מתכונים בבקשה!!!!

מנסיון, כל דבר שמכניסים לו חמאה.

יוצא יותר טעים. אני לא מטגן אף פעם בשמן, (חוץ מדברים שצריכים שמן עמוק) רק חמאה. או שלא שמת מספיק, או שאתה פשוט לא אוהב את זה

לילית3

New member
למה בכוח? לא כל טריפה היא בהכרח

טעימה. <סנוב - וסרטני נחל כחולים בחמאת לימון כבר ניסית?>

Le Fay

New member
ששש... בכלל אסור לדוג אותם כאן...

חוצמיזה זו לא חוכמה. כל דבר יוצא טוב עם חמאת לימון (גם לחם).

ידו בכל

New member
חחח אני דוקא לא סנוב ../images/Emo13.gif

את הקלמרי אני אוהב בעיקר מטוגן..
שאכלתי סרטן בכפות תמרים (לא יודע אם היא עוד קיימת ) די הסתבכתי עם הצבתות. סטיק פילה בקר רגיל עושה לי את זה הכי..

Le Fay

New member
נסגרה (אבל כשתקנה בנק, תוכל לאכול

אותם במול-ים). סתם מעצבן לפצח, בגלל זה המציאו לנגוסטין.

ידו בכל

New member
Le Fay

מהיכן את יודעת כל כך הרבה ? מה את מגרפת אינפורמציה ? כל אינפורמציה שזרוקה בצד את שמה בתיק ?
כייף לקרוא את מה שאת כותבת

Le Fay

New member
תודה, ידו../images/Emo13.gif מכיר את השקיות ההן של

שואבי אבק? זה אני. ג´נקית של המילה הכתובה (ושל כל מוזיקה). זה לא אומר שיודעת הכל, רק שתמיד יש לי מה לומר על כל דבר
(ושהחיים שלי ממש, אבל ממש, לא משעממים). היזהר: זה מה שקורה לילדים שקוראים דוסטוייבסקי בכיתה דל"ת!

ידו בכל

New member
מכיר את זה ../images/Emo13.gif

אני משייך את זה לסוג של סקרנות שאת ניצניה רואים כבר בגיל צעיר. דוסטוייבסקי בכיתה דלת מזכיר לי שבגיל הזה הספרנית לא נתנה לי לקרוא ספרים מהמדפים של הכיתות הגבוהות יותר.
הסיפריה ההיא כבר לא קיימת יותר, ואני מנוע מלפרט ברבים למה היא לא קיימת יותר. בכל מקרה, סיפור הסיפריה ההיא מאד מעניין בפני עצמו.

Le Fay

New member
כיין. בטוח שזו לא אותה ספריה?

לפחות בספריה אצלי לוחמנות עזרה: בסוף קיבלתי גם היתר לבחור בעצמי, וגם לקחת עד שלושה ספרים ליום.

בטח ספריה בדבלין תחתית

שהפכה להיות ברבות הימים לנשקיה של ה-IRA, וכאן שורש הסוד

Le Fay

New member
בטח... ../images/Emo3.gif

התכוונת לספריה בבניין הזה פה (אמנם זו גולווי עילית, אבל למה להתקטנן...)? בלוחמנות אנ´לא אשמה פשוט קראו לי על שם אלת מלחמה.

תנאית

New member
../images/Emo5.gifזה לא יפה לדבר ככה על אירלאנד

כשתנאית היתה אמורה להיות שם עכשיו ובמקום זה היא מחכה שיגמרו הלימודים כדי שתתחיל העבודה , ושהיא תיגמר כדי שתתחיל העבודה השניה ושזו תיגמר שיהי אפשר ללכת לישון(ורק זה אני לא רוצה שיגמר...:) ואז יתחיל יום של לימודים וכו ... המשיכו כיד הדמיון הטובה עליכם:(

Le Fay

New member
לא נורא, אחרי כל העבודה יהיה לך

בדיוק לכרטיס טיסה והרבה SPUDS לאכול שם...

לילית3

New member
אני אזמין אותך פעם לסרטנים שתבין

מהי משמעות החיים... סקס לא יהיה כלול למרות שזה גם דבר מאד משמעותי שנאמר על שלושה דברים העולם עומד- אבל את הדבר השלישי, יין אפשר להביא. רצוי משובח

ברוריה2

New member
ממליצה בחום../images/Emo9.gif

>ברוריה, אם תוזמן, רק תסתכל. טוב? (לברוריה בעיה עם מאכלי ים)<

ידו בכל

New member
יווווווווווו ../images/Emo51.gif

רגע זה מסעדה טובה שאת מכירה, או שאת מכינה בעצמך ? < ידו בכל ישמח להכיר את משמעות החיים על פי לילית
>

למעלה