מתלבט בין מספר רכבים ....

kfirba

New member
..

רק שתדע שהיום שקונים את האוטו החברה מממנת את הרשיון.... וגם זה יותר זול רכב כזה מכל טנדר מכיוון שהוא מוכר במכס .....200 אלף היום כל הטנדרים כמעט עולים ככה וזה רכב הרבה יותר נוח מטנדר , הוא נחשב כמשאית ולכן יש עליו החזר מלא.

gadgad

New member
אכן כן - צריך רישיון ג'

אבל לא ראית שהארץ מתמלאת בפורד F350 ובסילברדו ? בגלל שהם משאיות הם מוכרים כהוצאה כולל דלק וטיפולים וגם אין עליהם שווי הטבה למס - מה שעומד להתייקר בקרוב בצורה משמעותית בקרוב יתמעטו על כבישי הארץ הטנדרים הקטנים - די מקס , האנטר , היילקס וכדומה ויופיעו הענקים האמריקיים שנותנים הרבה יותר במעט פחות

הכל נכון מאוד. אבל!

אני הייתי בוחר בהאנטר. בגלל סיבה קטנה.... כי הוא יותר קטן.... ובתור אחד שנוסע בתוך העיר הרבה הייתי מעדיף אוטו קטן יותר. האנטר עם רדיוס סיבוב של 5.8 זה פשוט מדהים! אחחחח איזה חלום. למרות שהיתרון הענק הוא שיש הכרה מלאה במס. אבל כרגיל כל דבר טוב חייבים להרוס, ואם אפשר להקשות עוד על העצמאיים בארץ אז למה לא? עוד מעט גם לרכבים האלה תבוטל ההכרה במס. תחי מדינת ישראל.

kfirba

New member
לדעתי רק את הדאבל ג'נט ישאירו כמשאית

את הסילברדו SUT והפורד F350 שהיא לא דאבל יכניסו לקבוצה של הטנדרים הרגילים וידפקו את מי שקנה. ולא יאומן טנדר של מיצובישי עם רדיוס סיבוב כזה , כי המגנום יש לו רדיוס סיבוב של משאית לפרסס איתו בעיר זה מבצע רציני.

חחחח כן אחי הוא פשוט הדהים אותי

ההאנטר, עם הרדיוס סיבוב שלו. לגבי המגנום, איפה שאבא שלי היה עושה פרסה עם ספרינטר 412 ואח``כ עם ספרינטר 416 ואח``כ עם אטגו 812 הייתי יכול לחלום לעשות פרסה! או לבצע פרסה עם פעמיים רוורס. הרדיוס סיבוב של המגנום באמת בעייתי. אבל לפחות הם תיקנו את זה בהאנטר. שב``ש לכולם

raviv31

New member
אז ככה דיברתם על המפלצות האמריקאיות

לארץ חוזרת השנה אחרי המון שנות העדרות הבלייזר לא גירסת הטרייל אלא הבלייזר הגדול (K-5ׂ) כמו שלי. הרכב מוכר באופן מלא למיסוי כמו הסילברדו. יגיע לארץ עם שני מנועים 405 (5700 סמ"ק) ו454 ביג בלוק (7400) המחיר יעמוד על 350,000 ככה שהוא בהחלט יהווה מתחרה רציני לכל היפניות קקמיקה למינהן
()ויסלחו לי אוהדי הקקמיקות). החיסרון של הרכב יהיה בעיקר בעובדה שהוא סגור (מה שיקשה עליו לשמש את ידידנו הגנן ודומיו) אה ועוד דבר הצריכת דלק טובה יותר מכל מה שאתם מתארים בקקמיקות (אני עומד על 1 ל10 בבין עירוני בניסיעה על 100 קמ"ש) תיקנו ותהנו רביב

הוא בטח כמו כל החדשות תוצרת קוראה

או טורקיה... ומאוד רחוק מהתקציב שלי.... חיחיחי... סה``כ שברולט אכן לאחרונה הוציאו סדרה של דגמים שמיישרים קו מחיר עם כל היפניות. אבל מה שחסר להם זה האמינות של היפניות. את זה נוכל לדעת עוד חמש שש שנים! רביב רפואה שלימה, שמור על עצמך! ציפורים לחשו לי שאתה ממשיך לעבוד למרות הפציעה! אם הייתי יודע איפה אתה הייתי בא להרביץ לך!

למעלה