מתי נסגרת ההרשמה ?

מרב1234

New member
מתי נסגרת ההרשמה ?

רציתי לדעת אם אני אעשה פסיוכמטרי ב10.7.09 ובמידה ואקבל את ציון המספיק עבור הקורס שאני מעונינת ללמוד אוכל להירשם באוגוסט לשנת הלימודים של אוקטובר. או שלדעתכם ומהנסיון שלכם האוניברסיטה כבר סוגרת שערי הרשמה במאי לכל הקורסים וכבר לא יישאור לי מקומות . אינ מעונינת לעשות תואר ראשון בריפוי בעיסוק או בעבודה סוציאלית-סוציאולוגיה

bwp

Member
כמה דברים

קודם כל, עבודה סוציאלית אינה סוציולוגיה,הקשר דק ביותר! אי אפשר ללמוד את שני המקצועות ביחד כי עבודה סוציאלית(וגם ריפוי בעיסוק) זה תואר בנפרד. זה לא כמו למשל סוציולוגיה וספרות שאפשר ללמוד יחד. ככל הידוע לי אם תעשי ביולי אפשר להרשם,אבל, רצוי להתקשר למזכירות של החוגים השונים ולשאול. בהצלחה!

GALGAL46

New member
סגירת הרשמה

שלום מירב, לגבי החוגים ריפוי בעיסוק ועבודה סוציאלית, מועד הגשת המסמכים האחרון הוא ביוני, כך שמועד הפסיכומטרי האחרון שניתן לעשות הוא מועד אפריל. לחוג סוציולוגיה-אנתרופולוגיה ניתן להגיש מסמכים עד סוף אוגוסט, כך שאין בעיה שתיגשי למועד יולי של הפסיכומטרי. כך גם לחוגים חינוך ופסיכולוגיה, אם הכיוון הזה מעניין אותך. לידיעתך, קיימים גם לימודי ערב בחוג לסוציולוגיה-אנתרופולוגיה הזהים בתוכנם ללימודי הבוקר אך תנאי הקבלה נמוכים יותר. אני מצרפת קישור לחוברת המידע הכללית לתואר ראשון: http://students.haifa.ac.il/html/html_heb/pdf/Pages/Hoveret_Meida_Lamuamad/Hoveret_Meida_Lamuamad.pdf בהצלחה, מרכז המידע למועמדים אוניברסיטת חיפה

מרב1234

New member
האם קיים סמסטר חורף לעבודה סוציאלית?

וריפוי בעיסוק? סמסטר שלפי מהש בהנתי מתחיל בפברואר או משהו כזה ?

tutiris

New member
גם בריפוי בעיסוק אי אפשר להתחיל בסמסטר אביב

התוכנית מאוד קבועה והמערכת כמעט זהה אצל כל הסטודנטים בחוג (למעט קורסים בודדים שיש בחירה בשעות).

מֵירַב

New member
הקישור עובד גם אצלי, אם כי ישר הבקשה של

הפרוקסי קפצה, אינעל העולם....

למעלה