מתי

maya 25

New member
מתי ../images/Emo35.gif

די, אני לא עומדת בזה יותר הלב כל כך כואב לי לא יכולה לעצור את הדמעות שזולגות מעיניי אתמול זה היה ממש שיא הייתי כל כך עצובה וכמה שניסיתי לחייך ולצחוק שום דבר לא עזר אני שבורה מפנים, אני חולה ואין תרופה למחלה שלי אני חוששת שלעולם לא אבריא מגודל האהבה שלי אלייך מתי תראה? מתי תבחין? מתי תרגיש? מתי תשים לב אליי? מתי תהיה שלי? אתה לא יודע שאני אוהבת אותך? אם תקרא לי גם שלא אהיה פה אבוא אלייך מקצה העולם אם תקרא לי באישון הלילה אבוא אליך בריצה לא אהסס, לא אחשוש אתה כמו חלום, החלום שלי רוצה אותך, רק אותך

ה מוזה

New member
חלום רוקם עור וגידים

כשמעניקים לו חיים כמו ששיר נולד בהתחלה זו מחשבה לאט לאט נרקמת לה מילה ועוד מילה וממחשבה הוא הופך למשהו מלא חיים אם החלום שלך הוא רק חלום ויש כאלו חלומות ..שיוותרו רק חלומות את אלו מוטב להשאיר בתרמיל החלומות ולמלא את הלב בחלומות שירקמו חיים שיעטפו אותך באהבה בחיבוק במילה חמה ולא בדמעה ..
"לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי לשם"..

maya 25

New member
את מקסימה....../images/Emo25.gif

לצערי המאוד רב קשה לי מאוד להתגבר על האהבה הזאת, החד צדדית הזאת ומיום ליום במקום להפסיק לאהוב אותו כבר, אני אוהבת אותו יותר ויותר
מאיה

לילי601

New member
כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif

אני מזה מזדהה איתך גם לי היה אהבה חד צדדית ועכשיו כבר אין לי כי מצאתי שיטה לשנאו אותו תחפשי משהו רע שהוא עשה לך ותמיד תחשבי על זה בהתחלה זה אולי לא יעבוד אבל עם הזמן את תיתרגלי לשנאו אותו תנסי אולי זה יעזור לך

ה מוזה

New member
לילי ..שנאה זה גם רגש שקושר אותנו

לעבר , שקושר אותנו לאנשים ולאירועים השנאה לא משכיחה היא גם לא מקלה היא רק הצד השני של אותו מטבע אם הצלחת דרך השנאה לרפא כאב זה זמני , שכנוע עצמי .. כאב מרפאים עם אהבה ,אהבה עצמית ,אהבה..

maya 25

New member
זה לא כל כך פשוט...

כפי שאת אומרת ככה לשנוא אותו, הוא לא עשה לי שום דבר רע חוץ מאולי לא לאהוב אותי שזאת היא זכותו המלאה.... לכן לצערי הטריק שהצעת לא יכול לעבוד עליי כי לא רק שהוא לא בן אדם רע שהתנהג אליי לא יפה הוא בן אדם מקסים והלואי שלכל איש ואיש היתה את האישיות שלו.... תודה לך שניסת לעזור לי....
מאיה

unknown lady

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

כל כך מוכר לא רק שאי אפשר לשנוא אותם, אנחנו בכלל לא רוצות, אין בזה היגיון, מותר גם לאנשים נפלאים לא לאהוב אותנו... חבל רק שאת קוראת לאהבה שלך מחלה, היא גורמת לך לבכות ולהיפגע ולהתייסר אומנם, אבל היא עושה את זה בדרכים כל כך טהורות ואמיתיות, שאי אפשר לא לאהוב אותה.

maya 25

New member
תיקון קטנטן.....

זה לא שהוא לא אוהב אותי או שונא אותי כבן אדם הוא פשוט לא אוהב אותי כאהבה של גבר לאישה.... קראתי לאהבה שלי מחלה כי כמו במחלה שקשה להירפא ממנה ועוד שאין תרופה לה אז ככה אני חולה חולה במחלת האהבה שלי אליו....

unknown lady

New member
לזה בדיוק התכוונתי

- אותו מקרה כאן, לפחות אותה תשתית. ואם את כבר מתעקשת לקרוא לה מחלה, אז אני מאחלת לך החלמה מהירה. בזמן שטוב לך ונוח לך

כשחושבים מהלב...

החיים לא הוגנים וקלים ,זה ידוע לכל צריך לחשוב טוב מהי הדרך הבטוחה, אבל, צריך גם לדעת איך לעבור בביטחה צריך לחשוב טוב לפני כל צעד ושעל, כדי שלא נצטרך לאכול הרבה רעל:) צריך לפקוח את העיניים כדי לראות מה קורה סביב כי אפילו חבר טוב יכול להתגלות כלא חביב צריך לדעת להבדיל בין טפל לעיקר לדעת מתי אינך רצוי או מיותר צריך למצות טוב מכל דבר רע ולדעת שהכל קורה לטובה ולא הכל נורא צריך לדעת את מי לאהוב ע"מ שלא תצטרך להפגע ולכאוב לדעת עד כמה ובמי לבטוח כדי שסודותיך לא יתגלו ותצטרך לברוח לדעת איפה הגבול עובר ולשמור על ליבך כדי שלא ישבר אם תדעי את המילים האלה להעריך ולזכור תגלי שעל האושר שלך תוכלי לשמור....

למעלה