של פעם,ללין, זר פרחים, זר מתוק, וכו'. אותי מאוד מרגש לקבל ברכה ממוסגרת בשילוב תמונות מחדר הלידה והבייבי
הכוונה והנתינה הן אלו שמחממות את ה-
ולא שווי המתנה!!! ומגיע לך מזל טוב
והמשך מאושר.

אשכר ש

New member
אני הייתי מתרגשת

ממכתב תודה כתוב בכתב יד ותמונות שלכם איתה או של התינוק (או גם וגם כמובן).

קודם כל מזל טוב,

אני הייתי מאד שמחה לשמוע ממך אחרי הלידה, לדעתי את יכולה להתקשר אליה ואפילו להיפגש איתה ולדבר על הלידה, אם את מרגישה צורך. רוב הסיכויים שהיא תשמח לעשות את זה. כמו קודמותי גם לי נראה שמכתב תודה ותמונה יכולים להיות נהדרים. בזמנים שהיא לא מלווה בבית חולים היא מלווה מן הסתם פרטי, ומכתב תודה יכול לעזור לזוגות אחרים להחליט להיעזר בשירותיה - שעד כמה שאני מבינה היו מוצלחים בעינייך. מציעה לך ללכת עם מה שאת מרגישה, לעשות דברים מהבטן ונראה לי שהם יצאו טוב מאוד.

no hebrew but here is what i did

i gave my midwife a massage voucer. no one who works hard declines a good massage or some type of treatment but it of course depends on how much money you want to spend. a card and picture always makes people happy and lasts for longer . .

g a n i

New member
בעיני הכי משמח ופרקטי זה ספר מקצועי

מפגש סיפור לידה וברכה עם תמונה הן רגע מרגש בצורה יוצאת דופן
אבל, אם חשוב לך בכ"ז לתת לה משהו פרקטי, בעיני ספרות מקצועית היא תמיד-תמיד משמחת ושימושית (הזמנה מאמזון היא בד"כ דיל שפוי במחיר, אבל אז זה באנגלית, כמובן) יכול להיות גם שמן רלוונטי לעבודתה ודברים מהסוג שישמש אותה ויזכיר לה אותך בכל פעם שתשתמש בהם. (קל לי יותר להיות non-פולניה כשאני מייעצת למישהי אחרת
) נורא יפה מצדך

נהדרת שכמוך!! כל הכבוד../images/Emo140.gif

אני מצטרפת לתשובות שנתנו לך כאן חברותי, גם אני הייתי שמחה לקבל מכתב עם תמונה שלכם ושל התינוק/ת. אותי זה הכי מרגש ומשמח. יש הרבה יולדות ששומרות על קשר הדוק, בטלפון, בפגישות משותפות, או ששולחות לי תמונות וסיפורים על התינוק שגדל, גם הרבה אחרי הלידה. יש נשים שכותבות לי את סיפור הלידה שלהן עם דגש על הנקודות בהן התמיכה היתה משמעותית עבורן, דבר שמלמד אותי ומלווה אותי גם ללידות הבאות. וממש לא מוזר להתקשר עכשיו, היא מאוד תשמח ותעריך זאת. ושוב, כל הכבוד לך על המחשבה והרצון להודות לה.

בוודאי לדבר אתה ../images/Emo13.gif

אין לי ספק שהיא תשמח מאוד לשמוע שאת מרוצה. אני חושבת שאין כמו מכתב תודה שבא מהלב ושניתן להראות לזוגות מתעניינים. השבוע קיבלתי זר פרחים מדהים וברכה. חזרתי הביתה מאושרת. בשבילי זה גם היה כיף שהילדים שלי הגיעו הביתה וראו את הזר היפה וקראו את הברכה. זה עוזר גם להם להבין למה אמא נעלמת מהבית מדי פעם לכמה שעות טובות.
כך שאת יכולה להבין שהמתנה ואיכותה היא לא ממש משמעותית יהיה זה זר פרחים עציץ קטן פסלות ספר או ערכת סבונים העיקר זו הידיעה שהעבודה שלנו מוערכת. דרך אגב אם את מרגישה שאת חייבת לה מעבר לתשלום ששולם לבית החולים (ואני באמת לא יודעת מה הסיכומים מול תל השומר) אני לא מוצאת כל פסול להוסיף סכום כסף אם זה מה שמרגיש לך נכון. מזל טוב

danit4

New member
תודה יקירות

אז בעצתכן הלכתי וקניתי מתנה ותיכף נכתוב משהו. עדיין חשה קצת מבוכה להתקשר (ושתבינו שבמהלך ההריון הצקתי לה על כל שטות- אבל עכשיו זה נראה לי מוזר) ושוב המון תודה- אתן עושות מלאכת קודש

אורניקי

New member
שום מבוכה להתקשר. עברתן יחד תהליך מיוחד ומרגש

גם עבורך, וגם עבורה. היא תשמח לטלפון שלך. דולות פרטיות בדרך כלל עושות פגישה אחרי הלידה, כי זה פשוט מתבקש. אז אל תהססי להתקשר, ושתהיה לכם שיחה נעימה.

למעלה