מתי.......

jgut

New member
תודה

חשבתי שאולי זה ישמע רגשני מידי, אבל זה תאור מדוייק :)

עדימ

New member
וואו לצערי

לא רכבתי כך מלא זמן כי מג'יקו צולע. כבר איזה חודש. בעיקרון כל רכיבה עליו אפילו אם יש נפילה מוצלחת ביותר אני נהנת מכל רגע הוא סוס מקסים! למרות פחדיו. לגבי מוזיקה לאחרונה התחלתי ל'שיר לו את I'LL BE THERE FOR YOU והוא נרגע. כמו כן אני תמיד מדברת אליו כמובן. ולגבי ריבה עם מוזיקה ממש לא יצא לי למרות שאני בהחלט חולמת על כך ומחכה להזדמ נות לממש זאת בינתיים אאני מסתפקת בלשמוע את השירים בבית והחליט על תרגילים מתאימים.

תםטםOHIO

New member
יודעת משהו..

בלי צחוק, ברפואה המאורית (הילידים של ניוזילנד) יש לשירה חשיבות בריפוי, אני אומרת, למה לא, זה נעים ומרגיע, ואם זה יכול לעזור, המאורים היו מכניסים תכנים בשירה שמעודדים החלמה. חוץ משאר הטיפולים, טיפול בשירה :)

וואו../images/Emo107.gif

האמת היא שלצערי, עבר זמן רב מאז הפעם האחרונה שבא היה לי שיעור שממש ממש נהניתי ממנו... אבל אין כמו התחושה של רכיבות כאלה, ההרגשה הכי כיפית בעולם! לא זכור לי שרכבתי אי פעם לצלילי מוסיקה, אולי אם היה רדיו ברקע או משהו... וחבל, הייתי רוצה. תחפושות - כשרכבתי ווסטרן, אני זוכרת שעשו אצלינו פעם מן תחרות תחפושות לסוסים (אבל לא רכבנו עליהם ככה), חיפשתי את הסוסה לקאובוי.
כובע, משקפי שמש, בנדנה כזאת מסביב לצוואר. יצא ממש מגניב. וזה נראה לי נחמד לעשות תחפושות לסוסים ולרוכבים, כל עוד זה לא מזיק לסוס. מי שרוצה רעיונות לתחפושות או משהו, מוזמן להיכנס לפה: http://www.angelfire.com/az/clickryder/halloween.html

עונה אבל אולי עדיף שלא חחח

כבר המון המון זמן לא הייתה לי רכיבה ממש טובה כי כל פעם משהו אחר מבאס אותי גם או הוא כל כך קטן כי אני מזה פרפקטיוניסטית.... בגלל התחרויות הקרובות כל דבר קטן לא טוב מפריע לי... לרכב עם מוסיקה או תלבושת לא יצא לי למרות שבהרבה פעמים יצא לי לדמיין את זה.... כבר הרבה זמן לא הייתה לי רכיבה ממש כייפית.. היו טובות ופחות אבל התחרויות לא עושות לי הרבה טוב אז אחריהן אני אראה עם אני רוצה בכלל להמשיך...

תםטםOHIO

New member
גם

שאת מתחרה, לא תמצאי זמן להשתחרר קצת? מאחלת לך שתהני מהרכיבה, גם בתחרות !

מאז הסוסיק

כשזה הולך - זה רץ
זה דוחף, זה רך, זה גמיש, זה נענה, זה כמו מוזיקה. זה כמובן לא תמיד ככה, אבל באמת הוא סוס שנותן תמורה אדירה, וןיש ימים שאני חוזרת ממנו ומבינה שכואבות לי הלחיים כי לא יורד החיוך
אני לא במיוחד מוזיקלית, ולא כ"כ משלבת מוזיקה עם הרכיבה. אבל גיליתי שלשיר עוזר לי מאוד. כשהסוסיק עירני וקופצני, אנא שרה רגוע (אהבת את ה"סאונדס אוף סיילנס" (אין לי כח להקליד באנגלית
) של סיימון וגרפונקל. וכששנינו מחוברים ובמצברוח טוב, אני חושבת על (ולפעמים גם שרה, למרבה המבוכה) "דנסינג צ'יק טו צ'יק" שנמצא אצלי באוטו בדיסק של אלה פיצג'רלד ולואי ארמסטרונג בדואטים
. תחפושות זה לא בשבילי.

dixie chick

New member
אני התחרתי פריסטייל

אני והסוס היינו פיראטים ורכבנו למוזיקה של שודדי הקאריביים
ציירתי לו גולגלות על הטוסיק ושמתי לו בובת תוכי על הראשיה (ולי על הכתף למרות שהכתפיה איימה ליפול לי...) וזה גם עונה על השאלה של עם מה היית נהנת לרכב, לבשתי מכנסי דייגים וזה היה כזה כיף! הרוח ברגליים! האויר! באמצע הקיץ לצאת מהג'ינס ולעבור למכנסיים שלא מרגישים בכלל, תענוג. בקשר למקצה עצמו הוא היה מזעזע, היה חם, הסוס לא היה איתי, באותו בוקר היה לו מקצה מטמטם (לקחנו שלישי בירוקי), אבל כנראה שהחשק של שנינו ירד, כי באמת היה אחד המזעזעים ביותר (עצירות עם שתי רגליים באויר שזה משהו שהוא אף פעם לא עשה לא לפני ולא אחרי). בשנה הראשונה שהתחלתי להתחרות בטרייל היתה מסיבת פורים בחווה, יש לי תמונות ואולי אני אסרוק בשבילכם בהמשך...
זכור לי שבנות התחפשו לדרדסים, לפלינסטונס (והסוסים היו הדינוזאורים), ובאפיזודה מצחיקה במיוחד, שלושה אנשים התחפשו ביחד- שתי בנות והמאמן שלי היום (אז הוא היה תלמיד מתקדם בנבחרת)- אחת הבנות היתה הזאב (מסכה של זאב על האף של הסוס, הכל אפור), השניה היתה הסבתא (משקפיים, כובע אמבטיה), ואת המאמן הן הפכו לכיפה אדומה... כולל פאת צמות בלונדיניות
, קורע לגמרה! אני השתלטתי על הסוס שעליו הייתי אמורה להתחרות (סוס בי"ס לא שלי), והפכתי אותו לאיאה החמור (ואני הייתי פו)- שמתי לו קובן תכלת מתחת לאוכף, וקלעתי לו צמה בזנב עם בד בצבע תכלת ופרפר ורוד בקצה (כמו לאיאה מי שמכיר מבין) אבל הכי ענק היה האוזניים, תפרתי לו אוזני חמור ענקיות מבד תכלת, ותכננתי להצמיד אותן לראשיה שלו איכשהוא, אבל בסוף מי שעזר לי עלה לו הרעיון פשוט להלביש את האוזניים על האוזניים האמיתיות שלו
... זה היה פשוט קורע, הוא ניסה להזיז את האוזניים והאוזני חמור זזו איתן, אני חושבת שהוא היה בשוק מדי בשביל להבהל או משהו הוא פשוט הסתכל עלינו והשלים עם זה שאנחנו מטורפים לגמרה! אני השלמתי אותו בלהיות פו כולל כובע\ מסכה ענקית של הפנים של פו (נראה ממש מעולה, תפרתי אותה כל הלילה לפני), וחולצה אדומה שכתוב עליה פו בצהוב.

תםטםOHIO

New member
חחח

עשית לי את הבוקר עם התיאורים האלה. ואיזה השקעה לתפור והכל מחכה שתציבי תמונות ... :)

jgut

New member
עכשיו את חייבת לסרוק

אחרי תיאור כזה את לא יכולה להשאיר אותנו ככה...

למעלה