מתן

double M

New member
סחטיין! והפרס הוא....

פוסטר של עטיפה של ממתק. כל הכבוד לורוד!

או, טוב ששאלת

היה באמת פצצה- במופע פותח היתה להקת ראפ ערבי הראשונה שאני כל הזמן שוכח איך קוראים לה (משהו באנגלית)... אחר כך מוקי עלה היתה התלהבות גדולה הוא שר את כל שירי האלבום+רק תגידי לי+יושב מול הנייר+נופל וקם+קטעי אקפלה שהם לדבריו רק סקיצות... קוואמי היה שם ומנע ממני את החלום לשיר זמן שנקום. אחר כך יצאנו חברי הפורום של שבק מיוזיק עם מוקי החוצה ודיברנו קצת והוא ירד עליי שאני ילד שקט מידי

slim_girl

New member
לא - אלו היו MWR או משהו בסגנון,אבל

בטוח לא DAM. Slim, היה פשוט ענק!

BiG D

New member
אז הם לא בדיוק "הרכב הראפ הערבי

הראשון" או איך שאמרת שהם הגדירו את עצמם... דווקא לא רעים בכלל MWR... שמעתי רק את השיר המשותף שלהם עם DAM ואת הפריסטייל שלהם מהעסק, ובהחלט אהבתי. מצד שני, DAM זה הרכב ממש ממש מדהים.. בעצם רק טי אן. ג´וקר דיי גרוע כשאני חושב על זה, וסוהל סתם מעיק. אבל טי אן ראפר באמת מדהים, יותר בליריקה מאשר בביצועים, אבל עדיין.

double M

New member
סיפור שהיה כך היה.....

MWR נתנו חימום טוווב (לא מוקלט :) אחלה פלואו, אחלה ליריקס, מילים יפות ומסר שאני מאוד מסכים איתו.... מוקי נתן הופעה די דומה לשאר ההופעות מבחינת מבנה, כל הדיסק וג אם רק תגידי לי, נופל וקם, יושב מול הנייר, אה קפלה ממלחמת מיקרופון הזהב ושתי אה קפלות די חדשות. אההה וגם שיר יומולדת למירי.... אחלה הופעה, אחלה וייבס. הלהקה הייתה טובה כמו תמיד, מוקי מלא באנרגיות ומבצע כל שיר במקסימום מאמץ וכשרון. הבארבי היה לא מלא לגמרי, לא צפוף למרבה הפלא. ממש נוח.... אה קפלות: "$%$##$^#%$#%$&$^ נטוייה על הבמות אני בא במורא גדול, במופתים ובאותות אני מגיע עם ארגזים של חרוזים מהגהנום לא מחכה ליום שיבוא, זה הזמן להביא את היום המוזיקה היא הנשק שלי, מהפכה היא הדרך שלי יש לי אש על הלשון, יש לי מסר לאומה שלי אני אכה בהם חזק, אכה ללא רחם חרון אפי עליהם, שופך חמתי עליהם כי גיליתי ששיקרתם ועכשיו אני בוער אל תנסו לברוח, אל תנסו להסתתר אני עושה שפטים בסוחרי האשליות מוכרי הנשמות, אנשים מתים כי שכחנו איך לחיות על המיקרופון קוראים לי מלך הכבוד אני לא כאן כדי לשחק איתך, אני כאן כדי לעבוד יש לי מילים כמו סכינים אני חוצץ בנשמות קורע מחשבות, מבעיר הלהבוווות......" "אני מעביר לכם את המסר טלפאטית נותן בראש בדרכי הפרובלמאטית אחד אחד אני קוצר באוטמטית כשאני מצליף, אני פוגע מתמאטית אני מגיש את המציאות האנטי-פלאסטית את החיים אני אורז-חורז בומבסטית אצלי ביד הספליף יושב אריסטוקראטית בלב חפץ ובנפש מיליטאנטית צועד בדרך אל החופש סיסטמטית שורף את המסלול באלגנטית אני מתפנק על המיקרופון פסיכופטית"

mancha

New member
טוב

אז בגלל שגם אני הייתי בהופעה בא לי לספר.. אני וחברות שלי הגענו ברבע לתשע בערך ובגלל שלא היה אז לא שומר, לא מוכר כרטיסים, ולא נפש חיה פשוט נכנסנו לתוך הבארבי וראינו שם חימום של הלהקה הערבית ואת מוקי וכל ה"להקה".. אחכ יצאנו ומוקי אמר לנו שלום והמשיך ללכת. פ-ת-א-ו-ם "בוווווווום" פרוסט נתקע בדלת!! הבן אדם פשוט נכנס בדלת הסגורה והפיל איזו מזוודה ממש כבדה אז כולם צחקו, ואז אחת מהזמרות ליווי העירה שזה שביר, מה שגרם להתפרצות צחוק גדולה יותר.. אחכ עשינו את דרכנו חזרה לאוטו ומוקי כמעט דרס אותנו כשיצא עם האוטו.. הלהקת חימום הייתה ממש חמודה!! הם אחלה חבר´ה והיה שם אחד שנראה לא רע בכלל... מוקי עשה קטע ממש מלוכלך בזה שהוא התחיל לעשות את שיר הגאנג´ה ואז פתאום הפסיק והחליט שהוא לא יכול.. אבל הוא ניחם באיזו רמז על חזרה של שבק (אם הבנתי נכון).. אני חייבת להוסיף שהפעם היה הקהל הכי חננה מכל ההופעות שהייתי בהן... בהופעה הקודמת נאבקתי כדי להמשיך לחיות והפעם הקהל היה ממש חנוני.. זהו.. ואם מישהו מכיר את הסרט "תומר והשרוטים" אז שתדעו שיעקוב מהסרט היה שם במטבח ואחכ בא לראות את ההופעה.. זהו.. היה כיף..

QuayJin

New member
יצא לי להיות במספר מכובדות של

הופעות (לפחות אני חושב ש-8 זה מכובד) וזאת הייתה ההופעה הכי חלשה שהייתי בה בחיים, מוקי היה די חלש, עדיין טוב, כי הוא תמיד טוב אבל לא מספיק, לפחות לא ברמה שראיתי אותו כבר... פעם קודמת בבארבי הוא היה ממש מצוין, כל כך נהניתי, הפעם הרבה פחות. איפה מוקי מופיע עם החלוצים בסילבסטר? הוא גם מופיע אחרי זה בהאנגר??

slim_girl

New member
דווקא אהבתי את הקהל החנוני,

NO FUGO = MORE FUN. הפעם גם הייתי שורה ראשונה אז לראות אותו נותן את כולו מקרוב היה פשוט יפה. דווקא נהנתי הפעם יותר מהפעם אחרונה בבארבי. Slim.

QuayJin

New member
נכון, הפוגו פעם אחרונה היה סתם מסרי

ח אבל, לפחות זה נתן משהו, זה הכניס, אותי לפחות, למוד של הופעה... הקהל ביום שישי לדעתי היה חלש...

למעלה