מתלבטת..

מתלבטת..../images/Emo4.gif

היי, שמי רותם ואני בת 16 מחדרה. הכרתי מישהו תל אביבי בגילי [הייתי איתו באיזשהו קורס בת"א, במשך שבוע רצוף!]. במהלך הקורס כל הקבוצה התגבשה מאוד[בכל זאת...שבוע..], והרגשתי שלי ולו נוצר קשר מיוחד.. חיוכים, חיבוק אחד קטן ולא צפוי [מכיוונו] כשנפרדנו אחרי סיום הקורס [עשה לי נעים בלב...].... שיחות קטנות משותפות וכו'.... הוא עזר לי המון כשהתקשיתי בדברים [גם בלי שבקשתי..] בסוף החלפנו טלפונים וכתובות מסנג'ר ואימיילים. האם אתם חושבים שיכול לצאת מזה משהו? מבחינת המרחק....

RossandRachel

New member
שווה לנסות- מה יש להפסיד???

אני עכשיו במין מערכת יחסים כזו...בינתיים זה מסתדר יופי :)

sh53

New member
אפשר לנסות ולראות

לדעתי שווה לנסות, מקסימום אם זה לא יילך (ולא אמרתי שזה לא יכול להיות) תהיה לכם אהבה לתקופה קצרה ולדעתי זה עדיין שווה את זה - להישאר עם זכרונות יפים של אהבה (עדיף להיות תקופה קצרה עם מישהו אוהבים מאשר להיות תקופה ארוכה עם מישהו שלא אוהבים ומנסים ומנסים ומנסים ויודעים בלב פנימה שזה לא יילך וזה ממש לא זה). מצד אחד תהיו חופשיים באמצע השבוע לחברים שלכם ואולי בסופ"ש תהיו אחד עם השני. אולי זה יתאים לכם להיות בקשר רק בסופ"ש כי אתם בגיל של מבחנים ובגרויות.

קודם כל תודה לכולכם על התגובות! ../images/Emo9.gif

אני חושבת שאני אנסה ללכת על זה..
נראה לכם שאני צריכה לעשות את הצעד הראשון? אני מאוד לא ביישנית, ואין לי בעייה להתקשר ולרמוז כשצריך [בעדינות כמובן]... אבל אני פוחדת שלמרות כל מה שהרגשתי ממנו בקורס, הוא בכל זאת לא הרגיש דומה כלפי...
בכל מקרה-שבת נפלאה! יום שני חוזרים ללמוד...

sweetdreams

New member
אמרת שהחלפתם כתובות מסנג'ר, לא?

אז תתחילו לדבר ולהיות בקשר פחות או יותר רציף, ואם שניכם תהיו מעוניינים להתקדם אז תעברו גם לשיחות טלפוניות, ואפילו תיזמו מפגש. אח"כ עם הזמן כבר יהיה קצת יותר רלוונטי לדבר על סיכויים לקשר חברות. בואי נתחיל קודם כל בקשר ידידות

..

אני מאתמול לא מפסיקה לחשוב עליו! לא יכולה להוציא אותו מהראש... כבר לא אכפת לי מהמרחק ולא אכפת לי מכלום! אני רוצה אותו!

sweetdreams

New member
טוב, אבל בשביל זה את צריכה קודם כל

להיות באיזשהו סוג של קשר איתו, נכון?
אז בואי נתחיל מזה, אל תדלגי על שלבים.. תיצרי איתו קשר במסנג'ר, תתחילו לדבר, ופשוט תבססי את הקשר שלך איתו כמו שהסברתי לך בהודעה הקודמת. כשתהיו באיזשהו סוג של קשר רציף אז אפשר יהיה לדבר קצת יותר ברצינות על מה לעשות הלאה..

למעלה