נכנסתי לרגע
אבא שלי עדיין במצב לא טוב ואני מחכה לאישור הטסה בשבילו לארץ , בליווי רפואי
שנשמע רק בשורות טובות
לגבי הכרוב קייל, אני פשוט שפכתי עליו מים רותחים לרכך אותו ולהוציא מרירות .
בקערה נפרדת שמתי כוס אורז ( שעבר חצי בישול ) , קצצתי פטרוזיליה , שמיר , מעט נענע , כרפס
תיבלתי בפלפל שחור, מלח ומעט אבקת שום
מילאתי את העלים וגלגלתי .
בסיר רחב ושטוח ,שמתי כמה כפות שמן זית , קופסת עגבניות חתוכות ( ברור שעדיף עגבניות טריות ) , כוס מים חמים , מלח פלפל ומעט מיץ לימון , פפריקה מתוקה כף וקצת חריפה .
החזרתי את העלים ובישלתי על אש קטנה כשעה .
יצא מאוד טעים .
בתיאבון