מתנדבים

ora11

New member
מחרוזת פנינים ואם עוד לא ברכתי אותך

כאן בפורום אז ברוכה הבאה גם בתי יערה משתתפת בפורום אומנות שם הניק הוא יערולה. יום טוב

ora11

New member
ננה יקרה סליחה שעוד לא../images/Emo140.gif

הודתי לך על התמונות קצת מתרגשת קצת מבולבלת אבל תודה גדולה קיבלתי ואני נהנת.

נֵנָה

New member
אממי'לה אל תדאגי, הנה אני כאן ../images/Emo6.gif

אני פשוט מאד עסוקה כל הזמן עם אחי שאדיין נמצא אצלי, ועוזרת לו בכל מיני סידורים ומטלות שעוד לא הסיק לעשות. לא מזמן חזרתי הביתה, פתחתי קודם כל את האי-מיילים שהצטברו לי כדי שתיבת הדואר שלי לא תיסתם ... אחר כך נכנסתי הביתה אליכם והתחלתי לקרוא את כל הודעות היום, בלי עין הרע, איזו כמות של הודעות
הגעתי עד אליך והחלטתי קודם כל לענות ואחר כך להמשיך ולקרוא. בינתיים יש לי טיפ קטן לאופינקה החמודה בקשר לעצירת משלוח הודעה. אמנם ממש אחרי ביצוע המשלוח אי אפשר לעצור את ההודעה, אבל כבר מזמן גיליתי, שההודעה נשלחת רק אחרי שחרור הלחיצה בלחצן השמאלי של העכבר על המלה "שלח". כל עוד הלחצן לחוץ ולא נעזב, ההודעה עדיין לא נשלחה. אז במידה והספקת לעצור בעצמך מיד אחרי הלחיצה עם הלחצן על ה"שלח" וןבטרם שיחררת אותו, את יכולה מיד להזיז את הסמן הצידה מהמילה "שלח" ורק אז לשחרר את הלחצן, ואז ההודעה לא תישלח. וזה בדוק ובטוח נסי פעם ותראי... שולחת לאממי'לה תמונת ברבי הודית מקסימה מתוך אתר שקיבלתי במייל. מתגעגעת וחושבת עליכם כל הזמן

נֵנָה

New member
תגדילו את התמונה היא ממש יפה ../images/Emo6.gif

עכשיו אני יוצאת לסיבוב עם הכלבות שלי שכבר מחכות ליד הדלת ואחורי זה חוזרת אליכם

נֵנָה

New member
../images/Emo24.gif ליפה ואילנה (אור חבצלות)

ברוכות המצטרפות אל הפורום הכי מקסים בתפוס

emmy5

New member
ננהל'ה ,התמונות ממש מקסימות ,תודה

עוד מעט אני התחיל לקנות מחדש,ברביות (הנחדות שלי גדולות) ... כרגע ,דביר יודעת שהבובות הם הצעצוים של סבתא ..(יש לי הוסף קטן של בובות פורצלן )

נֵנָה

New member
אממי'לה, אגלה לך ככה בסוד כמוס ../images/Emo11.gif

שמאז ילדותי אהבתי בבובות, ומבחינה זו עד היום לא התבגרתי

יפה13

New member
לילה טוב לחברי הפורום

היה ערב מתוח וסוף סוף נפלה החלטה בממשלה ועכשיו נמתין להתפתחויות שיהיה לכם לילה טוב וחלומות נעימים
כי מחר יום חדש

למעלה