מתכונים והוראות

The Dark Qween

New member
מתכונים והוראות

איפה אני יכולה למצוא מידע ( רצוי באינטרנט) על כשפים טקסים ושיקויים? (הכוונה למתכונים לשיקויים והדרכה לקיום הטקסים + מידע על מטרת כל כישוף ושיקוי ) רק כדי להרגיע את אלה מכם שחושבים שזה מוקדם מידי בישבילי ( כי אני די חדשה בתחום ) אני לא חושבת שאני איישם את המידע שתיתנו לי כרגע ( כמובן שאני לא יכולה להתחייב לגמרי) אני רק רוצה לאגור ידע ולהרחיב את הבקיאות שלי בנושא ... אני יודעת שזה לא כמו בסרטים שאומרים כמה מילים בלטינית ו*פוף* האוגר של אחותי קם לתחייה ( למרות שזה עשוי לעזור , היא לא מדברת איתי , זה לא אשמתי שהוא החליט לנמנם לי בטווח ההליכה ...) בתודה קייט

מה?!?!?!

דרסת את האוגר של אחותך? אני ממש מצטער ואני מקווה שאת לא נפגעת אבל זה נורא משעשע. אני לא יכול לעזור לך בנושא המידע באינטרניט אבל לדעתי שנינו יודעים שאת תיישמי בריבוע את מה שתקבלי.

יש אינספור

כשפים ושיקויים. הרבה אנשים מחברים לעצמם טקסים, כשפים ורוקחים לעצמם שיקויים. מתכונים ומילים שהם ממציאים לבד. לעיתים עפ"י חוקיות והגיון מסויימים, לעיתים בלי. מספיק להריץ ב- google את המילים "spells", "rituals" או "potions" ומקבלים הרבה תוצאות, אפילו יותר מדי תוצאות. אבל זה בעייתי. במיוחד בנושא השיקויים - לעיתים אנשים חסרי נסיון וידע מחליטים לפרסם שיקויים שהם המציאו מראשם הקודח, בלי להיות מודעים לסיכונים שונים. לכן על שיקויים אני ממליץ ללמוד מספרות של אנשים המוכרים כאנשים אמינים. אח"כ אפשר לנסות מתכונים אחרים, אחרי שיש בסיס איתן בתורת הצמחים (הרבולוגיה). בשל הסכנה הפיזית ביותר הגלומה ביצירת שיקויים, אני ממליץ תמיד לשאול את עצמך האם את יודעת למה הוסיפו צמח כזה או אחר. לגבי טקסים - קודם אולי כדאי לקרוא טקסים וכשפים "מפורסמים" - אם מספרי צללים של אנשים ידועים, או מספרי כישוף של סופרים הנחשבים אמינים בתחום. לא חסרים כאלה. החשוב יותר, לדעתי, הוא לנסות לעלות על הכללים שנמצאים מאחורי כתיבת הלחשים - וכך תוכלי ללמוד איך לבנות כישופים לעצמך, שסביר להניח שיתאימו לך יותר ולכן יהיו גם מוצלחים יותר. מצורף אתר המכיל ספרים רבים להורדה (האתר פורסם לא מזמן בפורומי מג'יק ע"י Wicca Sphere). עמוד הספרים מחולק לנושאים שונים.

legogras

New member
תודה רבה!!!

תודה על הקישור , זה אתר גדול !!! יש לך איזשהו אתר או ספר ממולץ למידע על התכונות של החומרים ועל החוקיות כפי שכתבת ? רצוי בעברית ( אני די טובה באנגלית אבל יש לי בעיה עם הקטע של שמות צמחים וחומרים ) ובקשר למה שכתבת , אפשר להרכיב שיקוי עלפי החוקיות על דעת עצמך ? אם כן אז לאיזה נושאים אפשר ( אני יודעת שרוב האנשים בפורום נגד שיקוי אהבה למשל ) ומה עושים עם כל שיקוי : שותים , שורפים , מה ?... נ.ב - לקיבוצניק הספקן , אני דווקא לא חושבת שאני איישם כרגע , אני ממש לא לוקחת את הדברים האלה בקלות דעת....

למעלה