מצטרפת אחזור בערב לראות מה לבשתן :)
H Happy Goth New member 13/5/14 #79 ווא ווא וויא ווה! מתוך ג'ורנאל!!! הסנדלים הכי מגניבים פה, בקטנה- היה הולך עם פדי לבן
D DesertBluz New member 13/5/14 #80 סורי, אבל אני מסרבת להבין את עניין הסנדלים הנ"ל... המכנסיים והחולצה גדול המעיל הגדול לטעמי רק בשילוב עם עקבים פה (ורצוי פאמפס) למען האיזון...
סורי, אבל אני מסרבת להבין את עניין הסנדלים הנ"ל... המכנסיים והחולצה גדול המעיל הגדול לטעמי רק בשילוב עם עקבים פה (ורצוי פאמפס) למען האיזון...
נ נינה0001 New member 14/5/14 #88 תודה! מבינה את ההסתייגות מהנעליים האלה, אבל אני מאוד אוהבת אותן עם פאמפס היה יוצא משהו אחר שלא אליו כיוונתי...
תודה! מבינה את ההסתייגות מהנעליים האלה, אבל אני מאוד אוהבת אותן עם פאמפס היה יוצא משהו אחר שלא אליו כיוונתי...
מ מרים 882 New member 14/5/14 #89 אני כמו דסרט עד הנעליים זה מושלם. מצד שני אתן מתחילות לתת לי לגטימציה לחזור לכפכפי הטבע שלי
A Aניס New member 14/5/14 #92 את גורמת לי להיות אישה קנאית! אפשר לארוז לי את הכל ?! יש לי סיכוי להשיג את הטופ המרהיבה הזאת?
נ נינה0001 New member 14/5/14 #94 תודה! אין לך במה לקנא, ימהממת! נראה לי שכן! קניתי אותה במנגו לפני כמה שבועות.