מתלבטת:/

Tsuf w

New member
מתלבטת:/

יש לי חברה ותיקה שאחרי הרבה זמן שלא היינו בקשר יצרה איתי קשר. בפעם הקודמת אני בחרתי לנתק את הקשר ביגלל שהיא הומופובית והתחושה הייתה שאחרי לא מעט זמן ששמרתי על הביוסקסואליות בסוד אני לא רוצה בחיים שלי אנשים קרובים שלא ידעו מי אני. זה גרם לי להרגיש כמו רמאית.היא בן אדם נחמד אבל כשדיברתי איתה היום והיא שאלה על הקשרים שלי לא יכולתי לספר לה על הכל ושוב יצאתי עם תחושה שזה לא נכון אבל היא באמת בן אדם טוב וחוץ מיזה היא הייתה אחת אהבות הראשונות שלי ועדיין... מה אתם הייתם עושים?,כאילו האם זה באמת משנה אם כל הקרובים אלי ידעו או לא? לכם זה היה מפריע?

אוהדאדם

New member
כן, לי זה היה מאוד מפריע

אבל גם זיהום האוויר מאוד מפריע לי - לא כל דבר שמפריע לנו אנחנו יכולים להתמודד איתו בקלות, או אפילו לשנות אותו. האם זה באמת משנה אם כל הקרובים לך ידוע או לא? רק את יודעת את התשובה לשאלה הזו - לי זה משנה מאוד, ויש אחרים שבוחרים לשמור על חיי המין הפרטיים שלהם, פרטיים. שתי האפשרויות קיימות, ויש איתן קשיים. נכון, לחיות מחוץ לארון זה יותר בריא; אבל זה גם יותר קשה. אם את רוצה להישאר חברה שלה, אולי את יכולה למצוא את הדרך לעשות זאת - אבל דעי שלאורך החיים שלך, עדיף לך יהיה להיות מחוץ לארון מאשר בתוכו.

Tsuf w

New member
דוגרי מה שנכון נכון

תודה על התגובה :) עזרת מעוד

SSAAMMEEYY

New member
היי צוף

לי יש הרבה חברים הומופובים. זה שאני מסתיר מהם לא ממש מזיז לי אחרי הכל רוב ההומופובים לא ממש יודעים מזה להיות הומוסקסואל/ית ביסקסואל/ית ורובם חושבים שזה משהו שנובע מבחירה... ככה שאי אפשר לשפוט אותם. כל עוד הם לא עושים משהו פיזי/מילולי מכוון נגד הומוסקסואלים, אין לי שום בעיה איתם. לדעתי את לא צריכה לנתק איתה קשר. אם את אומרת שהיא בן אדם טוב ואת רוצה לחזור איתה לקשר, אני לא רואה סיבה שלא תעשי את זה אחרי הכל זה לא כזה שקר גדול, את בסך הכל לא משתפת אותה מה את עושה במיטה. ולהיות בקשר רק עם מי שיכול לקבל את זה מצמצם את מספר החברים. בהצלחה עם ההחלטות, ושיהיה לך שבוע מקסים :)

למעלה