מתלבטים למי להצביע?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

נכתב על ידי שמלת תחרה1

מתלבטים למי להצביע?​

אני יכול להתלבט אבל זה לא יעזור לי.
כי כשאני מגיע לקלפי
אני צועד בצעד בטוח אל מאחורי הפרגוד.
ושם אני אפילו לא צריך לחשוב במי לבחור
הפתק שלי שאני תמיד בוחר בו כבר מקדמת דנא, פשוט מכיר אותי והוא קופץ מעצמו ישר אלי אל תוך כף היד.
אני אפילו לא טורח להביט בו, כי אני כבר יודע מיהו ומהו, אני והוא מכירים כבר הרבה שנים.
לכן שם אותו בתוך המעטפה ומשלשל לתוך החריץ.
אחרי זה נותק לקלפי עוד טפיחה קלה כדי לגרום למעטפה ליפול עד למטה.
וזהו.
בערב אחרי כל הבולשיט של הסקרים וזיבולי השכל של מין הצמח, אני הולך לישון
ובבוקר מתעורר עם אותו ראש ממשלה שכבר שנים רבות התעוררנו יחד.
אז אני לא מבין, מה יש להתלבט?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

נכתב על ידי שמלת תחרה1

מתלבטים למי להצביע?​

אני יכול להתלבט אבל זה לא יעזור לי.
כי כשאני מגיע לקלפי
אני צועד בצעד בטוח אל מאחורי הפרגוד.
ושם אני אפילו לא צריך לחשוב במי לבחור
הפתק שלי שאני תמיד בוחר בו כבר מקדמת דנא, פשוט מכיר אותי והוא קופץ מעצמו ישר אלי אל תוך כף היד.
אני אפילו לא טורח להביט בו, כי אני כבר יודע מיהו ומהו, אני והוא מכירים כבר הרבה שנים.
לכן שם אותו בתוך המעטפה ומשלשל לתוך החריץ.
אחרי זה נותק לקלפי עוד טפיחה קלה כדי לגרום למעטפה ליפול עד למטה.
וזהו.
בערב אחרי כל הבולשיט של הסקרים וזיבולי השכל של מין הצמח, אני הולך לישון
ובבוקר מתעורר עם אותו ראש ממשלה שכבר שנים רבות התעוררנו יחד.
אז אני לא מבין, מה יש להתלבט?
:)

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן מתלבט, אך כל עוד לא נסגרו הרשימות איני רואה כל סיבה בכלל להתעמק בשאלה. הרי איש עוד לא יודע לומר בוודאות כיצד תיראה המפה האלקטורלית בבחירות הקרובות, אלו מפלגות תרוצנה, מי יהיו המועמדים, וכו'.
לאחר השבוע הנוכחי, קרי לאחר מועד הגשת הרשימות, או אז ניתן יהיה לראשונה להתחיל לשקול את הדברים. עד אז? משחק חביב אבל חסר כל משמעות אמיתית (הדברים נכתבו בלי להיכנס לקישור למעלה).

דיברגנט חדש

Well-known member
לאחר השבוע הנוכחי, קרי לאחר מועד הגשת הרשימות, או אז ניתן יהיה לראשונה להתחיל לשקול את הדברים. עד אז? משחק חביב אבל חסר כל משמעות אמיתית (הדברים נכתבו בלי להיכנס לקישור למעלה).
מי שמצביע לנתניהו, לא מעניין אותו אלו חיבורים יהיו, כך שיש לזה בהחלט משמעות במידה והוא שלם עם החלטתו ולא בוחן חלופות אחרות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שמצביע לנתניהו, לא מעניין אותו אלו חיבורים יהיו, כך שיש לזה בהחלט משמעות במידה והוא שלם עם החלטתו ולא בוחן חלופות אחרות.
ברור שמי שהחליט שהוא מצביע עבור מפלגה קיימת שבוודאות תעבור את אחוז החסימה, כמו הליכוד למשל, אכן לא זקוק לסגירת הרשימות כדי לקבל החלטה. אבל מי שטרם החליט ולא נעול דווקא על הליכוד, בוודאי שכל עוד הרשימות אינן סגורות, אין לו טעם מיוחד להשקיע עודף זמן ואנרגיה בסוגיה. הוא יכול למצוא את עצמו מתלבט ימים ארוכים, מקבל החלטה, ואז לגלות שהמועמד בו בחר כלל לא מתמודד בבחירות הקרובות או לא מתמודד במסגרת שעליה הוא חשב לכתחילה.

למעלה