אני התחרתי פריסטייל
אני והסוס היינו פיראטים ורכבנו למוזיקה של שודדי הקאריביים
ציירתי לו גולגלות על הטוסיק ושמתי לו בובת תוכי על הראשיה (ולי על הכתף למרות שהכתפיה איימה ליפול לי...) וזה גם עונה על השאלה של עם מה היית נהנת לרכב, לבשתי מכנסי דייגים וזה היה כזה כיף! הרוח ברגליים! האויר! באמצע הקיץ לצאת מהג'ינס ולעבור למכנסיים שלא מרגישים בכלל, תענוג. בקשר למקצה עצמו הוא היה מזעזע, היה חם, הסוס לא היה איתי, באותו בוקר היה לו מקצה מטמטם (לקחנו שלישי בירוקי), אבל כנראה שהחשק של שנינו ירד, כי באמת היה אחד המזעזעים ביותר (עצירות עם שתי רגליים באויר שזה משהו שהוא אף פעם לא עשה לא לפני ולא אחרי). בשנה הראשונה שהתחלתי להתחרות בטרייל היתה מסיבת פורים בחווה, יש לי תמונות ואולי אני אסרוק בשבילכם בהמשך...
זכור לי שבנות התחפשו לדרדסים, לפלינסטונס (והסוסים היו הדינוזאורים), ובאפיזודה מצחיקה במיוחד, שלושה אנשים התחפשו ביחד- שתי בנות והמאמן שלי היום (אז הוא היה תלמיד מתקדם בנבחרת)- אחת הבנות היתה הזאב (מסכה של זאב על האף של הסוס, הכל אפור), השניה היתה הסבתא (משקפיים, כובע אמבטיה), ואת המאמן הן הפכו לכיפה אדומה... כולל פאת צמות בלונדיניות
, קורע לגמרה! אני השתלטתי על הסוס שעליו הייתי אמורה להתחרות (סוס בי"ס לא שלי), והפכתי אותו לאיאה החמור (ואני הייתי פו)- שמתי לו קובן תכלת מתחת לאוכף, וקלעתי לו צמה בזנב עם בד בצבע תכלת ופרפר ורוד בקצה (כמו לאיאה מי שמכיר מבין) אבל הכי ענק היה האוזניים, תפרתי לו אוזני חמור ענקיות מבד תכלת, ותכננתי להצמיד אותן לראשיה שלו איכשהוא, אבל בסוף מי שעזר לי עלה לו הרעיון פשוט להלביש את האוזניים על האוזניים האמיתיות שלו
... זה היה פשוט קורע, הוא ניסה להזיז את האוזניים והאוזני חמור זזו איתן, אני חושבת שהוא היה בשוק מדי בשביל להבהל או משהו הוא פשוט הסתכל עלינו והשלים עם זה שאנחנו מטורפים לגמרה! אני השלמתי אותו בלהיות פו כולל כובע\ מסכה ענקית של הפנים של פו (נראה ממש מעולה, תפרתי אותה כל הלילה לפני), וחולצה אדומה שכתוב עליה פו בצהוב.