מתי.......

תםטםOHIO

New member
מתי.......

פעם אחרונה רכבתם על סוס וממש נהניתם? כלומר, זה עשה לכם את היום ואת השבוע ואת החודש, ולא הייתם צאיכים לחשוב איך אתם נראים על האוכף, הנוף היה מדהים, התנועה היתה צלולה, הכל זרם והסוס או הסוסה נהנו ביחד איתכם בתחושה של חופש מתפרץ? כמו ריקוד משחרר? ועוד שאלה - אני מניחה שהרוב כאן ראו קטעים לרכיבה עם מוזיקה, כמה רחוק הגעתם בביצוע של זה בעצמכם? מישהו כאן רכב פעם למוזיקה שהוא אוהב? אם כן, איך הרגשתם? ואם לא, תפעילו את הדמיון, איך נראה לכם זה מרגיש? ובאותו סגנון אבל ... משהו אחר לגמרי
האם יש לכם בגדים שהייתם רוצים ללבוש ברכיבה? משהו שונה, צבעוני, או גותי או אפילו משהו בסגנון הרנסנס? לרוח פורים המתקרב ובא.............. תשתחררו קצת, תנו לדמיון לתפקד?

טוב חפיף כזה...

אני כל כך מכיר את התחושה של רכיבה פשוט טובה. ואני מתבייש להגיד שלמרות שאני רוכב על כמה סוסים ביום, עבר יותר מידי זמן מאז הפעם האחרונה... רכיבה לצלילי מוזיקה זה מדהיםםם
. כשאתה בשלב שאתה ממש שולט בקצב ובצעד של הסוס זה מעיר ומכניס המון אנגיה ושוואו לרכיבה (גם אם אתה לבד במגרש). ואם יש סוס שיודע תרגילים אז זה פשוט חוויה. חחחח ובקשר ללבוש... יש משהו שתמיד רציתי ללבוש אבל אני לא אגיד מה. במקום אני אראה לכם את המכנסי רכיבה המדהימות שלי.

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif תקשיב...

סינוורת אותי עם המכנסי רכיבה
לא פלא שאתה לבד במגרש....

Blue Eyessss

New member
לא הוא לא!!../images/Emo47.gif

הוא דומה לזיו שהוא רוכב על קורוני עם כמנסיי רכיבה ממש זוהרות זה בטח יהיה נורא יפה עם הסט הורוד בייבי

תםטםOHIO

New member
../images/Emo13.gif

מכנסיים צבעוניות :) זה רק עושה אותי סקרנית יותר בקשר ללבוש........

שירלי317

New member
וואייי../images/Emo13.gif

ביום שני האחרון, אחרי שבוע וחצי שלא יצאתי מהמיטה עקב שפעת אכזרית שתקפה אותי, לא ראיתי את קימי, שלא לדבר על לרכב. הגעתי לחווה, ולמרות שהעניינים התחילו על צד שמאל, זו יצאה חוויה ובסופו של דבר שתינו היינו מאושרות ויצאתי עם חיוך. זה עושה טוב על הלב. וזה מעניק אנרגיות חדשות, לקצת זמן, שוכחים מהגב התפוס, השיעול והאף הסתום, הצמא וכאב הראש האיום. ופשוט נהנים, בלי לצפות ליותר מזה. עוד לא יצא לי לרכב לצלילי מוזיקה באופן שמתייחס למוזיקה, מפעם לפעם יצא שהייתה ברקע בווליום חלש. למרות שרציתי לפני כמה זמן, היה בתכנון. אבל לא הסתדר בסוף. אבל תמיד כשאני רוכבת, במיוחד כשאני עובדת עם קימי או שאנחנו יוצאת לטייל קצת לבד, מתנגנים לי בראש צלילים שונים. לרב שני שירים מסויימים שנורא מתארים גם את החיים, לפחות בשבילי. שני שירים שמתארים אותי ואת קים בצורה של שתי טיפות מים, Ironic של אלאניס מוריסט ו Bitch של מרדית' ברוקס. בקרוב מאוד, ננסה גם באמת לשים מוזיקה טובה ברקע. זה מכניס למעין טראנס שכזה, ריכוז מוחלט. הייתי רוצה לרכב לבושה.. אולי בגלימה גדולה ומיוחדת, כמו משר הטבעות
אבל האמת, שלא איכפת לי. אף פעם לא נתתי משמעות גדולה מדי ללבוש שלי, ועל אחת כמה וכמה שלא ברכיבה. אבל אכן, אני מתכננת להכין לקים תחפושת לפורים, אבל קודם אני צריכה גם למצוא תחפושת לעצמי
לילה טוב, כמה כיף לדמיין

תםטםOHIO

New member
אין ספק

שלרכב משכיח מיד כל חום או סימן של מחלה... אפילו רק הנוכחות ליד סוסים מקלה :) ואני שמחה מאד לשמוע שהסוסה החלימה וחזרת לרכב עליה.

fliperit

New member
פורים ../images/Emo99.gif....

מתי רכבתי וממש נהניתי? שאלה טובה..אני חושבת שזה כבר נהיה דבר שבשגרה- שבלעדיו השבוע מחורבן, ואיתו השבוע רגיל. הפעם האחרונה שנהיניתי ממש הייתה לפני חודש וחצי בערך, כשיצאתי לטיול עם חברה, ופשוט עשינו קטנר על שביל ארוך, כל אחת לעצמה עם הסוס שלה. אני תמיד רוכבת עם מוזיקה שאני אוהבת. בחווה יש מערכת עם רמקולים ששומעים בכל החווה...ואני תמיד שמה מוזיקה נעימה. הכי כיף לרכב עם קרול קינג המדהימה! אני הייתי מתה לעשות פריסטייל...האמת שעשיתי פעם אחת, וזה לא היה בתחרות. התחפשנו כמה רוכבים לדרדסים, ועשינו מו]פע לצלילי הטראנס של הדרדסים...היה מגניב לאללה, וכיף לא נורמאלי

נצלש....פורים בחווה...

תגידו....עושים אצלכם משהו מיוחד לפורים בחווה??? אני זוכרת כשעבדתי בחווה בנצר...לפני שנים....חיפשנו את כל סוסי הבצפר ועשינו תחרות תחפושות... פעם חיפשנו את מיסטר לאוהב של ביתר ירושלים ושנה אחרי חיפשנו את אמנדה למלאך... איך היית חוזרת בכייף כמה שנים אחורה...

fliperit

New member
ברוב החוות מחפשים את הסוסים...

שזאת מסורת נפלאה לדעתי. השנה עושים בחווה טיול ארוך ארוך....ואני מקווה שיהיה לי זמן לצאת בתור מדריכה...אם רק לא הייתה לי עבודת בגרות בהסטוריה על הראש

תםטםOHIO

New member
הדרדסים

נשמע באמת מגניב :) וגם כיף שיש מוזיקה בחווה שלך, איפה את רוכבת?

fliperit

New member
בחוות גיא במושב סגולה

ואני חושבת שבכל החוות שרכבתי בהן הייתה מערכת עם רמקולים במגרש... הדרדסים היה אחד הדברים היותר כיפים שעשיתי עם סוסים...אני הייתי גרגמל, וכשרדפתי סוף אחרי כל הדרדסים מצד אחד של המגרש לצד השני, פליפ היה בטוח שבורחים...והוא כמעט העיף אותי מול כל הקהל...סוס עושה בושות

למעלה