מתי.......

תםטםOHIO

New member
חחח

חמוד. :) יש לך תמונות? דמיינתי אותך רוכבת עם כרית כחולה על הבטן...חח אבל גרגמל... איך מתחפשים לגרגמל?? גדול!

fliperit

New member
אני הייתי אחראית על כל התחפושות....

לגרגמל היה אף ארוך, ולבשתי מעיל שחור ארוך. לדרדסים תפרתי מצנפות שמילאתי בצמר גפן מלאכותי (שהתלבשו על הקסדות), והם לבשו בגדים כחולים. נדמה לי שאין תמנות, אבל אני יכולה לחפש. גם סרט וידאו צולם, אבל אין לי מושג איפה...

Ruf Lil RusGal

New member
מזמממןןןן

הפעם האחרונה שבאמת נהניתי הייתה בטיול.... עשינו קאנטר ופשוט סמכתי על הסוסה.... נתתי מושכות קדימה ועצמתי את העיניים... זאת הייתה חוויה כל כך חזקה וכיפית... מאוד מאוד מאוד נהניתי.... ולרכב למוזיק שאתה אוהב זה: 1. מוזיקה קיצבית- נותן אנרגיה וחשק לרוץ 2. מוזיקה רגועה - חוויה מרגיע את הרוכב ואת הסוס... מכניסה למן רטאנס כזה. תמיד רציתי לרכב בלי קסדה עם שיער פזור ופשוט עם טרנינג (ד"א גם בלי אוכף) זה נראה כל כך משחרר וכייפי!

תםטםOHIO

New member
טוב..

אני מאד אוהבת לטייל ומאד סומכת על הסוס, מצטערת שאני מעירה את תשומת ליבך - אני לא מעודדת לעצום עיניים ברכיבה. זה מסוכן לך ולסוסה אם היה משהו בדרך או אם משהו לא צפוי והסוסה תקפוץ..., אני חושבת שהסוסים משתמשים בכל החושים שלהם תמיד וזה שיעור טוב בשבילנו. סליחה על ההערה, וגם, קסדה פעם הצילה את החיים שלי, ככה שגם אם את בוגרת ואפילו בדמיון, טרניג זה סבבה אבל בלי קסדה זה חבל.

ממש ממש ממש אבל ממש

יפה המצגת ביוטביוט או איך שלא כותבים
ואת רוכבת מדהים

tomer172

New member
האמת הייתה לי רכיבה כזאת..

ביום שלישי.. איזה כיף היה, זה היה הגאלופ הראשון שלי!! על חוף הים עם המדריכה שלי.. כמובן שהיא עקפה אותי כי היה לה סוס יותר טוב אבל עדיין היה אחלה.. לא היה אכפת לי מכלום והאנדרנלין היה בשמיים ואחרי זה עשינו עוד גאלופ על הצוק ומי שראה אותי מלמטה.. אמרו לי שיש לי ישיבה טובה לגאלופ (לא שיושבים בגאלופ אבל עשיתי את זה טוב) אין זה שינה לי את כל השבוע היה מזה כיף!

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif טוב...

כבר הרבה זמן לא רכבתי באמת אבל הרכיבה האחרונה שממש חקוקה לי בראש ובנשמה הייתה אחרי הטיפול הראשון שהסוסה עשתה אצל שירה יגר (זה גם אחרי 3 ימי חופש). הכל היה כל כך רך, כל כך משוחרר, לא עשיתי כמעט כלום רק רמזים לסימנים, לשבת ולהנות. בקשר למוסיקה, כבר יצא לי לרכב כהייתה מוסיקה ברקע. בהתחלה אני עדיין שומעת את המוסיקה אבל ככל שהחימום נגמר והעבודה מתחילה אני כבר לא שומעת את המוסיקה, יש קשב לסוסה. ובפורים הקרוב אני וסוסתי מתחפשות לשני בטטות... אנחנו באימונים כבר חודש.

תםטםOHIO

New member
חח באימונים

לבטטות או בטטות באימון? :) בקשר למוזיקה אני מסכימה לגמרי על הריכוז, אני בדר"כ לא שמה לב שהמוסיקה נגמרת...

popi199

New member
כל רכיבה שלי עם הסוס שלי היא כזאת

לצערי סוסיק צולע כבר כמה ימים ומאז אין לי רכיבות כאלה...

jgut

New member
לפני יותר מידי זמן...

אולי בעצם הייתה רכיבה אחת עם רו שכשהוא חזר לעצמו שממש נהניתי ממנו ומהקנטר הארוך והמשוחרר שלו. לפני שנה בערך הכי נהניתי לקנטר איתו בחוץ בשדות עם חברה והסוס שלה. כי שני הסוסים חברים טובים והכל היה בתחושה של חופש בשדות של הקיבוץ והקנטר איטי ורגוע. גם עם הסוסה היה לי המון רכיבות ממש מושלמות בעבר הרחוק, וכשהיא חזרה אליי הייתה לי רכיבה כזו מושלמת אחרי חצי שנה שלא ראיתי אותה שזו תחושה דומה לחזרה הבייתה אחרי תקופה של נדודים. לגביי מוזיקה ולבוש זה מתקשר לי לאותו דבר... כי יש לנו את מקצי הפריסטייל שעושים אותו עם מוזיקה ותחפושות... ויש לי משהו בראש שיום אחד אולי אני אכנס איתו.

למעלה