מתי ערב סטארגייט?

סלמאק

New member
איזה באסה איתך!

למה להתעלם? דווקא רציתי מאוד להגיב על זה, אבל אתה פשוט מבקש להתעלם... תאמין לי, איזה אנשים יש היום...

subatoi

New member
וגארי ג'ונס כיכב היום

בפרק של גולשים בזמן. טוב, לא ממש כיכב, אבל הופיע הרבה יותר מאשר בפרקים של תחילת השבוע. ש.ח. עוש שעתים, אם אני לא טועה ,וביום א' בבוקר, אני חושב. באופן דבילי להחריד, הדמויות לא זיהו אותו, למרות שהוא למעשה הבוס שלהם בעולם המקורי. אבל איזה היגיון אפשר לחפש בסדרה שלא התייחסה לנקודת הסיום הדרמטית של הפיילוט, שהדמויות שלה הסתגלו מאוד בקלות לעובדה שהם לא הולכים לחזור הביתה בקרוב, שהדמויות בה מתערבות חופשי בעולמות שהם מגיעים אליהם בלי לבדוק קודם מי נגד מי בכלל, שהם לוקחים מה שהם יכולים מהעולמות החדשים בלי לנסות להיות צנועים או הוגנים (או לפחות להנמיך פרופיל, אם להיות פרקטיים), וזה רק מארבעת הפרקים הראשונים... "אך חוץ מזה ,מרקיז, הכל בסדר".

סלמאק

New member
נצ'ל"ס:

מישהו מגיע היום להקרנות באוניברסיטה? סתם, מעניין אותי לדעת אם שווה ללכת... יש הקרנה של סטארגייט- עונה 10, פרק ראשון.

subatoi

New member
אני בא!

אני לא בא בשביל ס"ג, אבל מיד אחריה יש פרק של מב"כ המשופרת (דיגיטלית), ואני אומר כמה מילים לפני זה (ואראה תמונות מגניבות של השיפור וקליפ הסבר), ככה שאני אהיה שם. אולי אפילו אשאר לבבילון אח"כ. סלמאק, תמיד אמרת שאתה רוצה לטעום מב"כ, אז הנה הזדמנות טובה
(טוב, טוב, לא אמרת, אבל זו בכל זאת הזדמנות טובה) בכל מקרה, אני אהיה שם קצת לפני 19:00.

סלמאק

New member
דווקא מתאים לי לבוא בשביל סטארגייט

אבל מצד שני עדיין לא הגעתי לעונה ה-10. אני אשלים את מה שנשאר לי מהעונה ה-9 + פרק ראשון של ה-10 ואגיע כבר בשבוע הבא...

subatoi

New member
טוב שלא באת...

לא הוקרן בסוף פרק של ס"ג. לא יודע למה בטח תקלה טכנית. שודר משהו אחר במקום. בטח בשבוע הבא יהיה פרק.

סלמאק

New member
מי נמצא שם לבצע את ההקרנות?

אם התקלה היתה עם הקובץ עצמו, אני יכול לעזור עם זה...

סלמאק

New member
אני יודע שהוא האחראי

אבל האם הוא מגיע פיזית, או שמישהו בא לשם להקרין?

subatoi

New member
אתמול תומר היה שם,

אין לי מושג בדיוק מהמתוכנן להמשך, אם הוא או מישהו אחר. אני גם לא יודע מה היתה הבעיה בדיוק, כי הגעתי אחרי הפרק, כאמור. אתה יודע איך להשיג אותו ולשאול אותו, אם אתה רוצה

למעלה