מתמודדים עם הלבד

מתחדשת1

New member
מתמודדים עם הלבד

מידי פעם עולות המחשבות של אני לבד וכו וכו, לא אלאה אתכם פה במחשבות האלה.. הלבד קשה מאוד כשאני מגיעה הביתה בערב ערב, אבל הוא הכי קשה בסופש.. כשיש יומיים שלמים להעביר.. אז את יום שישי עוד אפשר איכשהו למלא, אבל שבת, שבת זה כבר יותר קשה.. בדכ מצאתי את עצמי מעבירה את השבת בשינה גלישה באינט' צהרים שנ"צ ושוב גלישה. מידי פעם הוזמנתי או הזמנתי את עצמי לחברים, אבל זה לא פתרון, אני מודעת לזה שגם הם רוצים את השבת לעצמם ואי אפשר כל פעם "ליפול" עליהם (כן כן, אין ביטוי כזה "ליפול" על חברים, אבל אני בטוחה שאתם מבינים למה הכוונה).. בכולופן, ביום שישי תהיתי איך שוב אעביר את השבת? שוב אותה שגרה משעממת מרוקנת שמכניסה לתסכול ורחמים עצמיים? אז אמרתי לעצמי "לא עוד!" וארגנתי את אחי ואשתו שנצא לטייל.. כן כן, למרות שאמרו שיהיה קררררררר וגשום, אמרתי לא אכפת לי - העיקר לצאת מהבית. אז יצאנו לטיול בכרמל, הלכנו איזה חמש שעות בכיף, שרנו צחקנו שיחקנו אכלנו ונהננו! יש גם תמונות, אני מקווה לקראת הערב להעלות אותם.. במרבית הימים אני מעסיקה את עצמי כמה שיותר ע"מ להפיג את הלבד/בדד הזה שמידי פעם תוקף אותי. למעשה כתבתי את ההודעה הזו כדי שנשתף פה איך כל אחד מאיתנו מתמודד עם הלבד שמידי פעם מגיח לחייו? אשמח לשמוע!

אני משתדל להיות ספונטני

משתדל להכיר אנשים חדשים משתדל להכיר נשים , ללכת איתן לטיולים לעשות דברים משוגעים בשבתות עד עכשיו זה לא ממש הלך כי אין פרטנרית,וכל החברים שלי נשואים כבדים

להעסיק את עצמך זה בהחלט חשוב ../images/Emo45.gif

אני הייתי תמיד מאוד ממורמרת על כך שהבנזוג חוזר מאוחר וממש חיכיתי לו, כמעט בלי לעשות כלום והשתעממתי עד שאמרתי לעצמי שחייבים לעשות לזה סטופ... והתחלתי להעסיק את עצמי: מכינה דברים לעבודה, הולכת לחד"כ, עושה סידורים-מוצאת לעצמי סיבות לא לשבת בבית סתם מול הטלויזיה/נט... והחיים שלי ממש התמלאו ככה.

lee68

New member
מזדהה איתך גם אני לבד בסופי שבוע

יש לך מזל - לי אין אח וגם לא חברים "ליפול" עליהם . במשך השבוע אני עובדת , אבל באמת בסופי שבוע זה קשה , בידוק כפי שאמרת את ימי שישי ממלאים איך שהוא אבל שבת זה קשה. אני צופה קצת בטלוויזיה - ובערב יוצאת לבדי לאיזה מקום , אמול לדוגמא יצאתי לקניון - וקניתי משהוא , זה די מבאס להסתובב בקניון לבד במוצ"ש אבל הרגשתי שאני חייבת לצאת מהבית , ולקנות משהוא זה נחמד כי זה מעין פיצוי .

מתחדשת1

New member
לפעמים גם אני יוצאת לבד

כי באמת נשבר לי לשבת בבית.. אז אני יכולה לקחת את הספר שלי ולשבת בבית קפה, גם אם אני לבד עם עצמי, אני מרגישה פחות לבד כי אני בחוץ, בחברת עוד אנשים.. ולפעמים גםאני מצ'פרת את עצמי במשהו קטן למען עצמי..

גם אני מזדהה איתך

אצלי המצב הזה קורה פעם בשבועיים בשבת, בדיוק כמו שתיארת, כל היום באינטרנט או סתם מנמנמת לי במיטה או עוברת מהאינטרנט למיטה וחוזר חלילה. זה קורה פעם בשבועיים כי פעם בשבועיים בדר"כ אני נמצאת במרכז ליוגה, שם יש פעילות ואני בהחלט לא לבד והשבת עוברת בכיף. אבל השבת האחרונה הייתה בדיוק כמו שתיארת, רוב הזמן באינטרנט ובאמת אני יודעת שזה לא פתרון. האמת היא שלי אין כל כך חברים "ליפול" עליהם למרות שלאחרונה ניסיתי ואני מנסה ליצור לעצמי חברים כאלה.

לי השבת שומרת עלי

כל כך הבנתי את מה שכתבת בקטע שלך , אני שומרת על חלק ממצוות השבת אז הקידוש וערב השבת ממלא אותי בקצת עשיה ואמונה , ואחר כך נמחרת מול המחשב והTV לצערי אני כבר לא עובדת , אני כל השבוע בבית ובשבת לא הולכת לחברים וגם לא באמצע השבוע מחוברת לעולם דרך המחשב והטלפון , פעם קראתי ספרים כיום קשה לקרוא בגלל העיניים אז אני חברה של הרדיו , ובשבת מצאתי שהצט מספק לך מוסיקה וחברה לאחרונה החברתי לאח הגדול הוא מסזפק לי עניין רוב היממה ובלילה עד השעות הקטנות העניין הוא לעורר עניין מהחלק היצרתי שלך וללמוד להיות עם עצמך בשלום ולבלות בבית בכייף להפעכיל את הכושר היצרתי שלך למלא את הזמן שלך בעשייה בבית גם בחגים עורכת שולחן ויושבת לאכול לבד , ככה מ5/2002 למדתי להסתפק בחברה שלי נכון שזה לא כל אבל עבורי שבת המלכה שומרת על השפיות שלי , הקידוש האכילה על שולחן ערוך אומנם יש לי אח נשוי אבל להתארח אצלו זה פעמים בשנה בראש השנמה ובליל הסדר כל שאר החגים לבד בבית תשמעי זה לא פשוט להיות לבד אבל זה אפשרי , גם בלי ליפול על חברים או לארח חברים אצלך אז צרת רבים היא נחמת טפשים אבל מצאי לך תעסוקה כמו צט או פורום ותראי אץת תהיי מסודרת חברתית בהצלחה יקירה

למעלה