מצאתי בחנות ירקות כרוב קיל והבנתי שהוא מאוד מאוד בריא, אז קניתי.
אבל מה אפשר להכין ממנו? ומה הטעם שלו?
אשמח אם תוכלו לעזור לי במתכונים טעימים ופשוטים עם קיל?
אם תשמרי אותו בקופסה איכותית מסגנון הלוק אנד לוק הוא מחזיק מעמד עשרה ימים שבועיים בכיף. רק אל תשכחי לשטוף לפני ולעסות בשמ"ז, נראה לי שזה מבטיח שלא יהיה מריר.
אני משלבת אותו כמו בכל סלט שהייתי מכינה עם "עלים" מסוגים שונים. הוא מגיב טוב מאוד לשמ"ז. לא הייתי משדכת לו טעמים חזקים כמו בלסמי כי יש לו נוכחות בפני עצמו.