לי יש שאלה שנדמה לי לא עלתה ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif
לגבי ההפסקה אני חושב שהביעו את כל הדעות. אבל לי מנקרת שאלה עקרונית אחרת ואם יתברר שלא הבנתי נכון אז תקני אותי רחלי א-ב-ל שנתיים וחצי נסיונות איקקלומין ? !!! אם זה אכן כך אז המסקנה הברורה מזה היא שאת מטופלת על ידי רופא נשים ולא מומחה פוריות. כי רופאי נשים רשאים לטפל רק על לכדי איקקלומין. איקקלומין מהווה פתרון טוב לקבוצה מסויימת באוכלוסיה. ברגע שלא מושג הריון לאחר מספר נסיונות איקקלומין חייבים אבל ממש חייבים להתקדם הלאה. אני מברר את הנקודנ הזו כי כבר היו מקרים בעבר בפורום שנשים המשיכו זמן רב בטיפולי פוריות באיקקלומין אצל רופא נשים ולא היו מודעות לכך שיש צורך בעליית מדרגה.
אבל כל מה שרחלי כתבה הוא ששנתיים וחצי הם מנסים , וכרגע מטופלים באיקאקלומין. גם אני חשבתי על זה, אבל אני מקוה שרק הניסוח שלה הטעה ושאין מדובר ביותר מכמה מחזורים ספורים של איקקלומין. רחלי, השמיעי קול! מרב
תודה על הדאגה אבל האיקקלומין הוא רק בחודשים האחרונים ולפני זה היו לי בעיות הורמונליות אחרות שהסתדרו בינתיים. למזלי נפלתי על רופא מעולה שבפירוש מומחה פוריות וזה היה ממש באופן מקרי כך שאני מרגישה שאני ביידים טובות . ברור לי שעכשיו נעלה מדרגה וכנראה מזה אני מפחדת כי ממש אין לי כוח
ואני באמת דואג הייתה כאן בזמנו רחל אחרת, הוותיקים זוכרים, שעשתה עשרים ושלושה מחזורי איקקלומין ולא היה מי שיגיד שזה לא בסדר וצריך להרים גבה בהצלחה בהמשך ליאור
הדבר הכי בריא לנפש ולגוף זה לעשות הפסקה לנשום אוויר צח (ז"א בלי רעלים) לצאת לבלות לטייל להנות בלי שום כלום שקשור לטיפולים!!! תיראי שזה יעזור לך ולבעלך,,,, ובכל זאת אולי,,, תהיה הפעם הצלחה לא מבינה ברירית אבל אולי,,,, בהצלחה!
תודה על העצות.ברור שהרב הכריע לצד ההפסקה ובאמת אני רואה בה הרבה מזון לנשמה . הבעיה היא כמו שכתבה מיכל שזה די תלוי באופי כי אני בן אדם שחייב כל הזמן לעשות ואם אני במקרה לא עושה משהו אז אני מלאה ברגשות אשם מעצבנים ומזה אני מפחדת- מספיק לי הדכאון לא צריכה בנוסף רגשות אשם. למרות זה אני נוטה להפסקה כי ממש מתחשק לי לחזור לעצמי. יש לי תור לרופא ונתייעץ ונחליט על ההפסקה -יש לי תחושה שהוא בעצמו ימליץ על הפסקה ואז אני אהיה מאושרת שלפחות אני לא אשמה. ושוב תודה על העצות. רק אתם באמת מבינות עניין.