מתכונים בבקשה!!!!

מתכונים בבקשה!!!!

אתמול אכלתי לארוחת צהרים בשר עם תפ"א, והיות ושמעתי שאם מוסיפים לזה חמאה, הטעם פשוט נהדר אז הוספתי חתיכת חמאה שנמסה מיד מהחום (ולרבי הקדוש, הכנסתי רק לצלחת שלי ורק בכלים ח"פ למרות שאיש לא ראה) אבל לא היה שום שיפור בטעם, מישהו יכול להסביר לי למה? (וסליחה על הבורות)

Le Fay

New member
אז ככה: תוספת שומן לתופחי אדמה

משפרת את הטעם בפרט אם מועכים אותם יחד למחית (פירה) או, לחילופין, אם מבשלים או צולים אותם יחד (אז הטעם נספג לתפודים). תוספת השומן (הרבה חמאה, והמהדרין מוסיפים גם חלב או שמנת לקצפת), מעניקה למחית מרקם נימוח. את הטעם מוסיפים באמצעות תיבול בציר מרק עוף או מרק בשר, כשאין ברירה - באבקת מרק - ולפעמים גם במעט חרדל. בתנור: מניחים תפוחי אדמה שלמים, קלופים ומבושלים, בתבנית; מצמידים לכל אחד מהם, למעלה, פיסת חמאה, מפזרים על הכל פטרוזיליה, מלח ופלפל לבן, מכסים בנייר כסף ומחממים כחצי שעה בתנור חם, בחום גבוה. (לטעמי ממילא אין כמו שמאלץ, אבל זה כמובן הרגל מבית המוצא).

avidadon

New member
אז בנוסף לנגרות ואירלנד,

יש לך ידע גם בבישול! אין פלא שאת לא זקוקה לאופניים.

Le Fay

New member
../images/Emo6.gifוהכי אני לא זקוקה לאופניים כי...

...יש לי אוטו. ´צחקת אותי

Le Fay

New member
בטוחה ש´תה צודק במאת האחוזים, רק

שאני לא יודעת לרכוב (על אופניים).

Le Fay

New member
בתיאוריה כבר יודעת...

וגם ככה יש די והותר דברים, מייזעים פחות ומהנים יותר, לעשות (לפחות מאמינה שהם מהנים יותר. תבדוק בשבילי בינתיים, בתיאוריה?).

avidadon

New member
סתם התיימרתי

ללמד תאוריה, אני עצמי נופל מהאופניים לא פעם... חוצמיזה מה שמייזע יותר-מהנה יותר! בדוק!

Le Fay

New member
באמר. כבר רציתי להציע שאתה תתאמן

במקומי ברכיבה על אופניים, ואני על החלופות האחרות. זה בדוק, העניין של מה שמייזע וכולי? (פיי מתלבטת אם הגיע הזמן להחליף חבר במסלול ריצה).

avidadon

New member
סגפנות-ההנאה שבכאב..

במידה וזה לא גובל בטירוף, יש בזה הנאה רבה. ודרך אגב, לרוץ זה יותר מזוכיסטי מלרכב על אופניים לדעתי.

Le Fay

New member
רק שהאנדרופינים מעלימים גם את הכאב

גם מזוכיסטי וגם מה-זה-משעמם. אם כבר שברי מאמץ, עדיף כדורסל.

avidadon

New member
אני בעד משחקי תופסת בפארק הירקון...

גם יש לאן לברוח, וגם אם נופלים-נופלים על הדשא.. עכשיו אני מחפש אחר אייקון ירוק שיכול להתאים - לשווא..(
)

Le Fay

New member
עזוב, הרי בין כה וכה זה ייגמר בסוף

בעוד אמת או חובה. אפשר ישר להתכרבל תחת הפוך. ואם דשא זה מה שחסר לך...

Le Fay

New member
כן. הי, לא חשבתי על זה - אולי בגלל

זה הם כל כך נחמדים: תמיד יש להם המון דשא ליפול עליו!

avidadon

New member
ואם את מתעקשת על ספורט לא מזוכסטי

ולא כואב, תמיד תוכלי לרקוד! אחלה ספורט, שיש מוזיקה ברקע..

Le Fay

New member
../images/Emo45.gifעליתי על זה...רק שאפילו בחלומות

הכי ורודים אני ממש לא נראית כמו הקלאברית החמודה ההיא, לא כשרוקדת ולא כשנייחת
הרבה יותר קרוב לספרנית, אני מאמינה...

למעלה