מתלבט בין מספר רכבים ....

gadgad

New member
מתלבט בין מספר רכבים ....

גיר ידני שנתון 97 -96 הרכבים הם : ניסאן טרנו פאגרו טרופר גאלופר 4 ראנר מה מומלץ ? מה לא לגעת ? תודה מראש , גדגד

חחחח איזה מצחיק אתה גד!

מה זה אני מתלבט? יותר קל יהיה לענות לך אם תגיד מה הדרישה שלך מהאוטו! כמה ק``מ בשנה בערך. פוראנר אין גיר רגיל. תפרט יותר ואז יהיה אפשר לענות.

gadgad

New member
שלום מר גינון ופיתוח

תודה על תשובתך ואני שמח שאני מצחיק אותך - צחוק טוב לבריאות (-: אבל סחתיין שענית , תודה . ת'אמת אני שואל בשביל חבר ולכן השאלה מנוסחת כך בגדול אני שואל אם לאחד הרכבים הללו יש בעיות מיוחדות ? עד כמה שאני זוכר לטרופר משנים מסויימות היו בעיות מנוע הגאלופר כנראה מנצח מבחינת עלות תועלת בקיצר ...החבר מבחינת מראה של הרכב הכי אוהב את הטרופר ....שמנמן וחסון ....יש לו בעיות מסויימות ? ביטוח יקר בצורה יוצאת דופן ? תודה בכל מקרה , גדגד

אז כך. בגדול.

זה מאוד קשה לענות לך, כי אני לא יודע מה הק``מ שהוא הולך לעשות, ואז קשה לומר אם עדיף בנזין או סולר, אני לא יודע אם הוא צריך ארוך או יסתפק בקצר. למה הוא מעדיף גיר רגיל? אנסה כך בערך. לגבי איסוזו טרופר, מנסיון שלי, וחוות דעת של כמה מחברי הפורום, אוטו טוב אבל הוא לא זול לאחזקה, וזה בלשון עדינה מאוד. טראנו בנזין עושה מנסיון סביבות שבע שמונה לאחד. אוטו נחמד, מאוד קשה בנסיעה, ז``א לא כ``כ נוח במיוחד למי שיושב מאחור. אחזקה זולה יחסית. פאג`רו. אחלה אוטו, אישית אני מאוהב באוטו הזה, אמין, נוח, מפנק, אבל בקניה הוא לא כ``כ זול, וגם החלקים שלו לא כ``כ זולים, אבל הוא מאוד אמין אז לא כ``כ משמעותי עלות חלקים! טיוטה פוראנר אוטו פשוט פצצה! אין לי מילים איך לשבח אותו, חיסרון כמעט יחיד שלו הוא שהוא קיים רק בבנזין, והוא לוגם לא מעט, אם אתם לא נוסעים הרבה אז זו ההמלצה שלי, הגענו לגאלופר! זה פאג`רו ישן כמו שכפיר נוהג לכתוב. זול מאוד בקניה, זול מאוד באחזקה, ונמשיך עם מה שכפיר נוהג לכתוב חסרים לו כמה סוסים טובים מתחת למכסה מנוע. ז``א שהוא ממש אבל ממש לא מהזריזים בכביש. נוח מפנק יחסית, קיים רק סולר! זו סה``כ דעתי, ויש פה אנשים הרבה יותר מבינים ממני, יהיה יותר קל לענות אם יהיה יותר פרטים כמו שאמרתי, אני רוכב על גאלופר, ביסלי על פוראנר. אור על לאנד קרוזר. רביב על מפלצת גדולה אמריקאית אימתנית! מיקי לא מחליף את הסופה שלו בשום מכונית אחרת, סמי השפן על טרופר, וכפיר על כל מה שזז בכביש, כ``כ גם דנבר התותח. אם תתן יותר פרטים לגבי כמה מחיר וכ``ו כמו שאמרתי יהיה יותר קל. בהצלחה גדגד וגם אתה מוזמן למפגש ביום שישי הקרוב

exclosive

New member
כמה הערות לגבי הטרופר

אנחנו מחזיקים טרופר בנזין מנוע 3500 האחזקה שלו בדיוק כמו כל רכב משפחתי.צריכת הדלק של הבנזין 1-7 בנסיעה רגילה לא עירונית,ומכיוון שלרכב יש מנוע מאוד חזק אין צורך ללחוץ .ב1800 סלד הוא מגיע לשיא המומנט וזה המון. בעיר הוא שותה קצת יותר 1-5 אנחנו מתגוררים בעיר צפופה לעבור 3 קמ בבוקר לעבודה זה יותר מחצי שעה
הרכב מאוד מפנק ,נח ,בטוח מאוד אתה לא מרגיש את הנסיעה בכביש.שוב לא חסר לו כח. טיפולים לא יקרים בכלל ! כמובן לא הולכים לUMI ביטוח מקיף 3400 שח ו יותר זול מהמזדה . במודל 96 תוכל לרכוש דגם ארוך עם 5 דלתות עם המנוע הקודם שזהה מבחינת עלויות. לגבי דיזל אני יודע מכמה חברים שהעלויות של החלפים והטיפולים יקרים יותר לגבי הטראנו,אני קורא לו פיאט של הגיפים כי הוא עדין ויש לו סקס אפיל איטלקי קצת. ( לא הטמפרמנט ) עדיף ממודל 97 עם המנוע הבנזין המחוזק יותר. תגדיר לעצמך תקציב יביב קל יותר

נו? עדיין עם חמש עשרה אלף בשנה

יצא לו המון המון דלק. אם כבר הייתי מעדיף את הפוראנר שעושה בממוצע 1-6 או את הטראנו שעושה 1-7 בתוך העיר (בנזין כמובן) חוץ מזה ההבדל באגרה הוא סביבות תשע מאות ש``ח אז עדיין יש יתרון לסולר לדעתי. בכל מקרה שיהיה בהצלחה גד גד גד גד גד

kfirba

New member
...

שמע אני יתן לך חוות דעת כללית מכיוון שהשאלה שלך לא מנוסחת טוב אני לא יכול להפנות אותך לרכב ספציפי שהכי יתאים לך... טרנו- רכב טוב ואמין קיים בבנזין ודיזל, אני הייתי הולך על הגרסת הדיזל (טורבו דיזל למעשה) שהיא חזקה וטובה קיים בגרסה ארוכה וקצרה, הרכב עצמו הוא ממוצע עומד לזכותו משקל נמוך שנותן לו את העבירות הטובה בשטח אבל מבחינת נוחיות זה לא רכב מפנק. פאג'רו- אוטו פשוט מצוין גם עומד בכמה דגמים קצר רגיל, קצר עם ברזנט, בנזין,דיזל, ארוך בקיצור ולעניין אוטו מצוין נוח מאוד הייתי ממליץ לך על הדיזל כי הבנזין ממש לא רחמן בדלק, גם בקצר וגם בארוך, למרות שארוך יותר נדיר להשיג בנזין. אם תרצה עוד מידע על האוטו תחפש פה מישהו שאל על פאג'רו וכתבתי לו על כל הדגמים, תחפש דגם עם נעילת דיפרנציאל אחורית וזה בכלל חיית שטח. טרופר- לא לגעת! ושוב פעם לא לגעת! טרופר רכב עם עבירות שטח טובה יש טוענים שאפילו נוח, אבל רכב מאוד בעייתי הדיזלים בעייתיים, יש טוענים שהבנזין עושה פחות בעיות בכל מקרה במנוע הדיזל בדרך כלל יש בעיות באינג'קטורים , אצלנו בטרופר גם הלך מחשב, בקיצר הרכב כמו אישה דורש הרבה צומי. גאלופר- אני טוען שזה הרכב שיחס תמורה- מחיר בו הכי טובה! מבין הרכבים העממיים, מכיוון שהגאלופר הוא רכב מאוד נוח ומרווח לכל המשפחה בדגם הארוך קיים גם מזגן מפוצל ליושבים מאחור והוא למעשה הפאג'רו הישן. בכל מקרה החיסרון של הגאלופר הוא מתחת למכסה המנוע, בחברת יונדאי שכחו להזריק לו עוד כמה סוסים והוא נותר עם הספק זעיר של 105 כ"ס (לעומת פאג'רו וטרנו שבדגמי הדיזל יש להם 125 כ"ס לדוגמא), אתה תרגיש בחסרון המנוע שתצטרך בשטח זינוק מהמקום, או בכביש איזה קיק דאון לעקיפה, לא תקבל מהמנוע הזה ביצועים של פרארי, אבל האוטו שווה את המחיר. 4ראנר- רכב מצוין, הוא לא קיים בדיזל וגם לא קיים בשנת 97 (אם אני לא טועה שווק רק 95-96) רכב שטח עביר מאוד וכייפי רק החסרון הוא שהוא לא שותה דלק, הוא בולע דלק עוד לפני שהספקת להגיע לשטח צפה לתדלוק. המלצה שלי, פאג'רו , אבל שוב אני לא יודע כמה קילומטראז' סחבק עושה , ואם יש צורך בארוך קצר. אם תתן עוד פרטים נוכל לכוון אותך.

כפיר! נעלמת! חחחח איפה היית אח יקר?

מקוה שהכל בסדר. לגבי פוראנר יש 97. שזו בעצם השנה האחרונה שלהם. תהיה בקשר!

kfirba

New member
4ראנר

לדעתי אתה טועה כי הם נמכרו בין 94 ל96 תסתכל גם בלוחות מלא 4ראנר למכירה ואין אחד מ97.... לא חושב קיים 97 אבל אולי גם אני טועה

בזמנו חשבתי לקנות פוראנר,

לפני המגנום וכמו כל בן אדם שפוי ירדתי מזה בגלל הדלק. וכמעט לקחתי לבדיקה 97 אדומה, עור, סאן רופ וכ``ו, הדגם המפואר. ואני בטוח שהיא הייתה 97, אני אבדוק אולי בלוי יצחק.

אור36

New member
היה לי טרופר דיזל 1997 ידני

נסעתי עליו 240K ראה המון שטח עבד קשה מאוד, רכב מעולה לא היה מקום שלא עבר,יכולת שטח מדהימה בעייני 0 מוחלט של תקלות. קלאצ החלפתי ב-180K שמן כל 5K נהנתי מכל רגע עם הרכב.

gadgad

New member
יא אללה , איזה אנשים טובים .....

תודה רבה על התשובות דיברתי עם החבר הגינגי והוא אומר שהם לא נוסעים הרבה ובעצם ממש מעט . לא יותר מ 15 אלף בשנה , למרות שאני מתכנן לגרור אותו לטיולים ואז ייצא לו קצת יותר (-: לי בגדול נראה שעדיף לו בנזין . גיר ידני הם פשוט אוהבים . ולא , הם לא מתכננים טיולי שטח אתגריים מידי ורוצים רכב ארוך . יו נו .....ילדים , כלבים וכאלה שוב , המון תודה , גדגד בשם חברו הגינגי

kfirba

New member
...

אם לא יותר מ15....וגם אם תגרור אותו עד 20 אלף שיקח בנזין......הייתי הולך על הטרופר בנזין.........זה הכי נראה לי הוא לא בעייתי כמו הדיזל

gadgad

New member
תשמעו .....בגלל שאתם סבבה

אז אספר שנהגתי לא מזמן על פורד F 350 של חבר וזו חתיכת תחנת כוח מטורפת (350 כ"ס) לא נסעתי בשטח אמנם אבל זה כלי מדהים וחוויתי אז קחו סיבוב ותהנו גדגד שמודה לכם מאוד על המידע

kfirba

New member
320 כ"ס אם כבר ניסית לדייק

ואני נהגתי על הסילברדו החדשה וזה באמת תחנת כוח

למעלה