מתמטיקה מתה

noam778

New member
מתמטיקה מתה

שוב "אנשי החינוך" במגדלי השן שמרוויחים 30000 ש"ח לחודש ומקצצים בשעות החשובות יוצאים לדרך חדשה קיראו ותראו..http://www.tik-tak.co.il/news/luchot1.asp?Modul=&x=12654&kategory=1000

כעת אני כבר משוכנע שתיושם כאן...

כי אצלנו זה ענין של עיקרון !!! להתנסות אישית בכל כישלון !!!! אולי כל העולם הם סתם טיפשים.... והרי כבר ידוע שאנו - שונים וחכחמים.... אז מה עם נעשה ניסוי קטן לכמה שנים ? סה"כ מה כבר יכול להיות - עוד כמה תלמידים עם כמה כשלונות ? למה אנו מן כזה עם שמכל דבר קטן... אוהבים לעשות כזה ענין... אז מה - כולה רק מתמטיקה... למי בכלל היא חשובה ? החיים האמיתים הם :"לגעת בעושר, ולחיי האהבה" ושכל השאר מצידי יכול ללכת גם לעזאזאל... רק על אלו שישמור לי עליהם האל... ורק שלא יעשו בהם איזה ניסוי או ניסיון כי בהן זה כבר יהיה - ממש אסון... אז שיהיה ב"מברוק" למצטרף החדש למשפחה הגדולה והמכובדת של ההרבה מאלו...

Elishabb

New member
בני - לו הייה לי קמצוץ מהכישרון שלך

האם נראה אותך במפגש? ההיתי רוצה מאוד לפגוש אותך אלישע

amr riki

New member
גם אני

גם אני הייתי רוצה לפגוש ולהכיר את בני.
ריקי

nira85

New member
אלישע

אתה פשוט מקסים!! (ולא איכפת לי אם עכשיו אתה מאדים) הכל בענוה ובשקט את שלך תורם לצוות. אני לא אדבר על "קמצוצים" אלה על "ניצוצות" שאותם לכל עבר פזרת, ובהחלט את הפרות קצרת. אשמח לראות את כולם

Elishabb

New member
נירה- למה....

למה לי אן את הכישרון לכתוב בקלילות ולחרוז חרוזים בהנף עט? אני באמת מקנא בבעלי יכולת זאת. גם אני כמובן אשמח לראות את כולם אלישע

כמה זה נכון, אלישע הגדול ../images/Emo24.gif

אלישע, הצעדת אותנו קדימה בזכותך הידע שלנו גדל פי כמה אתה בהחלט המלך הבלתי מעורער של הפורום נותן ונותן מבלי לצפות לכלום. היינו צריכים לפתוח שרשור ובו להודות לך , שתבין כמה לך הפורום מכור המשך אותנו ללוות ולהדריך ודרכנו את מערכת החינוך להשביח

אלישע - כרגיל המון תודה...

נראה לי שבהחלט אצטרף... ויש באפשרותי לתרום - לא אכנס ל"נישת" בניית האתרים יש כאן מומחים רבים בנושא ( נהפוך הוא מאוד מרתק אותי "תורת המשחקים" של נועם, בניסיון העבודה שהוא צבר עם "הגיל הרך" - קצת שינוי ומשב רוח מרענן מ"הסוסים הגדולים" שאני מלמד...) אם יש זמן חשק ורצון- אני אוכל קצת לתרום בעיניני "חומרה" ותחזוקת מחשב. מושגי יסוד עם הדגמות והתנסות ....מהו הכונן הקשיח, כיצד ניתן לשרשר כוננים או לגבות... מהו FDISK ו פורמט איך אפשר לגבות עם CHOST וכו´.... מהם הזכרונות רם כיצד ניתן להוסיף, המבנה המודולרי ונעיצת הכרטיסים מהו הספק, והמאורר מעל המעבד, מהו כרטיס הרשת, חיבור מחשבים לרשת, קצת טיפים בנושא ה XP ושוב הכל בהתאם לבקשות הקהל... אין חובה ולא אעלב אם זה לא מתחבר והעומס רב... לגבי המחרזים בחרוזים - הבחנתי הבחנה דקה שרבים כאן המוכשרים... אז יהיה אפשר לסיים בערב כשרונות "צעירים"... אלישע - זמן רב לא שמעתי ממך מילה מעודדת שהשתפרתי בנושא הקיצורים, יש כאן הרבה שעוברים אותי ב"פור" גדול.... חיה לדוגמא, אני תמיד אוהב לקרוא את תשובותיה ( שלרוב אני מזדהה עם תוכנם ) ותמיד גם לסיים עם קורטוב של נחת... שהיא "משיגה" אותי והיא לא היחידה...

Elishabb

New member
בני תודה. נשמח אם תוכל להעביר

הרצאה בנושא תחזוקת המחשב. הנושאים שאתה מעלה הם רחבים מדי. הרצאה בהיקף של שעה בנושא "טיפים וטריקים בנושא תחזוקת המחשב" יכולים בהחלט להשתלב בתוכנית המפגש. יש לזכור שלא יעמדו לרשותנו מחשבים, אותם נוכל לפרק או לבצע פעולות חומרה. ההתמקדות יכולה להיות על תוכניות עזר חופשיות לתחזוקה וטיפול שוטף במחשב. האם תוכל לבנות תוכנית ולהודיעני? בכל מקרה חשוב להתמקד רק בתוכנות חופשיות (ghost איננה תוכנה חופשית). מאחר וגם הפעם אני מתכונן להכין תקליטור למשתתפים, תודיע לי על אלה תוכנות אתה רוצה להתמקד ואני אשלב אותם בתקליטור. ו... מלא ושלח את טופס ההרשמה. אלישע

אלישע - אתכנן תוכנית כזו...

אוכל גם להביא כמות של רכיבים כמו ( כוננים קשיחים, כבלי דטא, מספר לוחות אם, כרטיסי רשת וזכרונות, כמובן שגם מארז אחד פתוח... ) כל אלו לצורך מגע היד ( מתוך נסיון, זה מסיר אח"כ מאנשים רבים את הפחד "מהשד הנורא " וזה הופך את "הגולם" להרבה יותר ידידותי בהרגשה..) כל הנ"ל תופסים נפח של קופסת קרטון בינונית, כך שגם בכך לא תהיה בעיה... לגבי ה- GHOST למרות המגבלה שבהחלט מאוד מקובלת ( כאיש חינוך ) החשיפה והפשטות כאן היא החשובה. לכן אולי יהיו כאלו שאח"כ ירצו לרכוש אותה ( גם עבור ביה"ס ) מחירה לא בשמים ( כמדומני כ45 דולר ) והיא בהחלט שווה את הכסף...ביחס לתמורה.... זה דומה ברעיון לו היתי חושף כאן איזו שהיא "לומדה" או "תוכנה"... לפחות כך נראה לי... אך הזמן באמת הוא המגבלה ואצטרך לתכנן היטב מה יכנס לזו החבילה...

למעלה