סיפור שהיה כך היה.....
MWR נתנו חימום טוווב (לא מוקלט

אחלה פלואו, אחלה ליריקס, מילים יפות ומסר שאני מאוד מסכים איתו.... מוקי נתן הופעה די דומה לשאר ההופעות מבחינת מבנה, כל הדיסק וג אם רק תגידי לי, נופל וקם, יושב מול הנייר, אה קפלה ממלחמת מיקרופון הזהב ושתי אה קפלות די חדשות. אההה וגם שיר יומולדת למירי.... אחלה הופעה, אחלה וייבס. הלהקה הייתה טובה כמו תמיד, מוקי מלא באנרגיות ומבצע כל שיר במקסימום מאמץ וכשרון. הבארבי היה לא מלא לגמרי, לא צפוף למרבה הפלא. ממש נוח.... אה קפלות: "$%$##$^#%$#%$&$^ נטוייה על הבמות אני בא במורא גדול, במופתים ובאותות אני מגיע עם ארגזים של חרוזים מהגהנום לא מחכה ליום שיבוא, זה הזמן להביא את היום המוזיקה היא הנשק שלי, מהפכה היא הדרך שלי יש לי אש על הלשון, יש לי מסר לאומה שלי אני אכה בהם חזק, אכה ללא רחם חרון אפי עליהם, שופך חמתי עליהם כי גיליתי ששיקרתם ועכשיו אני בוער אל תנסו לברוח, אל תנסו להסתתר אני עושה שפטים בסוחרי האשליות מוכרי הנשמות, אנשים מתים כי שכחנו איך לחיות על המיקרופון קוראים לי מלך הכבוד אני לא כאן כדי לשחק איתך, אני כאן כדי לעבוד יש לי מילים כמו סכינים אני חוצץ בנשמות קורע מחשבות, מבעיר הלהבוווות......" "אני מעביר לכם את המסר טלפאטית נותן בראש בדרכי הפרובלמאטית אחד אחד אני קוצר באוטמטית כשאני מצליף, אני פוגע מתמאטית אני מגיש את המציאות האנטי-פלאסטית את החיים אני אורז-חורז בומבסטית אצלי ביד הספליף יושב אריסטוקראטית בלב חפץ ובנפש מיליטאנטית צועד בדרך אל החופש סיסטמטית שורף את המסלול באלגנטית אני מתפנק על המיקרופון פסיכופטית"