מתמטיקה!!!

תראה,

לדעתי מה שמעצבן פה קצת זה לא עצם הציון הגבוה או השאיפות, ממש לא, אלא התגובה של חלק מהאנשים שאני רואה פה, או בפורומים אחרים, או במציאות
, על 99 נגיד.... "אני כ"כ ניגש למועד ב'!! באסה!" חחחחח ,עם דמעות אפשר להתבאס מ-99 או להרגיש פספוס כלשהו אבל...יש גבול זה מה שמפריע פה לאנשים אני חושבת..

Tauron

New member
אנשים באמת חושבים../images/Emo12.gif

שאם אני שם אייקון של דמעות, זה אומר שאני בוכה? אם ככה, אז תרשו לי לתקן אתכם... לא לא בכיתי, ואפילו לא הזלתי דמעה, וגם לא בעטתי בשולחן\ארון\כסא\חבר כשראיתי את זה ויש הרגשת פספוס.. הרבה יותר מאשר בשאר הציונים, ואם אנשים לא יכולים להבין את הפספוס, אז אני מצטער שכתבתי מראש בכלל

yanivtr

New member
אל תמשוך את הדברים שלי לכיוונים

אחרים. הבהרתי כבר מההתחלה שאין שום רע בלשאוף למצויינות ול100. ההיפך- לדעתי זה חשוב וכ"כ לך על כך. הדבר היחידי שדיברתי עליו הוא קצת כבוד ונימוס. כפי שאמרתי- אם היית מציין את הציון, ומשחיל את זה שאתה מאוכזב בצורה נחמדה אז סבבה. אבל להפגין את האכזבה שלך בצורה כזאת בוטה (תסתכל על ההודעה שלך, אני לא חושב שאני צריך לצטט. ועוד ביחד עם כל הסמיילים השונים) זה כבר גובל בחוצפה. אני אתן לך דוגמא אמיתית- הנה יש לי שתי ידידות. האחת תמיד התבכיינה שהיא תקבל ציון מגן נמוך במתמטיקה בפני הילדה השניה. בסוף יצא שהיא קיבלה ציון הרבה יותר גבוהה מאותה ילדה שניה שלא התבכיינה והיתה בטוחה שתקבל ציון גבוה. תהיה בטוח שהיא הייתה שמחה ומאושרת, וסיפרה לכולם בשמחה. אבל בפני אותה ילדה השנייה, שקיבלה ציון נמוך- היא סיפרה את זה בצורה מאוד מאופקת, ונמנעה מלדבר על זה בכלל. ככה גם אתה צריך להתנהג. אתה רואה שאנשים פה נכשלו, מתוך כבוד ונימוס (ותו לא!) תצתנע! טוב, אני סיימתי עם הנושא הזה. (אחריי חפירה ארוכה) אם אתה עדיין חושב שיצאת בסדר, שיבושם לך. עובדה שלהרבה אנשים הדבר הציק. ותאמין לי, האנשים בפורום הזה הם האנשים הכי מפרגנים שאני מכיר.

Tauron

New member
אולי זה בגלל

שמראש היא חשבה שהיא תקבל ציון גבוה, אז זה סתם מבאס אותה. ואני לא חושב שצריך להסתיר ציונים, בסה"כ זה יכול לגרום לאנשים לרצות יותר במקצוע מסוים, כי כמו שאפרט אמרה אתמול, בלי התחרות, אנשים לא היו שואפים להישגים.. אני בעד שתסתכל במיקום של התגובה שלי, ותראה כמה הגיבו לפני, וכמה נכשלים היו לפני, טוב? ואני מסכים איתך שמלכתחילה לא הייתי צריך לרשום בכלל ושעשיתי טעות, אבל אני חושב עוד יותר שהתגובה של חלק מהאנשים פה מוקצנת לגמרי, מוגזמת ולא פרופורציונלית למה שעשיתי..

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo45.gifצודק לגמרי

גם אני, כמו שמישהו פה כתב, פרפקציוניסטית, ומצד אחד, גם אני יושבת על ציונים גבוהים במקצועות מסויימים אבל שואפת ל-100, ומצד שני אני גם יושבת על ציונים לא גבוהים(אבל לא גרועים
) במקצועות אחרים אז אני מבינה את ההבדל ומאיפה כל אחד בא. לציין פעם אחת ש-99 הוא ציון לא לרוחכם זה סבבה, אבל להמשיך ולזרות על פצעים של חלק מהאנשים פה זה כבר לא נעים.

Tauron

New member
איפה בדיוק

המשכתי לזרות מלח? כל המתעצבנים למיניהם פה התעצבנו על התגובה הראשונית, ופשוט הבהרתי לאלה שחשבו שזה בצחוק, שזה לא, זה הכל. ואת רומזת ש70 במחשבת זה ציון גרוע?
אני יודע
וזה לא מזיז לי

צליל88

New member
../images/Emo210.gifקניתם מרצדס חדש[ה?]?../images/Emo179.gif

באמא'שלך, פעם הבאה שאני בראשון אתה עושה לי סיבוב
. [אל תדאג, אני עודמעט באה, אתה גם ככה מתגייס מאוחר
. אם אתה כ"כ רוצה אתה יכול לבא גם לנתיבות..
]

Lina147

New member
צודק 100%

אנשים שמתבכיינים על 99 סתם רוצים צומי. זה פאתטי. אז יופי קיבלת 99 ואתה רוצה לשפר סבבה לך על זה, אבל למה לכתוב הודעה מתבכיינת כאילו זה איזה טרגדיה יוונית.

a 90s Noah

New member
מותר לכתוב איזו הודעה שרוצים פה

בלי שאף אחד יעלה תהיות האם היה צריך לכתוב אותה ואיך.

shiran™

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אנשים אתם אשכרה לא נורמלים. ואל תגידו לי "זה טוב לשאוף ל100". זה טוב לשאוף ל100 לא כשאת מקבלת 99.9999 ובוכה על זה. תעשו לי טובה!!!!!!!!! זה ממש מעצבן התגובות האלה. ולא רק שאתם מתבאסים כי בסדר מבאס.. אבל התגובות "אני כ"כ עושה מועד ב'", "הרגשת פספוס ענקייתתתתתתתתת"???? הרסתם אותי. יניב - למה אנחנו לא מדברים יותר באייסי?!

a 90s Noah

New member
שירני, כל אחד דורש מעצמו דרישות

שונות, בהתאם ליכולת האישית שלו/לרצון שלו להצליח/לזמן שהוא מוכן להשקיע בזה. אם מישהו שאף וקיבל כל השנה 100 ולא יצא, אז למה לא לנסות שוב? מישהו שדורש מעצמו 100 יש לו את הסיבות (אני לא מאלה רק להבהיר). לכולם - אף אחד מכם לא חייב לקבל את השאיפה הזאת. שכל אחד ישאף למה שהוא רוצה. אם הגעתם ל90 וזה ממצה אתכם - אחלה. יש אנשים שזה לא מספיק להם, והם ינסו שוב, ומותר להם להביע אכזבה מבלי שזה יפריע לכם -וזה מתוך הידיעה שלכל אחד הסיבות והדרישות האישיות שלו מעצמו. לא צריך להסוות את זה ולהסתיר את זה. מצד שני חשוב פה הטאקט. אל תקראו לעצמכם מטומטמים כי קיבלתם ציון X, כי אז מה זה אומר על כאלה שקיבלו פחות?

ממממור

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo46.gifאולי

אני "מפגינה זלזול, חוסר כבוד, שחצנות ויהירות לשמה" (מיציתי הכל נכון?) אבל אתה מפגין קינאה, צרות עין, ביקורתיות וחוסר פירגון לשמו. בלי לקרוא את ההודעה שלך אני יודעת של קיבלת ציון "הו הא" ואם לא ההודעה הזאת הייתי אומרת כל הכבוד על כמה שלא קיבלת, גם אם זה 5 או 15, רק כי זה מה שאתה התכוננת אליו ואתה מקבל את זה. אבל, כוון שטרחת להבהיר באופן שאינו משתמע לשני פנים שאתה לא מכבד את מידת ההתכוננות, ההשקעה או האיכפתיות של אנשים אחרים מהמקצוע- אני רק יכולה להגיד לך שההודעה הזאת שקולה לגמרי להתבכיינות שלי על הציון שלי: בדיוק כמוני, אתה לא מרוצה מהציון שלך, אבל במקום פשוט להגיב ולהגיד את זה (שזו מטרת השרשור אגב..) בחרת להוציא את העצבים שלך על אנשים אחרים. אם זו לא פגיעה ב"קהילה הוירטואלית" אני לא יודעת מה כן. ואם תסתכל- החלטתי לא לעשות מועד ב- אבל זה לא כי אני מרוצה מהציון, וזה לא כי לא יכותי לקבל 100, זה רק מתוך עצלנות- וכוון שאני מתעצלת לעבוד בשביל זה אז ה-100 לא מגיע לי. אז תצלוב אותי כי אני עדיין בטוחה שפחות מ-100 לא מספק אותי- אבל תחשוב בדרך מה זה אומר עליך ועל איך שאתה מקבל נורמות והרגלים של אנשים ובתי ספר אחרים משלך (כי בשכבה שלי למשל הרוב בקטע של מועד ב רק כדי לקבל 100...)

למעלה