מתמטיקה.

מתמטיקה.

שלום קוראים לי חנה. אני מתחילה ללמוד מתמטיקה השנה. אם משהו\מישהי יכולים לתת קצת רקע כמה אנשים מתקבלים לחוג כל שנה אם שיש הרבה בחורות בחוג(ושהמבין יבין) הרמה לעומת התיכון(100 ב 4 יחידות) תודה וקיץ מהנה.

Shaster

New member
למדתי שנה מתמטיקה באונ' ת"א

(לפני שפרשתי) אומנם לא יודע בדיוק איך זה באונ' חיפה אבל לימודי מתמטיקה גבוהה בכלליות הם קשים מאוד. אם את אוהבת מתמטיקה ומוכנה להשקיע הרבה יהיה בסדר אבל קחי בחשבון שאין מה להשוות לרמה של תיכון, ובטח לא של 4 יח'. (לפי מה שאני זוכר יש בחורה על אחד על 7 בנים בערך)

stkachov

New member
המבין לא הבין ../images/Emo4.gif

למה חשוב לדעת כמה בחורות יש בחוג? כדי להכיר חברות ללימודים או לדעת כמה קונקורנציה יש לך במציאת חתן? הרמה מן הסתם תהיה גבוהה משמעותית מרמה של 4 יחידות בתיכון.

אני יודעת

שאתה ציני אבל ניזרום איתך. אני לא בקטע של בחורים חוץ מדיוויד בואי אני יכולה לגמור שאני רואה את ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS FROM MARS סרט על אחת ההופעות של דיוויד בואי מקיץ 73 מומלץ בחום חנה.

berta84

New member
באופן כללי יש הרבה בחורות באוניברסיטה

השאלה היא אם הן בקטע

TheBigBrother

New member
ברוכים הבאים לגיהנום

(או לגן עדן, תלוי למי) אני תמיד טענתי שהבנות הכי שוות זה חוג למתמטיקה וסיעוד.לא יודע אם זה השתנה מאז שהתחלתי. ובקשר לכמות, כל שנה מתחילים כמה סטודנטים, עד 10 לדעתי, במסלול החד חוגי.

PEARSON

New member
היי

החוג למתמטיקה הוא בין הקשים באוניברסיטה . סמסטר א' מכיל את קורסי הליבה של כל תורות המבוא למתמטיקה בת זמננו כמו חדוא א' , אלגברה א' , מתמטיקה דסקרטית ועוד . בתור בוגר 5 יחידות עם 92 ( וזה רק בגלל המגן אחרת הייתי מקבל הרבה יותר ) המתמטיקה שם היא ממש ממש קשה . שינוי הפאזה ,שינוי קו המחשבה ושינוי הרגלי למידה הם הם האלמנטים הקשים לכל . ככל שהזמן הדרוש להתגבר עליהם יקטן ככה יוקל לך בחוג . מבחינת הבנות , יש אולי איזה 15-20 בנים מתוך כיתה של 150 איש . דרך אגב , יש לשים לב שהיהודים במיעוט בחוג הזה . בהצלחה !!

stkachov

New member
150 כל מחזור? ../images/Emo2.gif

וואו... זה ממש הרבה. למה כל כך הרבה אנשים רוצים ללמוד מתמטיקה?

PEARSON

New member
חח הבעיה לא טמונה פה

כולם מתחילים כי זה נחמד , כי זה יוקרתי , כי אתה לומד מ-ת-מ-ט-י-ק-ה . הבעיה מתחילה בסוף הסמסטר הראשון , שכל החומר מחדוא א' בא לידי ביטוי הווה אומר , ממש סדרה מתכנסת למספר קטן של כל האנשים שנשארו . והסדרה הזאת ממשיכה לסמסטר ב' ואילך . קל להתחיל מתמטיקה - קשה לסיים את התואר . [לא לכל אפסילון גדול מאפס קיים דלתא :) ]

תודה.

אני לא מכירה אותך אבל לפי התשובה שלך רואים שאתה בחור מאוד רציני(אני אוהבת אנשים כמוך) ואתה גם מתעסק בעיקר ולא בשטויות. תודה והמון בהצלחה גם לך (ולא רק בלימודים) חנה.

amitk80

New member
אם תצטרכי עוד עזרה

את יכולה להכין לי שאלות ואני אנסה לברר מול ידידה שלי שלומדת מתמטיקה ומערכות מידע ביחד איתי (אני לומד סטטיסטיקה ומערכות מידע). אין הרבה מה לחדש על החוג מעבר למה שאמרו. חוג לא קל אבל אני מאמין שמי שהולך לשם יכול להצליח, זה מאד תלוי בבן אדם.

למעלה