מתי לותר על הקשר

מתי לותר על הקשר

אז פגשתי אותו הוא מקסים בעיני , ההתלהבות היתה הדדית אבל הבן אדם עסוק במשפחתו(הוא גרוש) ועבודה במשך שעות והוא לא מפנה מקום למפגשים נוספים מבקש תחכי עוד מעט יתפנה זמן ואני שואלת , כמה להמתין? האם להמתין ? ואיפה העדיפות שלי בחייו? מה אתם אומריחם על דילמה שכזו וההתנה קשה כי ההתאהבות קשה , אבל בלי התפתחות הלאה זה לא לענין

נסיכה יקירתי...אני חושבת שבמהלך חיי למדתי

משהו על החיים...וצברתי שעות אהבות..ואכזבות..לא מעטות...אך גם ידעתי אהבות ....ואענה לך על סמך נסיוני בלבד...כשגבר מעוניין באשה הוא ימצא את הזמן להיות איתה...הוא ישתוקק להיות איתה..ויפנה זמן להיות איתה.. אפילו באמצע הלילה...השאלות שאת שואלת אינן מתאימות לקשר בהיתהוותו....גברים גם לא אוהבים שמציבים להם לו"ז ובטח שלא להציף אותם בטלפונים. ואסמאסים ..אחותי...היי סבלנית...שחקי אותה "לא מעוניינת" תרפי מעט...ותראי לאן הרוח נושבת..התאהבות זה דבר נפלא...אך אל תשכחי להפעיל גם את ההגיון..ולהיות מציאותית...וכל זה על מנת לא להיפגע.. תפילה לי שאתבדה.... שבת שלום לך ולכל חבריי הפורום היקרים לי...

מתוקה שלי

דברנו המון בטלפון ובמסנגר ,הוא תמיד חפש אותי שנזדמנתי לעירו קבענו מפגש בצהרים ,הוא מאד התלהב לראות אותי קשה היה לו מאד להפרד ממני ,מאחר והוא עובד מפוצל חייב היה לחזור לעבודה אך מאז הוא עסוק בהתנצלות כמה קשה לו לפנות זמן לשנינו אני די נינוחה שומרת על קשר טלפוני בלבד , ולא יותר מדי ככה החלטתי שעדיף לשמור מרחק עד שיתעורר חזרה אבל מקבלת את העצה שלך אחותי , את חכמה יותר בנושא

סמסיים

New member
לי יש תשובה כללית יותר...

נראה לי שאת לא נהנית מההמתנה. לפעמים אפשר מערכת יחסים של פעם ב... כשנהנים מהמפגש, כשנהנים מההמתנה כשנהנים מהביחד וגם מהלבד. מאחר והיחסים שלכם כבר במקום שאת מרגישה ש'הוא לא מפנה זמן' והוא כבר מרגיש לא בסדר ומצטדק 'תחכי עוד קצת' אז בשביל מה? יחסים בגיל הזה נועדו לעשות טוב בלבד. לא טוב? לא צריך. זה המדד היחיד. טוב לך? תשארי לא טוב לך - תמשיכי הלאה. מאוד חשוב לא להיות במקום שלא עושה לך טוב. חבל על הזמן.

תודה

האמת כבת מזל טלה תמיד הייתי פחות טובה הלהמתין מכירה את הילדים שרוצים עכשיו ! אז למדתי בדרך הקשה את השיעור בלחכות

ben 911

New member
כן נסיכה, יצאתי פעם עם בת טלה..

אתן מתלהבות מאד ומהר מכל דבר ומשיגות אותו על אפו ועל חמתכושלחותו..(סליחה על הביטוי) אבל אליה וקוץ בה.
אחרי שהשגתן את שלכן, אתן דיי מהר מואסות בו.

אני טליה אבל. ,,,,

ע"פ התאריך הלועזי אני טליה כלומר מזל טלה (השבוע הראשון של המזל) ע"פ התאריך העברי אני שייכת למזל דגים וע"פ מזל האופק יש השפעה של מזל שור אז אני רצף של כל 3 המזלות מה גם שהיתה השפעה ל אבי ואחותי ז"ל שהיו מבני מזל דגים ואמי ז"ל ואחי שיבדל לחיים ארוכים הם בני מזל סרטן כך שמזלות המים עטפו אותי וחזקו את הנטיה וההשפעות של מזלות המים בי לכן אני יותר דגה מטליה , אני מתלהבת פחות וגם נוטשת פחות מטליה אבל עקשנית כמו טלה

66Amiram

New member
מה עם מזל שפנה ? חשבת על זה פעם ?

אם היה לי מזל הייתי נולד במזל שפן ועושה חיים מטורפים .

ש ר ה לה

New member
א'פרופו שפן, זה מזכיר לי בדיחה...

איש אחד נהרג בתאונה. אישתו התאבלה עליו ימים רבים ולא יכלה להתנחם. יום אחד הגיעה לעיר 'מדיום' ידועה שהבטיחה ללקוחותיה לדבר עם יקיריהם שבעולם הבא..., אותה אישה החליטה שהיא חייבת לדבר עם בעלה המנוח והלכה ל'מדיום'. המדיום העלתה את רוחו של הבעל.. אומרת לו האישה "מאז שהלכת מאיתנו אני בגעגועים בלתי פוסקים...., מה אתה עושה שם בעולם הבא? אמר הבעל: "בבוקר אני מזיין ואוכל חסה" "ומה בצהריים" שואלת האישה. "מזיין ואוכל חסה" הוא משיב לה... "אם ככה, אז מה אתה עושה בשאר שעות היום ובלילות"? היא שואלת שוב.... "בבוקר מזיין ואוכל חסה, בצהריים מזיין ואוכל חסה, בערב מזיין ואוכל חסה וגם בלילה מזיין ואוכל חסה" האישה שואלת אותו בפליאה רבה "אז זה מה שעושים בגן עדן?" "אני בכלל לא בגן עדן, אני שפן באוסטרליה."

../images/Emo6.gif

פנו אלי בצט ושאלו אותי על הבדיחה של השפן , ואמרתי לא מכירה שרהלה הצלחת להרשים איש שלא השאיר פה תגובה אבל צחק עד השמים מהבדיחה שהבאת לכאן ויש בלבול אצל הישראלים לארנב הם קוראים שפן אז ארנב זה עם האוזניים הגדולות , שמוצאים אוןתו בפינות החי לרוב או בגני הילדים ולשפן אוזניים קטנות , שלרוב רואים אותם בנחל דוד שבעין גדי

צלליתה

New member
אני נולדתי בשנת הארנב

וארנב הוא כמעט שפן (אסטרולוגיה סינית)

mati40

New member
קשר

על תוותרי כל כך מהר תני לא את הזמן,אבל הוא צריך להבין גם אותך,כי אם אכן הוא גרוש וזה את צריכה לבדוק אז מדוע הוא פנה אליך באם הוא עסוק כל כך על תנדנדי בשאלות ותראי לאן זה מוביל תתאפקי עוד מעט כי יש גברים שלא אוהבים שמלחיצים אותם בהצלחה

למעלה