מתנדבים

מתנדבים

בפורום אמנות מחפשים מתנדבים לצייר על קירות בבית חולים בנס ציונה. לא צריך להיות אמן דווקא. אנחנו האמנים נדריך כל מתנדב לפי יכולתו.כדאי להציץ בפורום.

offe

New member
אור חבצלות מקרין עלינו ../images/Emo6.gif

ברוך בואך אור חבצלות (בזמן האחרון נכנסים לפורום אנשים עם ניקים המעלים אסוציאיות נעימות - מחרוזת פנינים - אור חבצלות) בברכה offe

offe

New member
וזה עורר הרהור בנושא בחירת ניק

כל אחת ואחד באינטרנט בוחר לו ניק - מעניין מה מביא אותו לבחור דווקא בשם זה - הרי בסופו של דבר - אפילו פיזית מחוץ למסך - כבר קוראים לאדם בשם זה. אני אישית בחרתי בשם offe כי הוא פשוט קרוב לשמי האמיתי. ודווקא יצא לי משהו קרוב ל-
- אופי -

offe

New member
אילנה - בזמן שאת כתבת את

התבלבלותך בניקים - אני דווקא התייחסתי לניק אור חבצלות - האם הניק מתייחס אליך?

emmy5

New member
אופינקה ניק בוחרים אנחנו ,השם .לא

את יודעת שהניק שלי נדבק לי כמו כפפה,

איך בוחרים ניק?

כשהתחלתי להציץ לפורומים כבר הייתי אם ל"שפם המקובלים" ל"תרנגולת ערומה" ול"מלך עכברוש", בקיצור אם לילדי יש ניקים פיקנטיים, למה לי לא? אז בחרתי לי את "ביצת אחיתופל" על משקל - כן, נכון. במשך הזמן החלטתי לשנות, ושיניתי, ובזמן האחרון בא לי להתרענן, כמו תספורת חדשה, כמו שמלה חדשה בחרתי ואמצתי לי גם את אור חבצלות.

ora11

New member
ואני אורה 11 כשמי כן אני../images/Emo23.gif

שמחה
אוהבת ומפרגנת חמה ונותנת את הלב והנשמה. והיום השמחה הגדולה אצלינו טליה כל היום אתי אני כמובן בחופש היום יערה מארגנת עם הבנות במלון את המסיבה. והנה כלת השמחה התמונה חמה מהתנור

ואני בחרתי את הניק כי השם האמיתי

שלי היה תפוס בכל הוריאציות והתפוז הציע לי את הניק הנוכחי. והיות ותמיד חברים קראו לי jud החלטתי לאמץ אותו. אבל אבוי!! גם הוא היה תפוס וההצעה הבאה הייתה בתוספת "היחידה". וככה זה נשאר. לא שאני חושבת שאני היחידה...

שם מגניב

את השם מחרוזת פנינים העניקה לי בתי.יש לה בלוג מקסים בתפוז שנקרא האגדות שלי.מגיעים לבלוג אם לוחצים על הצג במחשב על המלה בלוגים ואחר כך על המלה עוד מומלצים .אחר כך נפתח חלון קטן.כתוב חיפוש לפי שם.כותבים האגדות שלי .ומתבשמים משיתוף פעולה של אנשים בתפוז.

emmy5

New member
מחרוזת פנינים ,בבקשה תני לנו את

הפורום אומנות ,שלא אצטרך לחפש יותר מדי,תודה

פורום אמנות

אני לוחצת בסרגל על הצג על המלה פורמים .על הצג של הפורמים מופיעות אותיות הא"ב,לוחצים על האות א מופיעים שמות של כל הפורמים באות א ,לוחחצים על המלה אמנות ונכנסים לפורום.

offe

New member
רעיון נחמד לרענון הניק

היום אני
בזולה מחר אני
קטן נחמד וגם
מסתורי וגם "גברים אוהבים
" וגם
זה כל הסיפור וגם
בצד וגם הבט אחורה ב- :- וגם מלכת
וגם וגם וגם - אוף איזה קשקשנית אני - אל תקראו את ההודעה הזו.

offe

New member
ג'ודי - למרות שנוכחתי שאוהבים גם

אדמוניות כהות - אפנה לתפוז בבקשה שיכניס דמות עם שיער כהה - למה רק לבלונדיניות מגיע
תראי כמה שהיא יפה הפייה עם השיער החום

אופי, אם שמת לב, אני לא ממש בלונדה.

אדמונית כזו (וזה הטבעי שלי...). אז תוסיפי את שמי בבקשה לתפוז בהקשר של אדמוניות....

למעלה