אז כך. בגדול.
זה מאוד קשה לענות לך, כי אני לא יודע מה הק``מ שהוא הולך לעשות, ואז קשה לומר אם עדיף בנזין או סולר, אני לא יודע אם הוא צריך ארוך או יסתפק בקצר. למה הוא מעדיף גיר רגיל? אנסה כך בערך. לגבי איסוזו טרופר, מנסיון שלי, וחוות דעת של כמה מחברי הפורום, אוטו טוב אבל הוא לא זול לאחזקה, וזה בלשון עדינה מאוד. טראנו בנזין עושה מנסיון סביבות שבע שמונה לאחד. אוטו נחמד, מאוד קשה בנסיעה, ז``א לא כ``כ נוח במיוחד למי שיושב מאחור. אחזקה זולה יחסית. פאג`רו. אחלה אוטו, אישית אני מאוהב באוטו הזה, אמין, נוח, מפנק, אבל בקניה הוא לא כ``כ זול, וגם החלקים שלו לא כ``כ זולים, אבל הוא מאוד אמין אז לא כ``כ משמעותי עלות חלקים! טיוטה פוראנר אוטו פשוט פצצה! אין לי מילים איך לשבח אותו, חיסרון כמעט יחיד שלו הוא שהוא קיים רק בבנזין, והוא לוגם לא מעט, אם אתם לא נוסעים הרבה אז זו ההמלצה שלי, הגענו לגאלופר! זה פאג`רו ישן כמו שכפיר נוהג לכתוב. זול מאוד בקניה, זול מאוד באחזקה, ונמשיך עם מה שכפיר נוהג לכתוב חסרים לו כמה סוסים טובים מתחת למכסה מנוע. ז``א שהוא ממש אבל ממש לא מהזריזים בכביש. נוח מפנק יחסית, קיים רק סולר! זו סה``כ דעתי, ויש פה אנשים הרבה יותר מבינים ממני, יהיה יותר קל לענות אם יהיה יותר פרטים כמו שאמרתי, אני רוכב על גאלופר, ביסלי על פוראנר. אור על לאנד קרוזר. רביב על מפלצת גדולה אמריקאית אימתנית! מיקי לא מחליף את הסופה שלו בשום מכונית אחרת, סמי השפן על טרופר, וכפיר על כל מה שזז בכביש, כ``כ גם דנבר התותח. אם תתן יותר פרטים לגבי כמה מחיר וכ``ו כמו שאמרתי יהיה יותר קל. בהצלחה גדגד וגם אתה מוזמן למפגש ביום שישי הקרוב