מתנדבים עלובים

מתנדבים עלובים

על חשבון הזמן הפרטי שלהם באים לתגבר את המשטרה, לא השמשטרה זה רע , טוב שיש משטרה , טוב שיש גם מתנדבים אבל יש כאלו לא איכותים ... שבא לי לבכות או להקיא עליהם , אלו עם האפודות הזוהרות שרואים תמיד בפארקים בכל מיני משימות אבטחה שהכל בעצם זה רק לתת תחושה של ביטחון או הילדים המצחיקים האלו בני 13 14 15 16 17 18 שעוצרים רכבים בצד עושים חיפושים משחקים אותה השוטרים הקשוחים אבל בצעקה אחת של אזרח הם מלבינים כמו סיד או שמבקשים תגבורת על כלום או שפשוט בורחים .. בקיצור יש סוג עלוב של מתנדבים הם לא עשו לי כלום , שום דבר רע אני רק רואה מהצד ופשוט צוחק לא על משטרת ישראל כי לדעתי המשאז אלו עם האפודות לא אלו עם המדים בבילוש בסיור בתנועה או כל אלו בקיצור אלו עם האפודות העלובים האלו אולי קצת חולים בראש בנפש מביישים את המשמר האזרחי ולא קשורים למשטרה אולי זאת גם הסיבה שאומרים שאפילו השוטרים שונאים את צהובי האפודות.. טוב שהאגף של המשמר האזרחי מוקצה משאר האגפים והוא נמנה עם הקהילה כי רק הקהילה עצמה תקבל קהילה שונה מתוכה.. בכל מקרה סתם היה בא לי להקיא פה קצת דעות אשיות.. ביי לכם

mfsing

New member
עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד רוב

הדברים שציינת זה פשוט בולשיט. אתה חושב שלתת הרשגה טובה לאזרח זה לא משהו? הרגשת ביטחון במדינה שלנו זה עלוב? עם כל הכבוד אתה עלוב אם זה מה שאתה חושב ואומר. בני נוער מתנדבים ועוזרים למשטרה ואתה ככה מזלזל מי אתה שתגיד את זה. הם באים להתנדב ולתרום וכן אם מישהו צועק מותר להם להזמין תגבורת וכן מותר לעשות טעויות אבל מי אתה שתגיד שאלה אנשים עלובים? אני לא רוצה לרדת לרמה הנמוכה שלך. אני בן 18 כן אני מתנדב וגאה בזה כן אני הזמנתי תגבורת כי רציתי לעשות חיפוש ברכב שנראה לי חשוד וביקשתי עזרה של שוטר שמבין טוב יותר ממני. אם כל הכבוד, לך אתה להתנדב ולעשות את עבודה הקודש שהאנשים שנראים לך עלובים עושים.!!!!!!

silvio3

New member
סיני ציני.....

אתה עוד אחד מה"אוכלי חינם" שחינכה החברה המטופשת של המדינה יש מתנדבים כאלה ויש גם כאלה אבל לבוא להגיד שכל המתנדבים ככה? אתה סתם טינופת שעדיף לא לרדת לרמה שלך אפילו...

UTM

New member
תגבורת על כלום?

"בצעקה אחת של אזרח הם מלבינים כמו סיד או שמבקשים תגבורת על כלום" מאוד לא מומלץ לצעוק על מתנדבי נוער - כי אם הם יזעיקו תגבורת, אתה בצרות! מכיר את הציטוט "כנשר יעיר קינו על גוזליו ירחף"? מכיר את סמל המשמר האזרחי?

חח ציני!!

אתה כזה פתטי ואני צוחק כל יום על אנשים כמוך!! בוא אני אחדש לך אני לא רק חטפתי צעקות אלה מכות מאזרח והמשכתי בעבודה כמו שצריך.. וגם עצרתי אנשים אז תזיין לי בשכל!! וכן אני ''כולה'' בן 17 ולפעמים עושה את העבודה יותר טוב מיח''מ אז שב שב בשקט ותן לנו שוטרים מתנדבים כן שוטרים מתנדבים לעשות את העבודה.. נכון יש הרבה נוער מטומטם שמורעלך יתר על המידה ועושה פוזות ויש הרבה שלו! שיהיה לך באמת יום טוב ומהנה מקווה שלא נתקל אחד בשני ואני אראה לך איך אני מלבין! עלוב...

ועוד דבר...

אדם שאומר דבר כזה הוא אחד ש: א- או היה מתנדב שעשה ת'עבודה כמו חרא והעיפו אותו! ב- עוכב/נעצר ע''י ''צהובון'' שכזה...

benpual

New member
חייב להגיב לאנשים כמוך.........

מרוב ניסיוני במשטרה , וכולם יכולים להגיד לך את זה , אני לא חושב שהם משחקים אותם קשוחים , אולי אתה כן , אבל לא הם. הם עושים את העבודה שלהם , אם הם מחפשים באוטו אז זאת אומרת שהם חוששים שהאוטו הזה , יהיה האוטו הבא שיפרוץ לך את הבית או את האוטו........ או שפשוט יבוא אליך וירביץ לך מכות מה אתה חושב?

שלום30

New member
אם אתה אכן "שוטר ימר" אני מתבייש בך

אני מסתמך על מה שכתבת "בצבא אני משטרת במשטרת ישראל (לא מג"ב!!) אני שוטר ביחידת הבילוש של ימ"ר מיעוטים באיזור ירושלים" צורת דיבור כמו שלך לאנשים שתורמים מזמנם הפרטי ללא תשלום - פשוט מזעזעת, וגם אם הנך שוטר (ולא רק בדימיונות שלך), מפחיד אותי לחשוב שאנשים כמוך אמורים להגן עלינו ולתת שירות לאזרחים. צורת דיבור זו אינה מתאימה לשיחה ולפתיחת שיחה עם חברי הפורום.

כן שוטר ימ"ר מיעוטים עושה הרבה יותר

מאשר לקשקש ולהניף את דגל המשטרה או מהשא"ז ולעשות קצת פוזות על חברים.. לא משנה כמו שציפיתי העדפתם לעשות עליהום ולא להבין את המסר שניסיתי להעביר בצורה קצת בוטה או ישירה.. בכל מקרה אחלה יום שיהיה לכם

tsap100

New member
כדאי לך לקרוא

שלום לסיני הציני... הוצאת מתנדבים לפעילות, בראש ובראשונה עפ"י שיקול דעת המב"ס. זה אומר שמתנדב שלא עבר הדרכה ותדרוך כנדרש כמייצג גוף משטרתי - לא יצא לפעילות. מתנדב שגילו מתחת ל-18 לא יפנה לאזרחים. המתנדבים, כל אחד עפ"י תכונותיו ישובצו לתפקידים שונים. ואלה הפחות מתאימים לתפקיד שטח כלשהו הכולל גישה לאזרחים, ישובצו בתפקידים אחרים. תאמין לי שיש הרבה מה לעשות במסגרת המשא"ז. אין ילדים בני 13. הגיל המינימלי הוא 15 במסלול מחוייבות אישית. ראית משהו לא כשורה? תבקש את שם המב"ס והאר את עיניו. ביקורת בונה ותמיד יש מקום לשיפור. אני אישית, כמבסי"ת רואה בבני הנוער דור שאני גאה בו על הרצון לתרום למשטרה ולקהילה. באם נתקלתי בהתנהגות בלתי הולמת העניין טופל לאלתר. אותם נערים מגיעים לצבא עם ידע ונסיון שרכשו במשא"ז שמסייע להם. אני יכולה להבטיח לך שכל נער כזה הוא גאווה לעם ישראל. השכר שלי בעבור עמלי הוא אותם נערים שהצלחתי לתת להם משהו בתוך המסגרת ההתנדבותית. המשך יום נעים.

את כמבסי"ת?

אז בואי תסבירי לי למה כל אבל כל השוטרים צוחקים על חשבון אותם נערים האלו שאת מדברת עליהם..? בעצם את התשובה את כבר יודעת.. אבל שוב לא זילזלתי בכולם יש קבוצה גדולה לצערי ועלובה שפשוט קשה להתעלם ממנה..

tsap100

New member
אני מבינה אותך

בתחנה שאנחנו כפופים לה יש שני סיירים בלבד שמתייחסים יפה למתנדבים. שמת לב שלא כללתי את פיקוד האק"מ התחנתי? אני הפילטר המסנן את הנאמר. ובין הפטיש לסדן. מצד אחד זה לא אתי להעביר ביקורת על עמיתיי השוטרים. מצד שני, בלי המתנדבים אי אפשר. כל נושא גיוס כמות ולא איכות לא לטעמי אבל הקודקודים רוצים הרבה ולא משנה מאיפה. כך נוצר מצב שאתה נתקל במתנדבים שלא ראויים להיות בסביבת אנשי חוק. להגיד לך שאצלי זה לא קרה? בשניה שראיתי התנהגות לא הולמת אותו נער זומן לראיון והופסקה התנדבותו. מב"ס אחראי על המתנדבים שלו וצריך לפקח עליהם. כשיתחילו למעלה להפסיק לספור אחוזים וכמויות וישנו את הגישה יהיה לנו משמר אזרחי איכותי. אז אין לי 20 בני נוער להקמת מפקדת נוער. אבל יש לי 10 איכותיים שלא מעניין אותם האקשן אלה התרומה. תאמין לי ידידי, יש עוד כאלה...

mfsing

New member
אצלנו יש70 מתנדבי נוער כרגע יש 25

שהם לא מחוייבות אישית ויש למעלה מ70 שהם מחוייבות אישית וכל אחד מתנהג למופת בפעילות שלו. ויש לנו בהחלט יופי של מפקדת נוער שמתפקדת כבר במשך 5 שנים רצופות

למעלה