גם אני מתנגד
כוונת התמונה, שהאשה הינה חיה מסוכנתגם אני מתנגד
מה זה המזמוז הזה של הדב ?
זו הפרשנות שלך, אני מעדיף את הפרשנות שמוציאה את כולם טוב.כוונת התמונה, שהאשה הינה חיה מסוכנת![]()
פרשנות ראויה לשבח,,מוציאה את כולם בטובהמין האנושי הוא המין המסוכן ביותר בתבל, אני מסכים,
בחרו ליצג את המין האנושי בתמונה של הנקבה, אין לי בעיה, לא משנה לי אם יראו זכר או נקבה.
זו הפרשנות שלך, אני מעדיף את הפרשנות שמוציאה את כולם טוב.
תראי, מי שאינו מקפיד לבחור לעצמו את חיית המחמד נינוחה,שקטה, רגועה ונעימה, אז בהחלט באיזשהו שלב היא "תתהפך" עליו.
תראי, מי שאינו מקפיד לבחור לעצמו את חיית המחמד נינוחה,שקטה, רגועה ונעימה, אז בהחלט באיזשהו שלב היא "תתהפך" עליו.
לגבי התמונה המצ"ב, אני ממש לא מתפלא.
כי מה צריכה אישה בעצם?
ביטחון.
היא צריכה גבר חזק שישמור עליה ועל הצאצאים שלה.
וזו שבתמונה לא מצאה כנראה גבר כמו שהיא רצתה
ולכן הלכה לקבל חיבוק טוב מהדוב.![]()
משהו כנראה פגום אצלך בהבנת הנקרא.אזהרה: ההודעה לעיל שוביניסטית.
נכון, גבר הוא המין החזק ואישה המין היפה. אצל החיות זה להפך.משהו כנראה פגום אצלך בהבנת הנקרא.
דיברתי על חיית מחמד.
ועל כך שאישה בד"כ מעדיפה גבר חזק לצידה.
אז פילוסופי, בבקשה תסביר את זה לכוכבית.נכון, גבר הוא המין החזק ואישה המין היפה. אצל החיות זה להפך.
מצבך עגום אם אתה זקוק לפילוסוף להבנת מצבים חברתיים.אז פילוסופי, בבקשה תסביר את זה לכוכבית.
משהו כנראה לקוי אצלה בהבנת הנקרא.
את מבינה?מצבך עגום אם אתה זקוק לפילוסוף להבנת מצבים חברתיים.
את מבינה?
מרוב שאת משתוקקת לפגוע בי
אז את ככה על הדרך לא בוחלת לפגוע בחבר פורום נוסף שאינו קשור כלל לשריטה או האובססיה שלך כלפיי.
יענו המטרה מקדשת את כל האמצעים, האאא?
וואלה את כנראה כל כך נפגעת ממני בעבר, שאת כבר לא רואה אף אחד בעיניים.![]()
הפגם אצלך אם אתה לא יודע את ההבדל בין צריכה למעדיפה. בין קביעה נחרצת לבד"כ ובין " צריכה גבר חזק שיש ור עליה ועל הצאצאים שלה" לבין "מעדיפה גבר חזק לצידה"משהו כנראה פגום אצלך בהבנת הנקרא.
דיברתי על חיית מחמד.
ועל כך שאישה בד"כ מעדיפה גבר חזק לצידה.
אזהרה: ההודעה לעיל כולה הזיות של אדם מנותק מהמציאות שממציא סיפורים על אחרים כדי להיראות טוב.לדעתי ההצמדות הזאת שלך אלי מזה כבר כמה חודשים..
מגיעה מתוך כמיהה לגבר אמיתי, דעתן, חזק, תקיף, אסרטיבי, אחד כזה שלא מתפתה לכל אחת.
ואפילו כבר לא איכפת לך שהוא "שוביניסט" מוצהר.
את אולי לא שמה לב, אך את נמשכת אליו כמו פרפר לאש.![]()
כן, נו אני מבין אותך יקירתי.
היית רגילה כל חייך לחיות עם רכיכה, סוג של סמרטוט רצפה שכל פעם שהוא נתקל בך הוא חטף צ'אפחה.
וואלה, אילו היית טיפה יותר צעירה ואני הייתי קצת פחות נשוי, אז אולי הייתי נענה לחיזורייך הבלתי פוסקים.
אבל רק לפעם אחת, כדי להוריד אותך מעל גבי.
אלא שהזמנים השתנו כפרה, אני עכשיו נשוי באושר ועושר.
היגעתי סוף סוף אל המנוחה והנחלה, מצאתי את חלקת אלוקים הקטנה שלי.
מאידך גיסא, יש נשים מאד מבוגרות שהבעלים שלהן עזבו אותן מחמת שנים רבות של ריב ומדון, יד קשה ולב שחור.
הם מצאו להם אחת הרבה יותר טובה, הרבה יותר נעימה.. טוב, אני משער שגם שהרבה יותר צעירה
ולכן אותן נשים הפכו להיות מכשפות מרושעות
אשר ללא מנוח מנסות לתפוס קורבן תמים ולהפיל עליו את כל הצרות האישיות שמהן הן סובלות.
ואם יש מישהו על הרצף האוטיסטי בסביבה, אז הן תמנפנה גם אותו לצורך גחמותיהן ההזויות.
את בטח מבינה למי אני מתכוון, נכון יקירה?![]()
בושה שמזה כמה חודשים את מציקה לגבר נשוי.אזהרה: ההודעה לעיל כולה הזיות של אדם מנותק מהמציאות שממציא סיפורים על אחרים כדי להיראות טוב.
בושה שהמנהלת נותנת לו את הבמה להתבטאות הזו.
עוד שקר.בושה שמזה כמה חודשים את מציקה לגבר נשוי.
אתה מכרכרת סביבו ללא הפסק
וכשקיבלת סירוב ממנו, אז את הופכת להיות פשוט בלתי נסבלת.
בתור ג'נטלמן אני מנוע מלספר את הקורות אותי ובכלל אודות הנשים אשר מסביבי.עוד שקר.
מעולם לא כרכרתי מסבביבך או הייתי מעוניינת בך כך שברור שגם! לא היה סירוב.
סמרטוט מתאר אותך יותר טוב מגבר.
ממשיך להזות ולשקר.בתור ג'נטלמן אני מנוע מלספר את הקורות אותי ובכלל אודות הנשים אשר מסביבי.
אבל יש נשים עם עור של פיל, הממשיכות לתקוף את זה אשר סירב לחיזורייהן ולא חשוב להן מה יחשבו עליהן האנשים מסביב.(סינדרום חיזור גורלי)
זה גם מסביר לי ומסדר לי את הפאזל באופן מסויים להבין מדוע לדעתי החלפת את הניק הקודם.
מה? היה עוד ולנטינו שסירב לך, אני לא היחיד?![]()
בתור ג'נטלמן אני מנוע מלספר את הקורות אותי ובכלל אודות הנשים אשר מסביבי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.