העתקתי בשבילך , גם אני הולכת לנסות
טיפוח פנים. וזו הדלפה ישירה מהכימאית של מעבדות קוסמטיקה מאוד מפורסמות בצרפת (ככה זה מרוקאיות. הן אינרטרנשיונל) כל הקרמים למיניהם אבל כולם ללא יוצא מן הכלל ובלי קשר למחיר שלהם מבוססים על שני מרכיבים פשוטים וזולים שאפשר להשיג בכל זה וזה שכונתי: 1. מי חמצן 3% לחיטוי, ניקוי והבהרה (שבעה שקלים) 2. שמן שקדים טהור להזנה ( שלושים שקלים) זהו. בזה זה נגמר. יש להם עוד מלא מרכיבים שהם דוחפים שם אבל ת´כלס? אלה השניים היחידים שמשפיעים. אפשר להשתמש בזה בכל גיל ובכל סוג של עור (שלי לדוגמה, כמה צפוי, שמן) כמובן שידידתכן לא תביא פה מידע שלא נבדק ונוסה. אז כן. נוסה ונבדק ונבחן במבחן עיוור ולהלן התוצאות. אחרי שבוע וחצי של כל בוקר ללא ידיעת השותף הפרטי האיש כמעט התעלף כשהוא ראה את הפנים שלי: "שיש" נשמעו זעקות ההתפעלות בשכונתנו הקטנה בתל אביב "חרסינה" פתחו השכנות את חלונותיהן לבדוק האם אנחנו מתכוונים לשפץ בקרוב את הדירה "זה פשוט מדהים הפנים שלך. קסם" ואם הוא ראה, ולהזכירכן מדובר בגבר. הג´נדר הזה שלא רואה אם צבעת את השיער משחור לבלונד ולהיפך אז יש מצב שזה באמת עובד. אני מרוצה. הוא מרוצה. בקרוב אצלכן. טיפוח שיער. מסיכת סבתא שעובדת כמו. כמו. אין מילים. אם זה עבד על השיער (עבה ומתולתל) שלי כולכן יכולות גם המצרכים: חצי כוס דבש רבע כוס שמן זית (אם אתן בקטע של בלונד אז גם מיץ מלימון אחד) לערבב. לשים בתוך צנצנת. בין שתיים לארבע כפות (על שלי לפחות שש אבל שלי זה שלי) על השיער, לעסות לתוכו של הקרקפת לשים כובע רחצה או לעטוף בנליון נצמד או לשים את השקית של העגבניות מהסופר (זכותי) לחצי שעה לפחות. ובמקרה הזה - כל המרבה הרי זה משובח עד מאוד. כמה שיותר זמן להישאר עם העיסה המפוארת על הראש. לחפוף ולהתעלף.