מתלבטת רוצה לשתף

מותר לנסות לעזור ולשלוח חיבוק?

אני לא כותבת הרבה בפורום, אבל הסיפור שלך ריגש אותי, והזכיר לי משהו. הקטנטני זוכר וירצה בסוג של טקס אבל לא עצוב מידי. אני חושבת שלא כדאי לציין "יום הולדת" באפן מסורתי עם ספירת נרות. טקס שקט של שירים שהאב וגם קטנטני אהבו, עוגה לקטנטני, כדי שישמח. אני לא חושבת שכאשר קטנטני כל כך צעיר כדאי לערוך את האזכרה בבית הקברות. הטקס הזה אינו משהו שאת "מחויבת" לו לתמיד. כרגע קטנטני רוצה לזכור ולדבר. דברים ישתנו במשך השנים. מותר לשלוח חיבוק לקטנטני? מקווה שעזרתי בעצה, לולה. אנונימית

לולה היקרה../images/Emo24.gif

ראשית כל, תנחומיי. עדיין לא קראתי תגובות אחרות שקיבלת אבל תחושת הבטן שלי אומרת כן לחגוג (והדרכים שציינת, כמו השמעת שירים שאהב, ממש מקסימות בעיני). אני לא יודעת בן כמה בנך, אבל המוות של אביו טרי יחסית וזו נראית לי עזרה גדולה בהתמודדות, הידיעה (של בנך) שאביו לא נשכח. זהו. עכשיו אקרא מה אמרו האחרים...

אוקיי קראתי שוב../images/Emo13.gif

אז גם אני לא חושבת שענין עוגה ונר וכו' זה כל כך מתאים. אהבתי את רעיון השירים, להראות תמונות, לדבר עליו... בן כמה בנך??

לולה3

New member
תודה לכל המגיבים.החמוד שלי בן 6

האבסורד הוא שלא מצאתי את הזמן לשאול אותו. הוא הגיע מבית הספר ואנוכי כמעט ואיחרה לעבודה. אין לי ספק שתגובית קטנטנה שלו תכוון אותי. נראה..נשאל.. תודה על תשומת הלב של כולכן

למעלה