מתמודדים עם החיים

• פותח הנושא IiDi
  • פורסם בתאריך

IiDi

New member
מתמודדים עם החיים

ברגע זה נרשמתי, דיפדפתי בפורומים ונתקלתי בביטוי " מתמודדים עם החיים".. האמת נשמע לי ביטוי שדי רחוק ממני, אני ממזמן לא מעונינת להתמודד, אלא רק בכיוון של לוותר... איך אתם מסוגלים? הבנתי שברגע שאדם נחשב למשוגע זה כאשר לא שם על אחרים, לא אכפת לו מכם, אז רגע, אני משוגעת? אתם לימדם אותי שלא צריך לכוון את המעשים שלי אליכם, הרי יחס מכם? בחיים לא יהיה לאחד מכם אכפת. סך הכל , הרוב מנסים לעשות פוזה פה ופוזה שם, בעוד אצלי הביניינים מתמוטטים אחד אחד ונשארת מרגע לרגע בודדה עוד יותר? מה אתם מצפים ממני? אז כן, בא לי להתפרע, בא לי לשבור את הכל, את הנורמה ואתם? רק כליאה ולבסוף מוות, די מבאס לא? מאיפה לי אמור להיות לי קשה עם הביטוי הזה אבל פשוט לא מרגישה קרבה...

אופירA

New member
מנהל
ביטאת הרבה רגשות לא מובנים בהודעה אחת

אם את רוצה לדבר עליהם יותר לפרטים, ולשוחח עם מי מאיתנו עליהם - את מוזמנת, מבחינתי.

EdisonGirl

New member
חבל שזו נקודת ההנחה שלך

כשאדם בא במפגש בפעם הראשונה עם ברנשים אחרים, ושופך עליהם את כל זה עוד לפני שהוא נותן להם הזדמנות לקלוט ממנו רושם ראשוני כלשהו, אנחנו עוד לא יודעים מי את, אבל אנחנו כבר יודעים שאת לא רוצה להתקרב אלינו. אז את יודעת, כמעט אף אחד לא יטרח, ויכול להיות ששני הצדדים מפסידים מכך.

אופירA

New member
מנהל
אני הרגשתי שהיא חלקה איתנו משהו אחר

את הרגשתה כלפי האנשים שסביבתה, האנשים שהיא מכירה. להם היא קוראת "אתם". אני לא חושבת שהיא באה למקום של אנשים שהיא לא מכירה ושמעולם לא פנו אליה ותוקפת אותם בזעם. זה חסר היגיון לחלוטין, אפילו מצד אדם שסובל מאוד.

EdisonGirl

New member
מהמילים "איך אתם מסוגלים?"

הבנתי שהמילים מופנות אלינו (ואליהם), ולכן פירשתי כך את המשך הדברים. בכל מקרה, היא מספרת לנו על גישה שלה כלפי העולם, ולא משנה אם "אתם" זה אנחנו או הם, נתתי לה תגובה שבכוונתי הייתה שתאיר אצלה נקודה למחשבה לגבי התוצאה של ניהול תקשורת יומיומית עם בני אדם תוך התבססות על גישה כזו כלפיהם (לא בכוונה כמובן). ולא משהו אישי שאני אומרת לה.... כך או כך, אהבתי גם את תגובתך אליה. אני מאמינה ששתי התגובות רלוונטיות באותה מידה

למעלה