מתכון למסיכת שיער???

מתכון למסיכת שיער???

בוקר טוב בנות. משהי אולי זוכרת את המתכון למסיכת השיער מדבש ושמן זית שפורסם כאן לפני מספר שבועות - אני חושבת ע"י מרגריטה תות. השיער שלי כל כך אומלל היום שאני מוכנה לעשות הכל כדי לשפר את המצב. אז מרגריטה יקרה, אם זו את, אני אשמח לקבל שוב את ההמלצה. תודה תודה תודה.

תודה!

מרגריטה יקרה! תודה רבה. אני הולכת לנסות את הדייסה הזו על הראש כבר ביום שישי או שבת (התלתלים שלי אומללים...). ביום ראשון תגובות וחוות דעת! דרך אגב - את חושבת שאפשר להכין כמות גדולה ולשמור?

זה נפלא לתלתלים!

עושה אותם משיים ורכים ואצלי זה גם מבקבק אותם מעט, כך שזה בכלל כיף. הכמות הזו די גדולה אצלי זה מספיק לארבע-חמש פעמים - בערך חודשיים של שימוש. אני שומרת את זה בצנצנת יפה באמבטיה וככה זה גם לנוי וגם פרקטי. בעיקרון אין בעיה. לשמן זית ולדבש שסגורים בצנצנת יש אורך חיים מרשים.

גם את משחקת באינטרנט בעבודה?

זה נשמע נהדר. אני כבר מרגישה שהשיער שלי רך כמשי. אולי באותה הזדמנות אני אנסה גם את מסיכת הפנים. אם כבר אז כבר... תודה על התמיכה!

בעיקר בעבודה

בבית אני מעדיפה להקדיש את הזמן לדברים אחרים
מה שהצעתי שם זו לא בדיוק מסכה. זה יותר טיפול יומיומי שאמור להחליף את כל הקרמים היקרים האלה שדוחפים לנו בפארמים תוך כדי זה שהוא יעיל פי שלושים. -מרגריטה נלחמת בגלובליזציה ומוזילה את הטיפוח למחיר שכל אחת יכולה לעמוד בו
-

htfgtrfsgfdsgv

New member
גם אני רוצה!!!!!!!!

אבל אני לא מצליחה לפתוח את הקישור! מישהי יכולה לעשות לי טובה ולהעתיק את זה לפה??? פליז!

htfgtrfsgfdsgv

New member
בבקשה... אני לא מבקשת הרבה....

מישהי יכולה להעתיק את זה לפה??? בבקשה!?! מקפיצה מקפיצה...

העתקתי בשבילך , גם אני הולכת לנסות

טיפוח פנים. וזו הדלפה ישירה מהכימאית של מעבדות קוסמטיקה מאוד מפורסמות בצרפת (ככה זה מרוקאיות. הן אינרטרנשיונל) כל הקרמים למיניהם אבל כולם ללא יוצא מן הכלל ובלי קשר למחיר שלהם מבוססים על שני מרכיבים פשוטים וזולים שאפשר להשיג בכל זה וזה שכונתי: 1. מי חמצן 3% לחיטוי, ניקוי והבהרה (שבעה שקלים) 2. שמן שקדים טהור להזנה ( שלושים שקלים) זהו. בזה זה נגמר. יש להם עוד מלא מרכיבים שהם דוחפים שם אבל ת´כלס? אלה השניים היחידים שמשפיעים. אפשר להשתמש בזה בכל גיל ובכל סוג של עור (שלי לדוגמה, כמה צפוי, שמן) כמובן שידידתכן לא תביא פה מידע שלא נבדק ונוסה. אז כן. נוסה ונבדק ונבחן במבחן עיוור ולהלן התוצאות. אחרי שבוע וחצי של כל בוקר ללא ידיעת השותף הפרטי האיש כמעט התעלף כשהוא ראה את הפנים שלי: "שיש" נשמעו זעקות ההתפעלות בשכונתנו הקטנה בתל אביב "חרסינה" פתחו השכנות את חלונותיהן לבדוק האם אנחנו מתכוונים לשפץ בקרוב את הדירה "זה פשוט מדהים הפנים שלך. קסם" ואם הוא ראה, ולהזכירכן מדובר בגבר. הג´נדר הזה שלא רואה אם צבעת את השיער משחור לבלונד ולהיפך אז יש מצב שזה באמת עובד. אני מרוצה. הוא מרוצה. בקרוב אצלכן. טיפוח שיער. מסיכת סבתא שעובדת כמו. כמו. אין מילים. אם זה עבד על השיער (עבה ומתולתל) שלי כולכן יכולות גם המצרכים: חצי כוס דבש רבע כוס שמן זית (אם אתן בקטע של בלונד אז גם מיץ מלימון אחד) לערבב. לשים בתוך צנצנת. בין שתיים לארבע כפות (על שלי לפחות שש אבל שלי זה שלי) על השיער, לעסות לתוכו של הקרקפת לשים כובע רחצה או לעטוף בנליון נצמד או לשים את השקית של העגבניות מהסופר (זכותי) לחצי שעה לפחות. ובמקרה הזה - כל המרבה הרי זה משובח עד מאוד. כמה שיותר זמן להישאר עם העיסה המפוארת על הראש. לחפוף ולהתעלף.

htfgtrfsgfdsgv

New member
בקשר לפנים.....

לא הבנתי בדיוק.... מערבבים את השמן שקדים ואת המי חמצן ומורחים? זהו?

עוד סיבוב הסברים במיוחד בשבילך../images/Emo140.gif

בחמצן משתמשים כמו מי פנים - קצת על צמר גפן ומנגבים (זה מחטא ומבהיר עוזר פצצות לכל נושא האקנה וכתמי הגיל) מיד אחר כך סיבוב זהה עם השקדים: שתי טיפות על צמר גפן ומנגבים את הפנים והצוואר. שימי לב שאת קונה חמצן 3% ושמן שקדים טהור אחרת זה מחוץ לתחום אחריותי -מרגריטה תורמת לטיפוח הנוער-

חשיפה ראשונה! אאוטינג! השיער של

מרגריטה מיד אחרי שעה של מסכה על הראש. לראות לקנא ונראה מי לא עושה אוי ואבוי לה מרגריטה באה להתיישב עליה.

שלך מדהים! והשיער שלי...

מרגריטה יקירה - השיער שלך מדהים! אז בהשראתך ניסיתי בשבת את הדייסה על הראש ולהלן הדיווח כולל כמה תהיות: הכנתי את התערובת ומרחתי. נראיתי כמו עוגת דבש עם רסטות! האם השיער אמור היה להיות יבש או רטוב??? (טעות מספר אחת?) בכל אופן כיסיתי הכל בניילון נצמד והסתובבתי לי בבית כמעט שעתיים (בוודאות טעות מספר 2!) הילדים טענו שיש לי ריח של אננס מיובש, ובעלי היקר, ובכן, נראה לי שרק בייבי דול חדש שקוף ממאדאם פומפדור יוכלו להשכיח מליבו על המראה של אשתו...אח"כ שטפתי וגם חפפתי בשמפו (טעות 3?). יצא נחמד, כמו אחרי מסיכת ממוצעת, אבל לא מדהים. איפה טעיתי??? (חוץ מלהרוס את חיי הסקס שלי למשך כמה ימים עם בעלי...). מחכה לציון ממרגריטה יקירתי.

שתי טעויות מרכזיות שאת שתיהן אפשר

לתקן. 1. צריך להרטיב את השיער מעט וליבש את עודפי המים עם מגבת אחר כך. השיער אמור להיות לח. נסי שוב ודווחי בהתאם 2. למה ליד הבעל?! למה? למה לא לבד בבית כשאין אף אחד? לא הזהרתי? לא אמרתי? לגבי חיי המין שלך- אז מהיכרותי עם הג'נדר החביב הזה אני שמחה לבשר לך שלא קרה כלום. מדובר בחבר'ה שהופכים להיות מאווווד גמישים כשזה נוגע לצורך הספציפי הזה. לגבי השיער שלי - את קולטת שעשר שנים מחיי אני ביליתי על הברכיים מתחננת לגוד אולמייטי שיהפוך אותו לחלק מקלות?! כמה סתומות אנחנו יכולות להיות? ועיוורות? ומלאות בשנאה עצמית? וחסרות ביטחון? ולא מפרגנות לעצמנו? ועם שפשופים בברכיים? כנראה שהרבה. ובברכת קבלה עצמית אהבה עצמית ואמן שכולם יהיו דומים לדרים שלכן, מרגריטה.

silvey

New member
מרגי ../images/Emo35.gif השיער שלך = $1,000,000

ו....קושיות, כמובן:- -כל כמה זמן השיער יקבל את הטיפול
המלכותי הנ"ל
-השיפור חל גם על שיער ליפה צבוע
-ואם הוא לא מתולתל, הוא יהפוך בזכות הטיפול לשיער יפה כמו שלך
ומענין לענין:- תתעניני אצל החברה הקוסמטיקאית שלך אם טיפול היופי לפנים עוזר רק לצעירות יפות כמוך
או גם לאמהות ולסבתות שלהן
נראה לך שבעלולי יתחיל שוב לרוץ אחריי בכל חדרי הבית

השיער - פעם-פעמיים בחודש

הקוסמטקאית היא חברה טובה של אחות של סבתא שלי כל המשפחה מיד אמצה אותו אל ליבה סבתא שלי בת 72 עושה את המסכה לשיער ואת טיפול הפנים ושישים לא היית נותנת לה. שיער ארוך בבלונד פלטינה ועור נטול קמטים. אמא שלי, בת חמישים עושה את טיפול הפנים הזה כבר כמעט חצי שנה ומדווחת על שיפור משמעותי בפיגמנטציה מרגיזה כמו גם על מרקם זוהר וצעירות? הלו סילביה? איטס מיקי! מרגריטה מיגארדת את השלושים צעירה היא כבר לא (אבל היא מהממת. זה נכון
) והשיער שלה הוא צבוע עקב צמיחת שיער לבן בלתי נשלטת(אומרים שאופייני למרוקאיות) אבל לצבע המקורי שלו. טוב נו. כמעט מקורי. טיפה יותר זהב מהמקורי
ואם כמויות הפלפל ושמחת החיים שאת מפגינה סילביונת, אין לי ספק שלא רק הוא רץ אחרייך בכל הבית את גם נותנת לו לתפוס אותך רק ואך ורק מצוייאן שיהיה לנו, כן?

silvey

New member
../images/Emo140.gif שתי מרגריטות=סילביה אחת....

בגיל...כמובן
ו-
על התשובה המפורטת. היום צבעתי את השיער ואחכה מעט עד שהשיער יאבד את חיוניותו ואחר כך אדווח על התוצאה. ובקשר להוא שבאמת רץ אחריי כל היום וכל הלילה... כמה שהם רצים יותר אחר כך הם נהנים יותר מהתפיסה
הלא
וכן...רק טוב אני מאחלת לנו

למעלה