מתנדבים עלובים

lior 30 rg

New member
אם אתה לא יודע מה זה משקולת

אז כנראה אתה גם משקולת... משקולת זה הכינוי לבלשים חדשים שרק התגייסו או לכל מני שחמי"ם שהתפקיד היחידי שלהם זה לשבת מאחורה באוטו...היינו משקולת...

סיני ציני אני באמת חושב שאתה מזלזל

יתר על המידה וזה יכול לפגוע באנשים מסוימים. אני חושב שמתנדבים עושים המון גם אם הם נוער וברור שהם לא עושים עבודות של שוטר סיור כי הם לא.. למרות שלפעמים גם כאלה עבודות עושים וטוב! יום טוב.. אני לא מבין מאיפה האנטי הזה בא לך.. ולמה לרשום את זה פה בפורום של אותם אנשים מה ניהיה איתך?

mor romano

New member
תודה ששיתפת אותנו בדעותיך האישיות

עכשיו פנה לקב"ן המחוזי שלך..

ilancoll

New member
אני איתך - סיני ציני

אני בכלל חושב שאת הקלסי צריך לסגור וטוב יום אחד קודם משטרה זה לא מקום למפגש קהילתי אך למשטרה זה מביא תקציבים ולכן לא סוגרים אותם

mfsing

New member
תגידו מה קורה לכם? במקום להגיד

תודה על העזרה של המתנדבים באים אליהם בטענות? מה זה החוצפה הזאת? אנשים מגנים על החיים שלכם ומעניקים לכם תחושבת ביטחון וככה אתם אומרים.. צריך לסגור את הקלאסי מתנדבים עלובים. מה קורה? אנשים מנסים לעזור וזאת התגובה אם אתם מתנדבים או משהו שקשור למשטרה או למערכת הביטחון אתם שיא הביזיון שקיים

mor romano

New member
אתה קצת מגזים

מגנים על החיים שלנו? תחושת בטחון עם המתנדבים או בלעדיהם אין לאזרחים במדינה... בכל מקרה אני לא מצדד בזלזול במתנדבים הם בהחלט מסייעים למשטרת ישראל

שומרים על החיים שלנו אהבתי..

עזבו אתם לא מתוך המערכת ואת לא יודעים איך המשא"ז ניראה לפחות בעייני 95% ממשטרת ישראל קציני סיור! בילוש! קמבצ"ים! שוטרים אפילו מהאק"מ שיצא לי לתגבר איתם כולם כולם כולם כולם בדע שהמשמר האזרחי ברובו בזבוז למשטרה וסתם עושים באלגן אתן יכולים לטרפד את זה במילות קודש של עבודה מעולה , שומרים על חיינו, עוזרים למשטרה, אי אפשר בלעדיהם.. תגידו מה שאתם רוצים העובדה בשטח שהיא שיש צביעות כלפי מתנדבים ואין מה לעשות. מתנדב בא לעשות משמרת ובערבי יחידה של היחידה שלו צוחקים עליו..

שלום לך ידידי היקר

1-אני משנת 200ם מתנדב במשטרה-במרחב השפלה עברתי ימים כלילות בפעילות המשטרה- לפני 5 שנים אימי נפטרה ממחלת הסרטן- כל החברים במשטרה במשמר האזרחי באו להיות איתי להביע את צערם. המב"ס אצלנו נתן את הנשמה שלי בשבילי כול החבר'ה הצלנו נהיינו כמו משפחה האיחוד של החבר'ה זה מה שבנה אצלי את כל האהבה למשטרה ולמשא"ז . 2- שמע בכול מערכת יש אנשים/מתנדבים שעושים פאשלות או פדיחות.תראה ראיתי המון מתנדביםשעושים בעיות אם זה מבחינת נהלים או כל דבר אחר.אני כבר כמה שנים במערכת ותאמת אני נהנה כול רגע שפועל שם. אם זה לתת מעצמי למען הקיהילה והכל או מבחינת החברים שלי. יצא לי להיות בהרבה אירועים חרגים בהם מנתדבים /נוער לא יכולים לפקד בכאלו סיתואציה (איך שלא כותבים את זה
) ויש כאלו מתנדבים שפעלו יותר טוב מהשוטרים הרגילים. 3-תראה אני לא עשיתי צבא וחבל לי שלא עשיתי צבא --מכיוון שאימי נפטרה מהסרטן לא התגייסתי עברה עלי תקופה לא כל כך טובה החבר'ה אצלנו עזרו לי ובניתי את החיים שלי מחדש. הייתי מגיע כל יום לעבוד שם הייתי עוזר מפעיל בסיס ואחראי ניירת. כיום אני מאבטח טיולים ואני למדתי לירות בקרבין מהמשטרה- החבר'ה שהיו שם בקורס בעבודה לא ידרו בכלל לתפעל את הנשק כלום לא ידעו זה היה פשוט לא יאמן איך נתנו לכאלו אנשים לעבוד ולהיות כמאבטחים. הידע והלימוד והמטווחים בנשק זה נתן לי הכל- עברתי גם כל מני קורסים שהכשירו אותי ונתנו לי המון המון ידע להמשך הדרך. 4- בכול אופן אגיד לך תאמת לא כל כך אהבתי את התגובה שלך בנוגע למשטרה זאת לא דרך להגיב להתבטא בחברה שמתעסקת עם הקהילה. אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך בכבוד רב רועי גבאי אק"מ ראשל"צ ומרחב יפת"ח

מור רומן אני

באמת מקווה שאתה לא שוטר כי אני מפחד לחשוב ששוטר עם דעות כאלה מגן עלי.. כנל לגביך סיני ציני. אני חוןשב שהגזמתם והכללתם בצורה מחליאה! אני מקווה שתגלו את האמת עם הזמן ואני באמת באמת חושב שאתם טועים.. למרות שיש דברים נכונים במה שאמרתם אבל הבעיה היא ההכללה בכלל של החברה היום לא רק שלכם.. שיהיו לכם המשך חיים טובים. שלום.

אה ועוד דבר...

אני לא מבין את הקטע הפתטי שלכם אתם באים לרמוס אנשים במקום שלהם? אין לכם בושה ? חושבים ככה? שמתנדבים זה חרא? אחלה.. בעיה שלכם והפתטיות שלכם.. עופו החוצה אין לכם מקום פה זה בכלל לא הפורום שלכם זה שאתם שוטרים זה לא הופך אתכם לאחראים עלניו אנחנו תורמים מזמננו וחיינו להבדיל ממכם! מנהלים טפלו בזה.. תודה.

mor romano

New member
לא גיביתי את הסיני.. יש לי מורה טוב

להבנת הניקרא אם את\ה זקוק\ה לשיעורים שלח לי מסר..

סיני ציני אתה איש רע ...

זה לא יפה לדבר כך על אנשים שמקדישים מזמנם הפנוי ובאים להתנדב במשא"ז.

r a n 2 9

New member
לסיני הפחדן והשפל

שאפילו את שמו לא פירסם כי הוא פחדן. סיני ציני או רועי אם זה באמת שימך מה קרה קיבלתה מכות ממתנדב? קיבלת דו"ח תנועה ממתנדב ? מה אוכל אותך תוציא החוצה? או שאתה מאלה שכשרואים ניידת צועקים מנאייק ואיך שמסתכלים עליך אתה מסתובב כמו שרמוטה בפחד? בטח כל החיים שלך אכלת מכות ואותך ואת חברייך עצרו מתנדבים כי הייתם סתומים מדיי בכדי לבצע עבירה מבלי להיתפס. אז שיהיה לך כל טוב אני מקווה שלי הייתה הזכות להוריד לך כף אי פעם ואם לא אז אני מקווה שתבוא הזכות הזאת.

טוב אדיוט

אז אף פעם בחיים שלי לא עצרו אותו או עיכבו אותו אני עצמי שוטר ימ"ר מיעוטים הינה אתה הדוגמא החיה לאותם מתנדבים שהתכוונתי אליהם לגבי לתת לי כף או לחכות להזדמנות אני לא יגיב לך על זה רואים שאתה מילדי האפודות הצהובות.. חח חסר חיים

למעלה