מתכנת או מעצב?

xurix

New member
אבל

אני יכול להסתכל על אנשים שאני מכיר ועל הרמה שאני הגעתי אליה (סבירה מאד ביחס לשעות המעטות שאני משקיע) בעיצוב...

Salem

New member
מתכנת ומעצב אתרים

אז בגלל זה את צוחקת עליי כל הזמן

Salem

New member
הממ... גם וגם../images/Emo35.gif

ככה אפשר לקחת הכי הרבה כסף על עבודות

מעצב.

הם לא צריכים להתעדכן וללמוד שפה חדשה כל פעם שביל מפליץ כדי להישאר בשוק. בדרך כלל בסוף פרוייקט נשאר להם יותר שיער על הראש ופחות דם במוח. הם נוטים פחות לעישון ותרופות הרגעה למיניהן. הם יכולים לעשות קמפיינים. הם יכולים להרשים בחורות עם הכישרון שלהם בניגוד למתכנתים. והחשוב מכל הם לא מקבלים "unexpected error in line 0". בעיקרון הייתי יכול למשיך עוד מלא אבל אני חושב שהעברתי את הרעיון.

genotip

New member
טיעון מנצח - בחורות ../images/Emo70.gif

מעצב גרפי זה מקצוע שנועד כדי להתחיל עם בחורות. טיעון כזה אי אפשר לשבור. ניצחנו
עדיף להיות מתכנת. וד"א, כמו שכבר אמרתי בפורום אחר, לפי המחקרים מעצבים הרבה יותר טובים במיטה ממתכנתים (מעצבים ואנשי אומנים במקום הראשון, לעומת מתכנתים שהיו במקום האחרון)...

roee

New member
אז איך אתה מסביר את זה

שכל המעצבות שהיו לי היו זיון גרוע?

genotip

New member
יש כמה אפשרויות, חלקם קצת מעליבות

אז לא נפרט.... תסיק מסקנות לבד

genotip

New member
זה איום או הבטחה? ../images/Emo3.gif

תבוא בכיף, אזמין אותך לפרלמנט (ארוך)...

havlaz

New member
אתה טועה

קודם כל יש גם מעצבי פלאש, שצריכים להכיר את השיטות החדשות וכו' היתרון שלך כמתכנת, הוא שאתה לא נדרש ליצירתיות רבה.. מעצב אבוי לו אם יעצב את כל האתרים באותו מסגרת.. בדרך כלל בסוף פרויקט, הם נשארים בחוץ.. המתכנת רב הסיכוים שימשיך ללוות את האתר.. הרי עיצוב לא משנים כל יום.. מערכת כן, לתחזק אותה, להוסיף לה דברים.. לפחות אני עדין עובד עם אנשים, בעוד כל המעצבים שעבדתי איתם עשו את העבודה, והלכו. ולא כל מעצב יכול לעשות קמפיינים, ולא כל מעצב מרשים בחורות

תגובה.

בוא אני יתאר לך שיחות יום יום. בחורה: מה אתה עושה בחיים? מעצב: אני מעצב גרפי עוסק בעיקר בעיצוב אתרים וואלה בואי תראי איזה פרוייקט שעשיתי לאחרונה. בחורה: וואו ממש אומנותי. תשכב איתי? מעצב: בטח. ------------------- בחורה: מה אתה עושה בחיים? תכנת: אני אה... אני מתכנת אתרים. בחורה: מתכנת אתרים. אה... אוקיי... שמע אני בדיוק צריכה ללכת קבעתי עם חברה שלי לעשות רולים בשיער... אז להתראות. ----------------------- בחורה: מה אתה עושה בחיים? דגון: אני מעצב אתרים יעיל. בחורה: מתכנת אתרים. אה... אוקיי... שמע אני בדיוק צריכה ללכת קבעתי עם חברה שלי לעשות רולים בשיער... אז להתראות. דגון: אוי נפל לי הארנק. ייקח לי שנים לאסוף עכשיו את השני מיליון שהרווחתי בשעה שנפלו עכשיו. טוב שיישארו פה. בחורה: אה תכנת אתרים נשמע מעניין... רוצה לשכב איתי? ------------------------ טוב זה לא בדיוק שיחות מהחיים אבל די הבנתם את העיקרון. ובקשר לג'נו(טיפ) זה לא אם אתה מתכנת מעצב או שחקן פורנו. זה אם יש לך את הטאצ' עם בנות או לא. וכשיש לך אפילו איך שאתה נראה לא משנה(למרות שזה תמיד עוזר).

עוד תגובה.

ואיך אנשים במיטה.... זה תלוי באיזה סוג בני אדם וכמה מין חשוב להם.

havlaz

New member
יאלה יאלה אתה חי בפנטזיה

אלה אם כן אתה סלבריטאי, המקצוע שלך לא חשוב כסף הוא אחד מהמניעים (של הפרחות), והשאר, אתה עצמך. ממתי מעצבים הם מגנטים לבחורות? אתה חי באשליה

אני מבקש לא להוציא דברים מהקשרם.

אמרתי שיותר קל להם להשיג כי יש להם כלי פתיחה והרשמה יותר ממתכנתים. ומתכנתים לא רק שהעניין לא מושך הוא אפילו פועל הפוך.

xyxyxy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול.. בוא שנינו נתחיל לעצב..

לא סתם יש מתכנתים ומעצבים

כל אחד אוהב את המקצוע שלו. כמו שתומכי לינקוס יפי נפש יגידו שהכי טוב זה קוד פתוח ותומכי בילי יגידו שלא. כתבתי את ההודעה הזו רק כדי שמוטי יראה את החתימה החדשה שלי

למעלה