אלישע - כרגיל המון תודה...
נראה לי שבהחלט אצטרף... ויש באפשרותי לתרום - לא אכנס ל"נישת" בניית האתרים יש כאן מומחים רבים בנושא ( נהפוך הוא מאוד מרתק אותי "תורת המשחקים" של נועם, בניסיון העבודה שהוא צבר עם "הגיל הרך" - קצת שינוי ומשב רוח מרענן מ"הסוסים הגדולים" שאני מלמד...) אם יש זמן חשק ורצון- אני אוכל קצת לתרום בעיניני "חומרה" ותחזוקת מחשב. מושגי יסוד עם הדגמות והתנסות ....מהו הכונן הקשיח, כיצד ניתן לשרשר כוננים או לגבות... מהו FDISK ו פורמט איך אפשר לגבות עם CHOST וכו´.... מהם הזכרונות רם כיצד ניתן להוסיף, המבנה המודולרי ונעיצת הכרטיסים מהו הספק, והמאורר מעל המעבד, מהו כרטיס הרשת, חיבור מחשבים לרשת, קצת טיפים בנושא ה XP ושוב הכל בהתאם לבקשות הקהל... אין חובה ולא אעלב אם זה לא מתחבר והעומס רב... לגבי המחרזים בחרוזים - הבחנתי הבחנה דקה שרבים כאן המוכשרים... אז יהיה אפשר לסיים בערב כשרונות "צעירים"... אלישע - זמן רב לא שמעתי ממך מילה מעודדת שהשתפרתי בנושא הקיצורים, יש כאן הרבה שעוברים אותי ב"פור" גדול.... חיה לדוגמא, אני תמיד אוהב לקרוא את תשובותיה ( שלרוב אני מזדהה עם תוכנם ) ותמיד גם לסיים עם קורטוב של נחת... שהיא "משיגה" אותי והיא לא היחידה...